Sada je: 27 srp 2026, 11:28.

Just help me

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Just help me

PostPostao/la MalaBreskvica » 10 srp 2013, 13:37

Pozdrav svima :)

Moguce da je tema bila i ranije but forgive me :D
Citam evo vec par dana po forumima oko trudnoce, simptoma i svega ... i sama sam jedna od onih koje su radile test par puta, i svaki put bi bio negativan, iako sve simptome imam... Ne mogu reci da imam iskustva s ovim, udala sam se prije 2mj i tad sam prvi put i imala odnos :$ :$ zadnja 4 mjeseca mi je redovna menst, i to 24, mada mi je zadnja trajala.. nii puna dva dana, samo se pojavljivao kao iscjedak na dnevnom ulosku... crvenkasto-rozkast :S i sad sam dobila 29.juna.. dan-dva i gotovo s menstruacijom... -_-
ja i suprug ne koristimo zastitu, niti pazimo da to odradi 'van' .. zelimoo oboje bebu sto prije :$
sve simptome imam, cak mi se i stomak poceo rasti ... povratila sam 3-4 puta u par dana, rasplacem se u sekundi, glava me boli, samo mi se spava, ledja me bole, tj kicma...
Ako je ko prosao kroz isto, il prolazi... savjet bi dobro dosao :D

Btw, nisaam jos isla gin :$
MalaBreskvica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Just help me

PostPostao/la mrs. eastwood » 10 srp 2013, 13:58

prvo odi ginekologu!
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la cici » 10 srp 2013, 14:02

Najbolje je da odeš kod ginekologa. :)
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Diami » 10 srp 2013, 14:12

Obzirom da si testove već radila i negativni su, veća je vjerojatnost da se s ciklusom nešto poremetilo nego da si trudna. Kako sama više ništa ne možeš učiniti, najbolje je što prije posjetiti ginekologa - da se potvrdi ili ne postojeća trudnoća, te se eventualno uklone problemi sa ciklusom ako doktor/ica smatra da postoje. Tako ćete najbrže do svoje bebice!
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la MalaBreskvica » 10 srp 2013, 15:45

Diami je napisao/la:Obzirom da si testove već radila i negativni su, veća je vjerojatnost da se s ciklusom nešto poremetilo nego da si trudna. Kako sama više ništa ne možeš učiniti, najbolje je što prije posjetiti ginekologa - da se potvrdi ili ne postojeća trudnoća, te se eventualno uklone problemi sa ciklusom ako doktor/ica smatra da postoje. Tako ćete najbrže do svoje bebice!

nadaam se :D bebicaaa mi je najveca zelja :$

i prvom prilikom, doktorici odmah :D
MalaBreskvica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju.