Sada je: 01 svi 2026, 11:38.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
). B gleda Ogija i žohare a P uspavljuje IPa. Neki dan mi je B tepala da sam ja njen slatki mali "đoharčić"
baš sam krasna onda, jel'da? 
ja sam otisla na pedikuru (problemi) i sad sam ih izbacila van u dvoriste. Lako za nered....

, mozda mu je zato bila tako zanimljiva).Mariachi je napisao/la:E, danas sam se tak naradila - a niš se ne vidi

. Cura je mudrica, vražija i divlja
ali je i najmilije biće u svemiru kad treba bit. 15kg i 100cm. Nakon dvije godine gimnastike, na jesen krećemo na Tae kwon do, sama je izrazila želju za tučom i gaji ogromnu fascinaciju prema mačevima
, sutra idemo na sistematski kod pedijatra i tako 

(skratih ti nick - prekompliciran je za moj trudnički mozak
)

imati ćemo opet istu generaciju (samo šta ti imaš i 2013. između
)
dala mu Nurofen sirup da popusti bol (fibre nema), ali ne gine nam sutra kod pedijatra... a čudno mi je i bilo da mu nakon toliko dana antibiotika ima još masu sekreta u sinusima... bili u srijedu na kontroli i ped samo rekao da nastavimo do petka navečer s atb.

Prica on meni, kako ce on otic kod dimnjacara kad odraste po stvari i ljestve da cisti dimnjake. Treba mu kuna da kupi sladoled sebi i meni 

napokon je sva ta pompa završila 

. nije da je topic nesto ludo aktivan ali sta sad...
. i dalje ga je tesko razumijeti, ali ima bogat rijecnik i zanimljive izjave. npr. prebacili smo ga u njegovu sobu, i postala mu je navika da dodje tijekom noci kod nas. MMu smeta, bole ga ledja, pa smo odlucili poraditi na tome da ostane u svom krevetu. rekla sam mu kako ce mu i krevet i soba i igracke biti sretni ako s njima spava, i kako cemo i ja i tata biti sretni i sve nesto u tom smislu. i par noci je bome proveo u svom krevetu. ujutro bi svi bili veseli i hvalili ga, a jucer mi je rekao kako bi on sada htio razveseliti nas krevet
.
.
samo ti piši, meni je super čitati te njihove biserčiće i mudrosti
da skoro samo na trudnoći i pišem
), naš je odnos od prvog dana tako intezivan da vidim već sad na njemu da mu i nije baš svejedno zbog promjena koje slijede, a opet s druge strane - jako se veseli seki i jedva čeka da se rodi...
a ostavija san joj i tragove!
ako ja u međuvremenu rodim ostavila sam napismeno raspored predstava mm-u i mojoj materi tako da mačak ništa ne propusti... možda bi čak bilo super da rodim baš kroz ovaj tjedan dok je njemu raspored nakrcan i dok gušta ka praščić u svemu tome tako da nema kad brinuti zbog bebe, odvojenosti od mame itd. 
ali prođe i ljubav se vrati...
ja za sad imam samo njega pa mi je to apstraktno...
ostali smo dulje jer je primao antibiotik zbog povišenog crp-a i to mi se tad činilo kao strašno

. ali onaj osjecaj poslije je toliko dobar da vrijedi svih muka
.
.
Zacepio mu se nos, a on od rodjenja najteze podnosi bolest. Hodam kao zombi, a tek pola 11 
i meni slično prođe kroz glavu
već sad, iako znam da ću biti presretna kad se rodi
).
), bilo je puno publike, razigrano, veselo...

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.