Sada je: 01 svi 2026, 10:13.

švrćili je napisao/la:umorna sam pa ne mogu čitati sve postove. da li su nekome prošle kozice da ih nije s ničim mazao? Malena ne da da joj mažem sa tekućim puderom, ne da ni da joj ruke perem da joj ne bih dirala kozice. pedica mi preporučila Cytellium od a derme, slični kao i tek.puder, ali je sprej. Malena vrišti kad ju sprejam, ne peče, probala sam. Ima li smisla ju maltretirati? Ne češe se po danu, ali da po noći. Ne mogu biti budna cijelu noć. imala je dvi-tri sa mjehurićem, jutros ih nema, ne znam je li ih češala ili su ame prsnile.Još je imala jednu na unutrašnjem rubu trepavica pa je valjda trljala, pa je puklo, kapak natekao, ped.dala virolex, utrljam joj pamukom. ne mogu drugačije. Ja ju zamišljam cijelu u ožiljcima ako ju ne mažem s nečim. ne mogu ju tuširati, ima temp.

Ono, ovisno jel stara škola ili nova struja neka...
pa sam bila pitala prvo u gradskoj ljekarni, pa kad mi nisu dali, pomislila sam, OK takav valjda naputak imaju , da bih zatim pitala u jednoj privatnoj gdje sam kupila prije 4 godine.i ni tu mi nisu htjeli prodati!onda sam pomislila da očito postoji dobar razlog što je tako, i odustala od njega.
Super ak je ovako sad s kapaljkom, to je definitivno sigurnije, a i isplativije.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.