Sada je: 24 kol 2026, 16:09.
.
a svaki susret s virusom vodenih kozica samo dodatno jača imunitet.

.tanjabb je napisao/la:Bas taj prijatelj je bio cjepljen jednom dozom, mislim da neke 2006, dakle 7 godina kasnije je obolio od kozica i to u ful obliku.
palunkica je napisao/la:Moj je cijepljen jednom dozom, točno 3 tjedna prije nego što su u vrtiću svi dobili kozice. I dobio ih je, ali ja na početku nisam niti skužila da su kozice jer je bilo doslovno 15 kozica, bez temperature.

saptacica je napisao/la:I moj ih je imao doslovno 15 bez temperature ovo proljeće, a nije uopće cijepljen. I sad se ja ponekad pitam da li je on stekao trajni imunitet na tako malom broju.

.
Imam još uvijek ožiljak na tom mjestu. Na istom mjestu je i moj sin dobio prvu, također ima ožiljak.

Barbi je napisao/la:Sm, kozice se pojave prije temperature i drugih simptoma tako da ovo na što si ti prvo posumnjala vjerojatno nije s njima povezano. Obično se pojavi jedna do dvije i to dan, dva ili tri prije pojave ostalih. Najčešće su prve po trupu, trbuh ili leđa. Prati i javljaj
saptacica je napisao/la:I moj ih je imao doslovno 15 bez temperature ovo proljeće, a nije uopće cijepljen. I sad se ja ponekad pitam da li je on stekao trajni imunitet na tako malom broju.
.
.

je li moguće ako si cijepljen onda dobiti Herpes zoster reaktivacijom varicella zoster virusa
tom sam se i nadala
jedna je imala 9 komada a druga 30, bez temperature i svrbeza. Ma odlicno. Ak ih i dobije dobit ce vrlo blagi oblik 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.