Sada je: 05 lip 2026, 22:59.
Moderator/ica: Hajdi

silki je napisao/la:stavila sam gore link, PRIDE, maksimirska. nekidan smo ih uzeli.
edit: sad vidim da link nije na pride već samo na strunjače.

pinky je napisao/la:Puzzle ne bih stavljala jer, prema clancima koje sam ja citala, upitan je spoj zbog kojeg je guma tako mekana, tako da cisto sumnjam da ga u nekim puzzlama ima a u drugima nema.

pomikaki je napisao/la:pinky je napisao/la:Puzzle ne bih stavljala jer, prema clancima koje sam ja citala, upitan je spoj zbog kojeg je guma tako mekana, tako da cisto sumnjam da ga u nekim puzzlama ima a u drugima nema.
a isto vrijedi i za tatami strunjače i spužvaste prostirke, to je sličan materijal.

Hajdi je napisao/la:Airex je ozbiljna firma i do sada nisam nigdje našla ni spomena o nekim štetnim kemikalijama u njihovim strunjačama. Mislite da vaši parketi doma i tepisi nemaju ništa štetno u sebi? Ako ćemo tako onda je sve štetno. Na topiku je bilo govora o puzzlama za koje su sada dokazali štetnost pa ih treba izbjegavati. Ne možemo reći za druge umjetne materijale i kemikalije da se neće za par godina pokazati njihova štetnost, ali po trenutno raspoloživim informacijama su ovdje spomenute tatami strunjače i airex strunjače ok rješenje.

martina123 je napisao/la:Zvala posvuda i svi me cudno gledaju kad kazem simpateks, gdje to nabaviti?

Pacifika je napisao/la:m umamo tvz. Goljak strunjacu
http://rozi-step.hr/pilates-podloge/hrv ... rex_corona" onclick="window.open(this.href);return false;
a sad...da li ona ima ili nema te spojeve..stvarno neznam, ali se lako pere, ne moze okinuti komadic i evo...stvarno je izdrzljiva
pčelica_maja_23 je napisao/la:koja je cijena ariex podne podloge u rozi stepu?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.