Sada je: 30 tra 2026, 01:04.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Paco Rabanne - Lady million.

http://www.beautyblog.es/wp-content/upl ... precio.jpg

malamaja je napisao/la:nedavno dobila Aliena, T.Muglera...definitivno nije moj miris. pre pre jak

probat ću ga kad malo zahladi

Masha je napisao/la:Jutros sam u Mulleru pokusavala naci neki parfem i nista mi se ne svida, samo me glava zabolila. Zelim neki svjezi, lagani, probala sam Ma vie Hugo Boss, nije los, ali mi nekako slatkast sad, kad je malo odstajao.
Trenutno koristim Ck One, ali ga vise uopce ne osjetim.
Ima netko preporuku?

Vicky & Mama je napisao/la:I ja tražim šta bi si kupila - nisam ništa koristila neko vrijeme jer imam bebicu od 4 ipo mjeseca pa sam malo pauzirala...
Uglavnom, meni ništa svježe/osvježavajuće ne leži... moj parfem mora biti puderast, teži, blago sladak, pomalo oldtimer... Volim blagi touch jasmina, irisa, ruže, breskve...
Mislim da ću opet uzeti Anais Anais jer je od mojih favorita ipak najlaganiji pa zbog bebice

Dobri andjeo je napisao/la:Vicky & Mama je napisao/la:I ja tražim šta bi si kupila - nisam ništa koristila neko vrijeme jer imam bebicu od 4 ipo mjeseca pa sam malo pauzirala...
Uglavnom, meni ništa svježe/osvježavajuće ne leži... moj parfem mora biti puderast, teži, blago sladak, pomalo oldtimer... Volim blagi touch jasmina, irisa, ruže, breskve...
Mislim da ću opet uzeti Anais Anais jer je od mojih favorita ipak najlaganiji pa zbog bebice
I ja obozavam puderaste , najbolji mi je lancome tresor.
imala sam Tresor mlijeko za tijelo - prefino nešto

i dalje mi je divan kao nekada. Jedino mu je cijena kao da je najnoviji hit 
Solea je napisao/la:Jedino mu je cijena kao da je najnoviji hit

to je težak parfem, ogroman, poseban, nije sličan ni jednom drugom i meni osobno traži pauze... I nije mi za svaki dan... traži zimu i temperature blizu nuli... našu buru... 
Mininalno 15 godina ga nisam imala.
skroz sam zaboravila na njega. Imala sam ga godinama, ne zato što mi se sviđao nego zato što sam dobila nekoliko komada na poklon i nikako ih potrošiti. 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.