evo me malo...
hvala cure za čestitke, joj još ne vjerujem da sam to dočekala, traje to već par mjeseci, natječaj, povjerenstvo, bla bla, ali sad je i to gotovo, još samo da ugovor potpišem, da bude crno na bijelo
ali doma uživam bez klinaca. sinoć sam došla i inače tako, nakon cijelog dana na putu i tom sastanku koji traje satima i satima, bude ono - ajmo večera djeci, kupanje, spavanje, ovo, ono, a sinoć došla, mm i ja pokupili jednog frenda, jutros mu žena ide na carski pa da ga malo opustimo, otišli na večeru, pojeli neke prefine burgere, popili pivo, čavrljali, došla doma, otuširala se u miru, malo pogledala TV i u krevet, ajme ne vjerujem kako život može bit lagan
ali iskreno, fale mi klinci. kad sam u subotu došla doma, baš mi je bilo teško, gledam prazne krevete, igračke i sve mi prazno. ali znam da ovakvu priliku neću skoro dobit i zato odmah te misli poturam u neki kut i uživam
klinci su isto OK, imaju tamo zanimaciju, ne javljaju se, ja moram stalno zvat...
Jakove sretan rođendan i ovdje

super za beach party
neve, doći će i tvoje vrijeme i kad onda kreneš sa šampanjcima, di će ti bit kraj?
jel se razmetni sin vratio kući?
sreco, uživajte!!! e ko da vas vidim, iakone znam kak izgledate, ali taj osjećaj kad se djeca uz vrisku bacaju u more, neprocjenjivo
bella, još malo pa i ti na godišnji