Sada je: 01 svi 2026, 13:27.

Generacija 2009. - 3. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 3. dio

PostPostao/la Bellatrix » 09 srp 2015, 19:34

latice
neće biti u istoj smijeni jer je Miha sad završio drugi i kad ona krene biti će 4. Nekak se nadam da će se do tada on već malo osamostaliti pa da ćemo prilagoditi smijene njoj- Budemo vidli.
latice gdje ti sad živiš?

Mi ipak u subotu idemo na kupanac. I to s penzićima :lol
Barem se neću opterećivati time što neću stići na preciznu depilaciju. Prepustiti ću se kućnim radinostima :lol

Kod nas je dosta osvježilo. Pogotovo prije podne. Sad je ponovno izašlo sunce pa izgleda od sutra ponovno toplije :nesvist
"Boji se manje, nadaj se više, jedi manje, žvači više, tuži se manje, diši više, govori manje, reci više, voli više, i sve će dobre stvari biti tvoje." slika
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la latica » 10 srp 2015, 09:05

bella, ja sam u Slavoniji, ali roditelji su mi u Zaprešiću. mama mi radi u toj školi, sad je imala prvašiće ;)
ja se sjećam kad sam ja išla u školu mi smo radili u 3 smjene, strašno nešto koliko je to bilo natrpano. i sad je vleika gužva koliko čujem, ima puno obitleji s malom djecom, ali dogradili su još jedan dio ako se ne varam ...

mi danas popodne idemo na selo i onda se ja sutra vraćam, a djeca ostaju cijeli tjedan s mojima tamo. M je sad sav opet u nekim pitanjima - kako on ne bi ostao bez mene, hoće li baka znat šta treba napravit ako bude nešto neobično se dogodilo, i još se žalio baki navečer kako on nema mamu jer je mama sad stalno sa sekom :ajme e propucat ću se :lol
s jedne strane vidim koliko su oni isto navikli na mene, jer stalno su samnom i vide i oni da sve ja odrađujem, u mene imaju povjerenja. s druge strane, uvijek me bilo strah da ih ne napravim ovisnima o sebi jer sam previše control freak :ajme pa se brine da će mu bit dosadno ...

inače, bakica se dobro snašla s njima, idu prijepodne malo vani u šetnju dok nije prevruće, ručaju i evo tri dana je seka čak zaspala s njom što je super. onda na i veliki malo isto odmore i oko 4 sam ja doma pa smo išli ili na kupanje ili kod svekija malo ili u grad u šetnju i tako, lijep tjedan.
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Ana2010 » 10 srp 2015, 09:17

Pozdrav svima!
Ja u zadnje vrijeme rijetko palim laptop, a pratim vas na mob, pa mi se ne da tipkat :oops:.
Malo sam se pogubila zapravo, puno pišete. Svaka čast vama koje ste godinama tu redovite i ažurne.
Djeca su sa mnom doma, hB počeli su ujutro malo duže spavati, evo sad ih još nema na vidiku :).

latice, super za organizaciju čuvanja s bakom :).

o školi ja još ne razmišljam, ali ionako nemam puno izbora... škola ima produženi boravak. vidjet ćemo kad ću ja početi raditi (3. trudnoća u tijeku), pa će valjda o tome ovisiti hoće li Jelena ostajati u produženom boravku ili ne. Tj. kad ja počnem raditi, morat će, ali to mi je ok, hB da postoji ta mogućnost jer nemamo aternativu.

kod nas je malo zahladilo jučer, zapravo usred dana je svejedno vruće, a ujutro i navečer dosta puše pa je lipo friško.
J ovaj tjedan ima svako popodne po sat i pol školu plivanja (jučer nije bilo zbog vjetra) - u srijedu je čak proplivala :joy. mora naravno još vježbati, ali čini mi se da će to ići :dada. sva je ponosna :luv, a i mi starci isto.
večeras poslije plivanja brzinsko tuširanje na plaži pa ravno na nastup sa zborom - puna je obaveza :).

mi vam se spremamo na put u nedjelju - idemo na 4 dana u Sarajevo :), baš se veselim.
idemo nas četvero i još jedna obitelj - kumovi s 2 djece. moram se unaprijed pomiriti s činjenicom da nećemo stići vidjeti sve što bismo htjeli, s obzirom na djecu, a i moju trudnoću, ali očekujem uživanciju svakako :dada.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Sreca najveca » 10 srp 2015, 09:25

Ja danas idem na godišnji :joy :joy

Jedva čekam da ih zagrlim, ovaj tjedan mi baš jako fale, prošli mi je nekako bilo lakše.

Latice, uživaj malo u samoći, stvarno dobro dođe. A njima će isto biti super :dada

Ana, bravo za malu plivačicu i pjevačicu :)
Super za Sarajevo. Mi smo bili jesenas, isto s curama. Bilo je odlično.
Ti polako, koliko možeš i čuvaj se vrućina.
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 10 srp 2015, 14:35

ovdje ništa nije zahladilo. samo je more hladnije. i puše ali je strašno vruće

dečkima sam stavila crtić jer nikša spava
ispucali smo aktivnosti na otvorenom/zatvorenom pa da ga ne probude.
kad se konačno probudi idemo na plažu

latice - uživaj u samoći. a uživat ćeš, ako te znam, pola sata. pa će ti strašno falit :lol a jesmo im mame čudne biljke
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Bellatrix » 11 srp 2015, 07:14

Latice, jesu. Nadogradili su.

Srecice, super za Go. Ja još tjedan dana pa uživancija

Neve ovo je stvarno jedina istina. Stalno kukamo da nam se malo " riješiti" djece a onda bi najrađe da se nismo.

Mi smo u busu. Idemo na jednodnevni izlet u Novi Vinodolski. Baš smo sretni :joy

A već u 6 i 20 je išla prva runda rakije po busu :ajme
"Boji se manje, nadaj se više, jedi manje, žvači više, tuži se manje, diši više, govori manje, reci više, voli više, i sve će dobre stvari biti tvoje." slika
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la nevenera » 11 srp 2015, 09:13

sretan rođendan jakove :rodj

tin jučer nije došao s plaže
išao je sa svekijima. što se meni ne sviđa, već spomenuto jer ga ne voze u as i ne donesu ga na vrijeme
sve u svemu, dobili smo ih tek oko 22. mislila sam već počet zvat bolnice. :whew
da može li mm doć po njega ali da bi on radije ostao, reče svekar
bila sam toliko ljuta da nisam mogla zaspat do 2 ujutro i sad sam posljednično neispavana.
rekla sam mm-u da mu odnese tamo odjeću i da ne dolazi doma
mislim da bi ga (tina) zadavila. ovo ej on smućkao. a svekiji su naravno išli mu uz dlaku.
ionako moli stalno da bude kod njih, tv cijeli dan, ne radi ništa, spava kad hoće, ide kod susjeda igrat igrice. pa nek stoji dok se ne ohladim. :whew
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Liv Tyler » 13 srp 2015, 08:54

Ana2010 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme rijetko palim laptop, a pratim vas na mob, pa mi se ne da tipkat

Od kad sve čitam s mobitela, ni ja ne palim kompjuter. I baš si razmišljam kako mi je to polako postao problem jer kad uspijem nešto pročitati nemam vremena za odgovoriti, a vi u međuvremenu ispišete dosta toga.
I onda mi se glupo vraćati na neke teme jer ste već barem tri promijenili. :lol

Ali ajmo mi sa školom kad je još aktualna.
Za boravke sam i ja čula svašta ali kako ga mi nemamo onda nemam ništa konkretno iz prve ruke za napisati. Nama je uspjeh što su uveli marendu u jutarnjoj smjeni.

latica je napisao/la:sljedeće godine će se ranije krenut s uobičajenim testiranjima za školu, već od veljače

Tako je već nekoliko godina zapravo.
Prdupis ide zbog tog što si napisala, da bi se vidilo otprilike tko bi gdje upisao djecu pa da se mogu pokušati složiti razredi. Koliko će ih biti. Ono, koliko će ih biti. To je sa one školske strane, a s roditeljske da se na vrijeme stignu poslati ti zahtjevi ako se ide u školu kojoj dijete ne pripada.
Tek kad se to okvirno posloži, nakon nekih mjesec dana se ide s prvim pregledima i svime što uključuje proces za upis. Ovisi kako koja škola.
Neke škole imaju suradnju s vrtićima pa onda tamo bude sve lijepo izloženo na oglasnoj ploči tko, kada i gdje ide na što ili po što.
Naši ima i baš su super organizirani, ne moramo ništa paničariti. :lol

Inače tete sve kažu na prvom roditeljskom početkom šk. god. Onda izlože i program po kojem će se s njima raditi kroz godinu, obično rade po nekim vježbenicama, vježbaju grafomotoriku ciljano.
To se sve najbolje raspitati početkom jeseni kad se i vratimo nazad u obaveze. NEk svi još uživamo ovo bezbrižno ljeto. Škola neće pobjeći.

Hvala za čestitke u J ime.
Mi smo imali beach party i baš je bio zadovoljan. JEdino mi žao što nisam mogla tortu donijet tamo.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la nevenera » 13 srp 2015, 11:22

tin je još kod svekija. sveki nije nešto sretna. danas je prvi put zvala da nas pita da li nam fali :lol
mislim da joj je možda malo previše. prolio je kolu, valjda je prsnulo do plafona. stalno traži da nešto kupe, iskrada se kod susjeda da igra igrice.
žali se da je "sve" na njoj je svekar ode a unučica i tin su doma s njom.
i tako...
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Bellatrix » 13 srp 2015, 13:19

Jakove, sretan rođendan :rodj
znači neve, Tin je još tamo?
I ako sam dobro shvatila baš je tako htio. A ti si još ljuta jer je njima već dojadilo ili :)

Mi smo se baš lijepo proveli na moru.
Jako sam se iznenadila kako je Vita bez brige ulazila u hladno moe. Ipak oma baš nije tako često na moru, više je navikla na bazensku toplu vodu, al eto, i ona je narasla :luv

Još ovaj tejedan šljakica a onda i ja malo na zasluženi odmor. :bis
stara Švedska poslovica
Bellatrix
Crveni lav s krilima

PostPostao/la nevenera » 13 srp 2015, 14:00

Bellatrix je napisao/la:znači neve, Tin je još tamo?
I ako sam dobro shvatila baš je tako htio. A ti si još ljuta jer je njima već dojadilo ili :)

je, on i kod njih bio češće. što i kužim. dali smo mu prošlo ljeto 5 dana, da bude tamo. ipak sveki čuva unučicu skoro svaki dan i ona bude dugo kod nje.
ja sam se ohladila. meni je drago što im je dosadil, iskreno. grozna sam. posve grozna i bezobrazna :ajme :lol
stalno se komentira kako je divan tin. i jest divan. darežljiv, društven, emotivan, spretan. ali se onda doda kako ga damjan maltretira ničim izazvan, kako je damjan naporan, kako se s damjanom ne može nigdje i ništa (a ne idu oni s njim niti ga čuvaju).
kako ja volim reć, kao da imaju jednog unuka. tina. i onog drugog. :roll nikšu ne "računaju" jer je još mali i dojen i ovisi baš o meni.
no često kad se ide negdje zovu i pitaju može li tin s njima ili da ga dovedemo kod njih da prespava. nikad nisu pitali može li damjan.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Liv Tyler » 13 srp 2015, 14:39

To ce tako biti dok god oni ne dozive nesto drugo. Ali onda ce se ipet iscudjavati i nece se moci nacuditi kako se nesto promijenilo. :roll

Bell di ste vi bili na moru? Sorry ako sam previdila, mozda si ti to vec i napisala, a ja komentirala. :nata
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la Sreca najveca » 13 srp 2015, 15:22

Jakovu sretan rockas sa zakasnjenjem :rodj (nisam znala da je bio)
Drago mi je da ste zadovoljni s beach partyem, super je to tak kad se moze negdje vani (kaze mama zimske djece ;) )

Mi bili jucer na jednodnevnom izletu kod moje tete. Iako su raspored i aktivnosti bili isti, druge plaze su ipak godile. Budemo koji put tako prebjegli negdje u blizini da ubijemo monotoniju.

Neve, stvarno imas prave primjerke svekija. ako sam nesto oduvijek mrzila, onda su to razlike izmedju djece/unuka :roll :whew
Grlim :hug
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la latica » 13 srp 2015, 16:33

Drage moje, da vam mahnem iz metropole, dobila sam danas prvi put u zivotu posao za stalno :joy
Pisem sutra, inace sam na maturalcu ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 13 srp 2015, 17:40

Cestitke, Latice, velika je to stvar i dobar osjecaj :buket

Pozz s plaze, cure skacu s molica, vriste kao lude :lol
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la gaga0305 » 13 srp 2015, 20:00

latice :buket cestitam ti, uzivaj na maturalcu ;)

Evo moj se vratio pun dozivljaja sa vikendice. Kupio je sljive i pomagao didi rezuckat drva
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 13 srp 2015, 20:36

latice :joy pa to je predivna vijest - da mogu opalila bih sad po šampanjcu u tvoje ime :lol
imam 3-4 boce šampanjca koje sam dobila. nikako popit. il trudna il dojim il ne znam što
imaju li rok trajanja?
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 14 srp 2015, 08:09

Posaljes nama ;) steta da propadnu

Ja zaboravila, plavusa, sretan rodjendan Jakovu, :rodj i super za beach party
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 14 srp 2015, 09:18

evo me malo...
hvala cure za čestitke, joj još ne vjerujem da sam to dočekala, traje to već par mjeseci, natječaj, povjerenstvo, bla bla, ali sad je i to gotovo, još samo da ugovor potpišem, da bude crno na bijelo :lol

ali doma uživam bez klinaca. sinoć sam došla i inače tako, nakon cijelog dana na putu i tom sastanku koji traje satima i satima, bude ono - ajmo večera djeci, kupanje, spavanje, ovo, ono, a sinoć došla, mm i ja pokupili jednog frenda, jutros mu žena ide na carski pa da ga malo opustimo, otišli na večeru, pojeli neke prefine burgere, popili pivo, čavrljali, došla doma, otuširala se u miru, malo pogledala TV i u krevet, ajme ne vjerujem kako život može bit lagan :lol :liza
ali iskreno, fale mi klinci. kad sam u subotu došla doma, baš mi je bilo teško, gledam prazne krevete, igračke i sve mi prazno. ali znam da ovakvu priliku neću skoro dobit i zato odmah te misli poturam u neki kut i uživam ;)

klinci su isto OK, imaju tamo zanimaciju, ne javljaju se, ja moram stalno zvat...

Jakove sretan rođendan i ovdje :luv super za beach party ;)
neve, doći će i tvoje vrijeme i kad onda kreneš sa šampanjcima, di će ti bit kraj? :lol :luv
jel se razmetni sin vratio kući?
sreco, uživajte!!! e ko da vas vidim, iakone znam kak izgledate, ali taj osjećaj kad se djeca uz vrisku bacaju u more, neprocjenjivo :le
bella, još malo pa i ti na godišnji ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 14 srp 2015, 15:24

latica je napisao/la:neve, doći će i tvoje vrijeme i kad onda kreneš sa šampanjcima, di će ti bit kraj? :lol :luv
jel se razmetni sin vratio kući?

dobro kažeš! tin je i dalje kod svekija. računam kako idemou rijeku 20.7. da ga ne vodim doma dok to ne rješimo

latica je napisao/la:ali iskreno, fale mi klinci.
mogu mislit
pomislim kako će tako bit ako odu na fax, dođe mi cmizdrit. a onda se sjetim da je to za 10ak-15 godina. :ajme
ionako smo rekli probat djecu usmjerit prema strukovnim zanimanjima. :lol

popodne ne idem na plažu
došla menga
a prije neki dan sam se hvalila kako je još nema :nesvist :roll
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Sreca najveca » 14 srp 2015, 21:47

Latice, samo ti uzivaj, pogotovo sto su ti takvi trenuci vrlo rijetki. Niti ti njih manje volis zbog odvojenosti niti oni tebe. Stovise ;)

Neve, bome je Tin onda na pravom godisnjem. Jel ti lakse ovih dana kad je jedan manje?

Mi upravo na predstavi. Animatorska ekipa organizirala neku interaktivnu verziju Fifi i cvjetnog drustva. Fora je.

Ivona 99% vremena u vodi roni i izranja skoljke. Mislim da ih uskoro vise nece bit :lol
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la latica » 15 srp 2015, 11:27

neve, šteta za mengu :znoj

srećo, super za ronjenje. bit će školjki, samo nek ona roni ;)

ja sam mislila kako ću svašta napravit dok smo solo, na kraju se nadam jedino da ću se naspavat :mrgreen

nego, M još uvijek pomalo vuće probleme s probavom od onog proljevića prije tjedan dana. bude skroz dobro i onda jedan dana ne kaka, pa drugi dan opet tako odjednom s napinjanjem sve izbaci, pa drugi dan normalno kaka, ili opet ne kaka i onda opet tako. dakle svaki 2-3 dan on ima taj proljev. ne stalno, nego samo kad treba kakat, izađe tako rijetko i po par puta za redom :conf
i seka je isto tako počela, par dana nakon njega. isto normalno sve, i onda svaki drugi dana kad kaka ode rijetko...
piju sad probiotik, problem je što nisu na dijeti jer naravno na selu su, ne mogu im oni skroz izbacit slatkiše, a trebali bi, voće isto, i tako. stalno misle kak je sve prošlo jer su inače Ok, ali očito nije sve prošlo kad svakih par dana isto.
još povrh svega, nećak od jučer ima visoku temperaturu, nemaju pojma od čega je njemu, vjerojatno grlo jer je i promukao, ali ono... ne znam. valjda neće od njega pokupit nešto.
a ako ovo s M potraje sljedeći tjedan ćemo nosit stolicu na analizu, ne znam šta bi drugo :dunno
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 15 srp 2015, 13:55

ja bih prvo dijetu pa onda eventulno analizu. čisto ako je do voća i slatkiša
ima sad dosta ljetnih viroza
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 15 srp 2015, 14:19

Sreca najveca je napisao/la:Jel ti lakse ovih dana kad je jedan manje?

jest utoliko što ne slušam svađu i gledam mečeve hrvanja svaki dan :lol

jesi za kavu ovih dana? ja sam mobilna.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 15 srp 2015, 15:39

nevenera je napisao/la:
jesi za kavu ovih dana? ja sam mobilna.

a ja sam ljubomorna :basnecu

ma morao bi na dijetu i svaki dan probiotik par dana za redom, bez iznimke, ali teško im je to provest bez mene. kad smo došli dočekala ih je košara puuuna slatkiša i grickalica na izvolte što bi se reklo. i svako malo su trčali tamo, onda sam ja rekla da to ne može tako stajat, nama doma nikad slatkiši nisu u vidokrugu pa ipak traže kad im dođe, a ovako da ne spominjem. i još je tu nećak koji jede puno keksa i sl., jede dosta loše po mom, ali ne mogu ja njegove roditelje mijenjat, a onda kad moji vide da se jede slatkiše, jedu i oni, neće im nitko reć da ne smiju :ajme vijet ćemo, još koji dan i ja stižem, joj kako sam ih se zaželila, ne mogu vam ni opisat :le iako, prisjest će mi sve s prvim onim cendranjem, ali šta ću, valjda sam se i s tim saživila, pa mi fali :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 15 srp 2015, 17:51

Drzi nam se latice brzo ce to proci, a ako neide skokni do neve na sampanjac ;) steta da im prodje rok
Moj srednji preksinoc prespavao kod bake,falio mi nemilo, jedva sam zaspala. Pricam mm-u kako mi prazno, a on ce suti pod istim ste krovom :)
Sad i Dali izrazio zelju za spavanjem kod njih dolje.
Danas mir i tisina u kuci, nema srednjeg, otisao kupit sljive na vikendicu. Odmah nema rata u kuci. Zato ce veceras nadoknaditi :ajme
sreco super za Ivonu, bas mi je drago da uziva i sto je tako slobodna
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Liv Tyler » 15 srp 2015, 18:08

Laticw cestitam na poslu!!! :buket

Hvala za cestitarenje u J ime svima. :kiss

Mi ovih dana u guzvi, stalno imamo neke goste pa se negdje vozimo i secemo. Bas zanimljivo i malo naporno. :lol
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la tanjabb » 15 srp 2015, 22:49

Cestitam rodjendancima!!

Latice, ako ti fale djetetine poslat cu ti ja Leona :lol .
I cestitam na poslu, bravo!!

Ja besramno priznajem da bi uzivala da mi ga netko hoce uzeti. A tek oboje.... ajme praznika :joy !! Ali... moji su Lukasa uzimali dok je bio samo on, najvise bi bio kod njih tjedan dana. Medjutim Leona nisu nikada uzeli jer je on jel' te jako zahtjevan :zub i koliko god bih voljela da barem jednom godisnje nesebicno zrtvuju zvoje zivce :lol toliko mi je prihvatljiva njihova odluka. Iako da je sam s njima to bi mozda cak islo, pogotovo da je solo s mojom mamom jer ona je sva cool. Ali moj tata nije cool i on bi svisnuo da mora cuvati i zabavljati Leona.

Sreco, ti si pitala kako se razumiju njih dvoje... oni su ti kao sinusoida :lol , kad su up onda su si super i divni, kad su down onda su ko pas i macka. I tako preko nekoliko puta dnevno. :ajme Trenutno su u fazi kada bi Leon radio sve sto radi Lukas, isao svugdje gdje ide Lukas, a Lukasu to naravno ide na zivce.

Sada Lukas ide na tjedan dana sam u Istru na likovnu koloniju, a Leon sa mnom kod mojih, bas da ih malo razdvojim.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la enabacko » 16 srp 2015, 08:29

Latice, čestitke na dobivenom poslu!
Kod nas ljeto u punom jeku. Ja još danas i sutra pa napokon dugoočekivani godišnji u trajanju od 4 tjedna.
Mi smo svaki dan na moru i to na način kao i do sada, ja radim do 3, a prije 4 smo već na plaži. Za mene je ovaj tempo ubitačan ali zbog njih dvoje se sve uspije izdržati.
R. se više ne javlja nikakav osip tako da sad baš gušta u punom smislu u moru i kupanju. Išao je par večeri spavati kod babe i dida ali je babi prošli tjedan rekao "baba, meni je žao, nemoj se ljutiti i oprosti mi ali ja sad stvarno moram ići malo u svoj krevet spavati". Sad je cijeli tjedan doma spavao i ostajao sam sa sestrom kući dok mu dido ne dođe, i dalje se drži protokola i kad se probudi nazove dida da je budan da može dođi po njega, s tim što je jedno jutro didu rekao da je on već veliki i da ga ne treba nitko čuvati...
Mojih dvoje se ne slažu nikako, kod njih nema zajedničke igre, to je samo svađanje i svađanje, vrištanje i urlikanje.
Ja sam svoje prvi put ostavila kod svojih na tri dana prošlo ljeto kad smo mm i ja odlučili otići na vikend sami, da i mi nakon deset godina ponovo budemo sami. Nama je bilo dobro ali falili su mi, ali zato nikad neću moći zaboraviti reakciju R. kad smo se vratili, to je bilo opće oduševljenje i prava sreća.
Ena 31.10.2004.
Roko 20.06.2009.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la latica » 16 srp 2015, 08:49

gaga0305 je napisao/la: Pricam mm-u kako mi prazno, a on ce suti pod istim ste krovom :)

:hahaha :hahaha
da, da kužim ja tebe ;)

ma meni je iskreno super bez njih, a istodobno mi fale, ne znam kak bi to opisala. sinoć sam prvi put nešto skuhala ovaj tjedan, ispekla sam bućnicu, joj kako mi se jela, prefina je bila i baš smo se najeli. danas sam do navečer na poslu, ali otići ćemo mm i ja na ručak u apuzi, a navečer bi mogli i na kupanje da se malo osvježimo. ili ćemo ostat doma, ovo nam je ipak zadna noć solo ;)
joj baš nam je trebalo malo bit bez djece :lol

jučer sam bila u rodilištu, u posjetama da ne brinete :lol dvije prijateljice su mi rodile uzadnjih tjedan dana, jučer sam si išla vidjet buduće kumče :srca
slika Moja 3M
latica
Bigul

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.