Sada je: 13 svi 2024, 11:07.
TmamaKiN2 je napisao/la: reporterka ju je probala (ocito po prvi puta) napravila je facu jedini komentar je bio da je kiselo
teutonija je napisao/la:Ni ja ju nisam probala i nisam sigurna bi li ju znala prepoznati. Znam da izgleda ko blitva, ali je dolje crvena.
Očito ni to ne raste kod nas.
TanjaMT je napisao/la:A pekmez od jagoda mi je
olja je napisao/la:TanjaMT je napisao/la:A pekmez od jagoda mi je
Kako raspekmezite jagode?
Pronađoh jutros na jednom blogu neki krasni recept (koji podrazumijeva jagode i šećer ) i, evo, kuha se mrva jagodica za pekmez i malo više za slatko
Miriši cijela zgrada, čini mi se
TanjaMT je napisao/la:Olja, ako je mala kolicina ne treba ti nista, samo u vruce tehle i zatvori
snowwhite je napisao/la:
east jel to tijesto kao za princes?? izgleda toliko primamljivo
Mescola in una piccola casseruola 1 dl di acqua, 1 dl di latte, 75 g di burro a pezzetti, 1 cucchiaino di zucchero semolato e 1/2 cucchiaino di sale. Quando il composto bollirà, unisci 100 g di farina, tutta in una volta, e cuoci, mescolando finché il composto si staccherà dalle pareti del recipiente. Toglilo dal fuoco, lascialo intiepidire, incorpora 3 uova, 1 alla volta, mescolando fino a che sarà vellutato.
mrava je napisao/la:Prijavljujem 1,5 kg marmelade od jagoda i vanilije
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.