Sada je: 08 ruj 2026, 23:03.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Emmalia je napisao/la:strah me da ga ne poremeti ako ga vodim na svadbu?!

dojiti mogu normalno? Nece valjda utjecati da mi se smanji mlijeko taman bi mi to trebalo

a prvi mjesec jedva 750 g. Drago mi je pogotovo sto mi je to potvrda da ovaj novi sistem dojenja radi dobro. Izgleda da smo mi od onih kojima ne pase sistem forsiranja iste dojke unutar 2-3 sata, jer je tako dobivao ukupno puno manju kolicinu mlijeka. A moje jako ceste izmjene dojki ne smetaju sto se tice masnijeg mlijeka, jer ionako dojim jako cesto. Eto to je moj zakljucak 

do godine nećeš razmaziti dijete ako odgovaraš na njegove potrebe, dijete na manipulira niti išta.Emmalia je napisao/la:Naravno cim se rodio, sve to je palo u vodu i sad sam na putu da napravim razmazenka stoljeca![]()

. kad sam počela dojit zadala sam si minimum od mjesec da vidim kako će to sve ići i hoću li imati problema kao što su upale i slično, no kako je sve za sad okej nastavljam s dojenjem.... 

. Zaspi vozeći se u kolicima. Ali mi je isto tako ubacio jedno novo noćno buđenje, tako da nema više mojih 4 sata u komadu
. Beba je navršila 2 mjeseca.

a ja si krivim kičmu i ruke mi trnu samo da je njemu što udobnije

namjestim ja njega da on vuče, ali imam osjećaj da navlači bradavicu, a ne on onak kak treba. A skroz je uz mene, nemremo bliže biti. A i ja ne znam kud bi s rukama, s jednom ga zagrlim, a druga mi utrne

dudu ja jos uvijek pokusavam barem jednom dnevno dati mozda prihvati, ali zasad, ma kakvi. Katapultira je metar u dalj
nadam se da je samo faza ili zbog vrucine ili nesto 

isla sam ga sad vagati jer je taman 10 dana da sam ga vagala i hvalila se kako je dobio kilu u mjesec dana. I sad ispada da je u 10 dana dobio jedva 100 grama. Luda sam sad 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.