Na takve komentare se nemoj obazirati nego daj djetetu da doji kada trazi. Logicno je da ako je pelena suha, beba nije pospana, znas da joj nista ne smeta, onda je logicno da zeli dojiti. Da joj je sta drugo kmecala bi i nebi uzela sisu.
Sada je: 09 ruj 2026, 00:09.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

)..A neprospavane noći i cjelodnevno sisanje će proći i istina lakše je kad sam sebi stvoriš u glavi da to ne traje vječno..Bez dudice,čajeva i gluposti..zapravo je najlakše staviti dijete na siku i ono se umiri.. 

bi ih ionako odbio, jednostavno nedam na sebe.
) komad vrlo zgodan i fora. ali ne - tek ih to obilježava, jer će tek tad svi skontati sa 100 metara da doje. ili slingovi kojima se isto može fino pokriti. 
penny je napisao/la:jos nisam naisla na neodobravanje i lose komentare, a pripremila sam se za njih raznim argumentima. iznenadilo me koliko sam odobravanja zapravo dozivjela.
a ja si mislim - to je tek najmanji problem, on došao nešto pogledat, a ja dojim, pa šta - neću valjda dijete prekidat dok on svoje ne završi. to mi je najprirodnije na svijetu. drugo je kad poštaru umalo ne otvorim vrata u grudnjaku jer sam se zaboravila obuć
ali nosim je uvijek u kolicima za slučajeve da moram podojit dijete, a sretnem npr. šefa i tako to 

i kod mene ovakoDiami je napisao/la:Moji bi micali maramu jer nisu vidjeli od nje...

i 

Stefanova_mama je napisao/la:Ja sam mojima na pocecima dohrane nudila da sisaju odmah nakon kasice i dopune koliko im fali do sitosti. Kad im vise to nije trebalo sami su odbili (okrenuli bi glavicu ili bi ignorisali ponudjeno).
ja joj promjenim pelenu,sredim sve,a ona za koji minut vristanje.. i ja opet na sisu i opet sat vremena. Jel to normalno za dijete od 14 dana? Ili ima kakve veze s tim sto ju nisam odmah dojila zbog problema sa upaljenim grudima pa je bila na dohrani?

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.