Sada je: 01 svi 2026, 11:37.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

)
nevenera je napisao/la:prvo se ne mrdaju pa bi da se mrdaju a onda bi da miruju. pa ne pričaju pa bi da pričaju pa bi da šute.... it ako redom![]()
snowwhite je napisao/la:Dobio je like a bike. Pun pogodak

snowwhite je napisao/la:Iva15 možeš mu uzeti neke naljepnice za krevet ili ormar što će mu biti fora lijepiti. ili neku sliku ili onaj metar za na zid. da ipak bude baš za njega. posteljinu za krevet s likovima koje voli.

snowwhite je napisao/la:
putnice super si ti to isplanirala svaka čast. Ja priznajem, mene bi trogodišnji porodiljni dotukao. ovi moji koji su se zaredali su me previše iscrpili. već mi je falio i posao i odrasli ljudi oko mene
(mo's mislit - samo vjesto znam svaku novonastalu situaciju preokrenut tako kao da sam je BAS tako planirala
)
) da cu u oba slucaja opet imati ljeto.

.
, uživajte na proslavi!
, baš se veselim.
.
imala sam majicu na bretele
baš mi je bilo neugodno. svi su bili ok fini ali meni je baš bio bed
) i pokrila se time.
Sebi za gušt radim jednu turbočokobezbrašnu
Upogonila sam sve žive i na kraju ćemo se daviti u kolačima i tortama. 

ja neznan koju bi radila ove godine, prošle godine je bia fenomenalni čizkejk s bobičastim to ću držat ko opciju Ž da se jelte ne ponavljam
Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Ana2010 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme rijetko palim laptop, a pratim vas na mob, pa mi se ne da tipkat

Post 21,6

Liv Tyler je napisao/la:Neve jesu dali kakav nalaz novi?

Liv Tyler je napisao/la:Pa dobro, njegovi vrsnjaci uglavnom slicno pricaju. Ne govore jos uvijek svi sva slova s 3.
Liv Tyler je napisao/la:Hocete ici logopedu bas za to? Ili je to i unace ukljuceno u vase termine?

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.