ako je aranžman bio povoljan (koliko je zvjezdica hotel?) i hotel 3*** s velikim oprezom bi očekivala što me čeka na licu mjesta. ma niti 4**** u španjolskoj u aranžamu na otvorenom bookingu neće sigurno biti nešto što oduzima dah (pozitivno naravno) . bilo bi lijepo da vam je djelatnik agencije prilikom uplate aranžamana naglasio da kategorizacija nije garancija kvalitete pogotovo ne u španjolskoj, francuskoj, italiji... i da možete eventualno očekivati skromniji smještaj.
osobno sam u 5***** u italiji doživjela blagi užas od hotela i sada kad sam putovala u 3*** u rim išla sam bez ikakvih očekivanja, ali sam se ugodno iznenadila. doduše, uvijek si sama radim hotel tako da sam sama ili kriva ili zaslužna.
svaki imalo bolji smještaj poskupljuje cijenu aranžama i teško se prodaje u otvorenoj prodaji. hoteli u takvim aranžmanima su ili dosta udaljeni od grada ili su izuzetno skromni.
nadam se da to nije baš potpuno pokvarilo doživljaj i da ste uživali... barcelona je moja sljedeća europska destinacija