Sada je: 06 kol 2026, 09:02.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

saptacica je napisao/la:Mi imamo točno tu sa slike, i taj izvlačni sluzi samo za goste. Jogi moraš kupit posebno, ali za taj izvlačni dodju neke letvice koje glume podnicu, za gornji "pravi" i to kzpujes. Bar mislim, mi jesmo.

saptacica je napisao/la:Mi imamo točno tu sa slike, i taj izvlačni sluzi samo za goste. Jogi moraš kupit posebno, ali za taj izvlačni dodju neke letvice koje glume podnicu, za gornji "pravi" i to kzpujes. Bar mislim, mi jesmo.

mama njonji je napisao/la:saptacica je napisao/la:Mi imamo točno tu sa slike, i taj izvlačni sluzi samo za goste. Jogi moraš kupit posebno, ali za taj izvlačni dodju neke letvice koje glume podnicu, za gornji "pravi" i to kzpujes. Bar mislim, mi jesmo.
pogledala ODDU
znači ova cijena je bez podnice za gornji i bez oba madraca, ako sam dobro shvatila?

Lena je napisao/la:flexa ima tu varijantu.
inače stvar je jako nestabilna i neudobna jer se pomiče amotamo dok spavaš i okrećeš se

Snjeskaa je napisao/la:Mi imamo Jelin, program Kiki (http://jela.rs/catalog/kiki/ ) i odličan.
Baš sinoć smo imali nećaka na spavanju i koristili ga
?!

saptacica je napisao/la:Vipica, a kaj su to avionski kotaci, nikako da vizualiziram?!

piko je napisao/la:Flexa ima super sistem. Taj donji krevet ima svoj mehanizam i kad ga izvučeš dođe u razinu gornjeg kreveta, jako zgodno za napravit veeeliki krevet! Mislim da je normalan krevet bez madraca oko 1000 kn, i još taj dodatni donji krevet nešto malo više od 1000 kn + madraci. Tanke madrace ima Perfecta.
Mi smo razmišljali o tom donjem krevetu, pa smo dosta detaljno razgledavali, ali smo na kraju odustali

VIPmama je napisao/la:uopće nisam skužila da me netko nešt pita![]()
![]()
Avionski, jer se okreću u svim smjerovima kak Ina veli, dva prednja imaju kočnice, ali prvenstveno ih zovemo avionski jer su jako čvrsti.
! Ja stalno zamišljam kotače OD aviona a ne u avionu, pa mi nikako nije bilo jasno
!Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.