Jutro...
Danas sam se ustala bolje volje...valjda me jucer sve jos od pon.drzalo...prvo ultrazvuk pa nalazi briseva pa se nakupilo...
samo pozitiva najbitnije je da je sa bebicom sve u najboljem redu,tako ce i ostati...

Evo sjedim i odmaram...odpratila sam muza na posao,stariju curu u skolu i mladu u vrtic...napravila najosnovnije (slozila krevet i pospremila za svojima jer koda prode mali uragan kada odu

,uklj.perilicu rublja ,trebala bi neke stvari oprati rucno no mislim da cu ipak to preskociti)...srecom rucak netrebam kuhati...
Ostatak dana cu odmarati i tako sve do sljedeceg pregleda...rekla sam samoj sebi da me trenutno briga za kucu i da nemoze uvjek blistati...(je da mi to tesko pada jer uvjek nekaj prckam ali kuca je manje bitna)...
Imam dva pitanca :
Curke koje su bile na mirovanju (nisam shvatila da bas "najstroze" moram mirovat,dal se smije hodat/setati?)...uopce mi nije proslo kroz glavu da pitam dr.naime od kuce do vrtica imam nekih 1km...tj.2km u oba smjera....inace ja kupim curku iz vrtica jer ako ju ja ne uzmem mora biti dosta dugo dok muz ne dode po nju...
Pa sada nisam sigurna smijem li toliko hodati?....naravno najlaganije...
drugo pitance:
jucer mi je dr.reko da si kupim neke vitamine (nije reko striktno koje vec vise da pitam u ljekarni)...
Dosla u ljekarnu trazila vitamine a teta mi davala Elvit ja joj rekoh da pijem prenatal (a koliko znam to je pa i isto) pa je rekla da si onda netrebam nista kupovati jer u prenatalu ima sve vitamine...
Pa sada neznam dal bi trebala ipak jos nesto uzeti ili da se drzim prenatala?...
Naravno dr.mi je prepourucio vitamine zbog ureaplazme za podizanje imuniteta...
mrava-bas mi je drago sto osjetis bebicu...

meni sutra ide 17tj.a nemogu rec da ju osjetim ponekad kao nesto ali nemogu rec sa sigurnoscu da je bebica...a bas ju gledam na ultrazvuku ...uspavana je...dr.je trebala tresti trbuh da ju malo probudi...