Sada je: 03 kol 2026, 13:36.

Generacija 2013. - 5. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 5. dio

PostPostao/la Tinica » 16 srp 2015, 08:57

Biljkas ma iznenadit će tebe tvoja velika curka :luv
A kako si ti mlada :lol ajme curke moje ja zbilja mislim da ću dobiti deložaciju sa ovog topića :basnecu
Vjerojatno vam je smiješno kad vam pričam stvari o Franu ali sjetit ćete se vi mene za jedno 10 godina :liza
Latice mi idemo na godišnji od 01.08. i ostajemo dva tjedna :faca ...ovo će mi baš biti šok kad sam prošle godine provela punih 45 dana na moru :luv
Dogovorila sam sa Franovim trenerom da jedan sat dnevno posveti meni :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 16 srp 2015, 09:21

Čestiam Laticve, sad mi je jasno.
To je ravno čudu!!
Ja neću automatski dobiti niti ugovoreni postdoktorski koji je ugovorm prije 6 godina potpisan.
Mogu samo sanjati i Boga moliti za stalno radno mjesto nakon postdoka. ak ga uopće i dobijem.
Ali ne brinem već o tome. Moram raditi kolko najboljem ogu i to je to.
Uvjete su nam strašno srozali, t otalno je nesigurno u našoj branši.
Još se u Hrvatskoj ne možeš seliti, jer nemamo uvjeta za rentanje.
Tako da mi imamo nekretninu na kredit, troje djece i nadam se da ću bar još tih 4 godine moći normalno odraditi u mjestu stanovanja.
Ali svašta se izmijeni u tri godine ko0liko imam porodiljnog i opećnito koliko imam siguran job.

Bravo Latice!!!

Jessss :joy

Sunčeko budemo slavili!??? :zivili
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la biljkas » 16 srp 2015, 09:32

Latica i Pcelica a u kojoj ste vi struci?
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 16 srp 2015, 09:33

Pčelice bude sve došlo na svoje vidjet ćeš :luv
Vidiš kako se kockice same od sebe počnu slagati onda kad se najmanje nadaš :faca
Naravno da ćemo profeštati Lukinu sekicu :luv :luv :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 16 srp 2015, 09:42

hvala pčelice :luv tebi želim isto to ;) iskreno se nadam i vjerujem da će se u sljedećih par godina, taman dok ti dječica malo otfrknu, neke stvari u znanosti posložit, jer ovo je strašno. ljudi se školuju, a za šta? da sjede kasnije na burzi? ma užas. jako puno mojih kolega ostaje bez posla. uopće ti ne mogu opisat koja je to bila borba za ovaj ugovor :nesvist a ja sam već godinu dana krenula s privatnim poslom zato što sam bila manje-više sigurna da se neće tako nešto pojavit i da moram krenut gradit alternativu ako sljedeće godine ostanem bez posla ...

kako si ti? kako trudnoću podnosiš?

biljkas, super ti je velika cura :luv strpljivo je čekala da i ona malo bude mamina maza :srca i poznato mi je ovo da nekad selo čuva dijete i umori ih, a mama sama s njih više sve izdrži :lol jedan razlog zašto moja sveki ne ože nekad djecu pričuvat je što ona ne može s njih dvoje (pazi moja stariji će sad 6 godina) i može bit s njima samo ako nema ništa drugo radit nego stajat kraj njih i gledat ih šta rade :ajme a ja mogu snjih dvoje i kuhat i spremat i obavljat shopping i sve. ali ona ne može doručak napravit :lebdi

tinice, ne uzimaj malom trenera :lol ja počinjem sport gledat kad tvoj Fran dođe u vijesti ;)

biljkas, ja sam psiholog po struci, radi u znanosti, ali radim i psihoterapiju privatno...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 16 srp 2015, 10:06

Latice mogla bi s nama jedan sat podijeliti :lol
Ja plaćam Franu mentalnog trenera :lol
Ma ovo ću ga posuditi na sat vremena dnevno :nokti da mu barem mogu vratiti njegov servis :hahaha
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 12:09

biljkas je napisao/la:Nakon 10 min ja sjednem s zdjelicom kraj nje a ona će meni Mama Ani da eti. I pojela je dvije pune zdjelice ali morala je mene pričekati. A draga moja nadam se da će i doma biti tako obzirna

:srca Dragu djevojčicu imaš, doći će već to sve na svoje. Kada braco malo poraste, postati će joj i zanimljiviji, igrati će se zajedno, pa će samim time i ljubomore biti sve manje, sigurna sam!
Ja sam već rekla da se ja divim svim majčicama koje uz dječicu uspješno grade i karijeru i prkose svima koji tvrde da se to ne može. A da je teško to postići u današnje vrijeme, zbilja je. I baš što kažeš Latice, nakon tolikog truda i muke sjediš doma i nadaš se uhvatiti bilo što samo da radiš... Grozno, baš me nerviraju takve stvari.
Nego, čini mi se da je Tinica spomenula Muzej iluzija, kaj si bila tamo? Ja se spremam otići sa djecom, al bih voljela čuti iz prve ruke kak to izgleda, da mi se klinci još ne prestraše :lol
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la Tinica » 16 srp 2015, 12:25

Ma kaj bi se prestrašili :lol bila je Ančica pa je nakon izlaska iz jedne sobe samo lelujala ko pijana :lol
Zgodno za pogledati...ja sam vodila njih devetero :gigl onda vam je sve jasno :liza
Poslije smo još produžili do Gornjeg grada, pa na pizzu, Cvjetnjak, obišli Zrinjevac...ali ajde barem sam se malo podružila sa sinom koji nikad nema vremena :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 12:46

Aaa, devet?? Kam si ih potrpala, kaj ste iznajmili mini bus :lol ? Uglavnom, svaka čast na hrabrosti :lol ! E, da, cure, jel ste vi vozačice, mislim jel imate položen vozački i auto na raspolaganju, ili ste pješadija kao moja malenkost :nata ?
mamamana

PostPostao/la Mariachi » 16 srp 2015, 12:49

Ja sam pješadija kak i ti! :zivili
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la Tinica » 16 srp 2015, 14:19

Daaaa naravno uopće ne mogu zamisliti kako bi mogla normalno funkcionirati bez auta ;)
Položila sam vozački jako rano negdje sa 17 godina i sjećam se da sam na svoj 18. rođendan bila prva na šalteru u Petrinjskoj markirala sam taj dan prvi sat u školi :lebdi
Ali u početku sam bila jako nesigurna i čak sam si uzela duple satove u auto školi i položila od prve
I onda sam sa tatom jako puno vozila na njegovom autu a to su bili oni jugići ajme kad se sjetim :lol
U našem kvartu je poznata "zelena magistrala" ajme kad se sjetim kako me drilao da gore vozim pod ručnom pa stoj, pa kreni, po danu, pa noćna vožnja, a okolo nas zaljubljeni parovi u autima.....tresla sam se od muke ali evo sad mi brijeg više ne predstavlja problem. I jednom prilikom sam vozila do naše vikendice u Tuheljskim toplicama i bio je neki brijeg i nema šanse mene na brijeg dobiti i stalno mi se gasio motor i onda je tata povisio glas na mene i ja sam izašla van i iz auta i zaklela se da više nikad neću sjesti s njim u auto.
Ja sam svugdje znala voziti osim na brijeg i uzbrdicu...najgore mi je bilo kretati a onda se ugasi motor pa ovaj iza tebe trubi...
I tako je bilo sve do Franovog prvog cijepljenja, dakle prošlo je punih 10 godina da ja nisam željela voziti i Fran je trebao ići na cijepljenje i bio je dogovor sa mužem da dođe po nas no njemu je neplanirano uletio sastanak pa nije mogao doći a ja sam morala ići sa tatom i to mi je bila neka prekretnica u životu.
Tog dana došla sam doma i mislila sam si pa kaj sam ja tak glupa i bedasta da moram o nekome ovisiti dal ima vremena da me odveze ili ne?
Pa zar ću tako cijeli život? Ovisiti o nečijoj dobroj volji ili raspoloženju :roll
Uzela sam telefon i nazvala instruktora i uzela dodatnih 10 sati vožnje i od tada sam mobilna Ma nema gdje nisam vozila, hoćeš na more, na skijanje, ma sve vozim bez problema... :lol iza sebe imam sigurno preko 200 000 kilometara ako ne i više
I onda mi je tata predao yugić u moje ruke i imala sam ga skoro godinu dana dok nisam na nagradnoj igri dobila novi auto i od tada ih redovito mijenjam svakih 5 godina. Baš sam neki dan pričala sa mužem da je vrijeme da ga promijenim ali želim isti auto, isti model, samo drugu boju i godište :lol
A zbilja kak funkcionirate bez auta :conf ...pogotovo sa malom dječicom ili ako ih je više? Ja si ne mogu uopće zamisliti život bez auta... Ima neki razlog zašto ne vozite?
He he he kako su naši roditelji mogli i bez auta i bez mobitela...
Pa kad bi ja to sve stizala?
Evo neki dan sam namjerno cijelu ekipu odvela prvo na bus pa na tramvaj... baš je bio gušt i meni kad sam se sjetila svojih studentskih dana :lol
Čekanja po hladnoći, navečer poslije faxa pa ti autobus ode ispred nosa...pa čekaj drugi :ajme
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 16 srp 2015, 14:36

Tinica je napisao/la:
I onda mi je tata predao yugić u moje ruke i imala sam ga skoro godinu dana dok nisam na nagradnoj igri dobila novi auto i od tada ih redovito mijenjam svakih 5 godina.

dobro ima li nešto što ti NISI dobila na nagradnoj igri? :hahaha
tečaj Helen Doron, dva tableta, auto, nastavi niz ... a to je samo od kad te ja znam :mrgreen

ja isto vozim. nemam svoj auto, ali popodne uzmem od muža ili svekrve jer moram djecu razvozit na aktivnosti, druženja i shopping obavit i sl. ne znam kak bi bez auta, ne bi mi se dalo iskreno s njih dvoje navlačit,jednostavno ne bi stigli na sve... i ne mogu si zamislit da ne vozim jer mi je to jako bitno za neovisnost. kako sam sama s njima puno, ne bi mogli puno toga da ja ne vozim.
a cijeli život sam isto busom i tramvajem se navlačila, e kad se sjetim.
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 15:05

latica je napisao/la:dobro ima li nešto što ti NISI dobila na nagradnoj igri? :hahaha
tečaj Helen Doron, dva tableta, auto, nastavi niz ... a to je samo od kad te ja znam

Muža :hahaha :nata
Ja nemam vozački, nisam nikada niti imala želju položiti. Kad sam bila mala učio me također tata, kasnije brat, ali ja se jednostavno u tome nisam našla... Muža sam upoznala sa 17 godina, od tada smo nerazdvojni, i nikada, ali baš nikada se nije dogodilo da kada sam ga ja trebala ili tražila da me vozi, a da on to nije mogao ili htio. Uvijek i svugdje me odbaci, pita kada da dođe po mene, ako treba, ma nemrete si vi zamislit kako dobrog muža ja imam :dada . Čak me htio voziti na posao, ali meni je bio gušt ići tramvajem, pa malo prošetati, pogledati izloge... Izlasci me nikad nisu zanimali, tak da ove zadnje buseve nisam niti "lovila". U našoj kući auto voze MM, šogorica, svekar, tu je moj ujak, brat, i svi su mi uvijek na raspolaganju, a mojoj djeci pogotovo, tako da vam se ja iskreno busom nisam vozila skoro pa 10 godina, a bome niti moja djeca. Eto, da me netko pita, nebih znala niti kartu cvikat :lol . Plus svega, sada mi je posao u dvorištu (evo već tipkam iz svoje spavaće sobe), a mi smo vam kao obitelj tako bliski, povezani i nerazdvojni da ono što ima jedan od nas, kao da imamo svi i nesebično dijelimo jedni sa drugima i uskačemo jedni drugima kada god zatreba.
mamamana

PostPostao/la latica » 16 srp 2015, 15:29

super je to mamamana što te netko vozi, ali čuj, da bi te muž vozio, osim što mora bit dobar, jel, mora bit i prisutan, što moj nažalost nije. nekad je na putu, a vrlo vrlo često je u gradu, ali na poslu do navečer. na sveki se oslonim tak da joj uzmem auto, ako nemam naš :p a drugih ja tu nemam, moji su svi 300 km daleko :ajme tak da, ja kažem, bez auta ne znam šta bi. a da budem skroz iskrena, ja ovako i uživam što ne moram nikog molit (ne mislim to u negativnom smislu) i ništa dogovarat. kad se smislim nešto, potrpam ih u auto i fiju ;) nezamjenjiv mi je to osjećaj!

inače nas mm ujutro vozi - malog u vrtić i onda mene na posao i dođe po nas svaki dan, ili ja prošetam doma ako mi je volja. ali to je zato da ja ne parkiram i ne plaćam parking u centru cijeli dan, a i njemu treba auto do tad. za popodne on uzme cady od firme,a ja preuzmem auto ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 16 srp 2015, 15:38

ja trudnoću podnosim odlično.
stroj za rasplod heheh!!
sad posebno u drugom tromjesećju.
iako puno radim i vani u polju i u labu i oko doktorata.

jako mi je teško pročitati ovo da kolege ostaju bez posla jer ostaju i kod mene.
strašno je kako se ulaže i kako radimo da na kraju neki od nas ne mogu ništa stime a prekvalifirani smo za išta i previše uski.

biljkas ja sam također u znanosti, ja sam dipl ing. agronomije uskoro (2016) nadam se i dr.sc.
radim na javnom institutu

Tinice uopće ne sumnjmam da nam ovo treće dijete nije upalo upravo u pravo vrijeme!! Uostalom začeli smo ga u Međugorju i to opće ne znam kako je to moguće. To su tako male prilike hehe!!

Ali teško je živjeti sa tom neizvjesnošću. Posao - ne posao. Još ja nisam iz Istre i ne trgaju se da me zaposle ljudi, a nisam ja za privatni biznis, to milijune moraš imati za proizvoditi hranu. I ne bi to.
Ako doktoriram do sredine 2016. možda nam kredit neće biti tako nepodnošljiv u idućem razdoblju. To je isto jako dobra stvar.
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la biljkas » 16 srp 2015, 15:38

Mene i sestre je tata s 15 učio voziti a prije osamnaeste smo sve krenule na vozački tak da već imam staža. Inače sam i kod svojih išla sama s Anom jer ko bi mog muža dočekao ali ovaj put nas je on dovezao jer se još ne usudim s dvoje malih sama ići.
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gaga0305 » 16 srp 2015, 16:08

Evo mene u pjesadiju sa mariachi. Volju za polaganjem imam, al nemam volju za davanje toliko love. Radje bi to ulozila u nesto. Posto smo u malom gradu, sve mi je u blizini.
pcelice uzivaj u trudnoci, tako brzo prodje. Svaka cast na volji za poljoprivredu, ja zavrsila za fitofarmaceuta, i mos mislit u Slavoniji nema posla za mene :ajme
tinice ajd posalji malo te pobjednicke carolije. Nikad nista nisam osvojila :(
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 16:10

pčelica_maja_23 je napisao/la:ja trudnoću podnosim odlično.
stroj za rasplod heheh!!
sad posebno u drugom tromjesećju.
iako puno radim i vani u polju i u labu i oko doktorata.

Bravo Pčelice, baš me veseli pročitati ovako nešto!!! :joy I ja sam bila aktivna trudnica sve tri trudnoće, baš sam sa lakoćom sve to podnijela, nije niti čudo da se MM nada da bi nam se mogla zalomiti još koja ;) .
Latice, moj muž je privatni poduzetnik, radno vrijeme nema, prilagodi se meni, ma kažem ja, baš mi je dobro pao grah :nata . Ali ja vam iskreno baš i nemam volju za taj vozački, nemrem si niti zamisliti sjesti u auto i voziti, a i iskreno mislim da su ceste sigurnije bez mene kao vozačice na njima :lol .
Moja bivša kolegica također je završila faks, PBF, prijavila se za posao u Plivi i zamislite, jedan od uvjeta da radi bio je da dobije potvrdu njihovog doktora da nije trudna :strah i da potpiše da niti ne namjerava biti iduće tri godine :strah . Zvala me nedavno, našla je posao u jednoj inozemnoj firmi koja ima hrvatsku podružnicu, radi posao u struci, udala se, ali i dalje se ne usudi imati bebu zbog poslodavca... A moja pak susjeda uskoro očekuje bebu i već sada su joj jasno dali do znanja da očekuju da se sa djetetovih 6 mjeseci vrati na posao ili na isti može zaboraviti... Mislim, Welcome to Croatistan :roll
mamamana

PostPostao/la ŠokNaŠok » 16 srp 2015, 16:31

blago ti se pcelice :basnecu
meni je samo drugo tromjesjecje bilo super, a sve ovo ostalo mi je jzasno tesko biti trudna.. bas imam neko slabo tijelo... nisam neki rasplodni stroj :ne

ovo kad citam oko zena trudnoca i poslodavaca - podemonim.
zato mi je plan razviti svoju firmu u smjeru da zaposljavam samo zene i to pogotovo majke.

khmmm.... e sad kazem ja ovako strastveni kazem 'plan razvoja', mislim onako jako daleko u buducnosti jelte da ne bi netko mislio da sam konglemorat.. ja sam obicni jdoo; al bit ce bit ce jednog dana akobogda :liza

joj sad me ovaj liza smajlic podsjetio da nemam sladoleda u kuci.
psmatr.
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la biljkas » 16 srp 2015, 16:59

Ni meni nije bilo teško u trudnoći. Jurcala sam okolo pogotovo sad s malim, a prvi put sam radila do obveznog porodiljnog tak da su me tjerali s posla i čudili se mome trbuhu. Ja radim u osnovnoj školi a tu uvijek netko čeka da uskoči na zamjenu pa nas ravnateljica potiče da odemo na bolovanje. Još im je bilo čudno što sam se vratila nakon 6mj. Tak ću i ovaj put
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Diana001 » 16 srp 2015, 17:08

Brbljavice...jedva sam vas pročitala sve ;)

Ja vozim od 18 i nemogu zamisliti život bez auta. Nikad se nisam bojala vožnje, dapače di god da me pošalješ u nepoznato ja idem, tu sam kao muško :lol
šok a s čim se baviš? Super ti je ta ideja o zapošljavanju žena, ja sam isto luda kad čujem te priče, a znam da je to svakodnevnica da otpuštaju trudne žene i ne žele ih zaposliti zbog mogućnosti odlaska na porodiljni, ma grozno.
pčelice drago mi je da uživaš u trudnoći, baš lipo. A kako nam je P?
tinice pa ti stvarno imaš sreće u nagradnim igrama, svaka čast. Imam ja jednu takvu prijateljicu, taman je jutros prodala svoj auto koji je dobila prije par godina na nagradnoj igri, i motor je dobila i bezbroj manjih stvari. A ja nikad ništa :lol
mamamana ti si stvarno dobila jackpot sa svojim mužem :p ja se nebih mogla pouzdati u mm da me vozi negdje jer on stvarno dugo radi svaki dan, zato uglavnom ja uzmem auto da mi kožemo sad i na kupanje i do mojih i u shopping i sve. Evo sad je zvao da dođem po njega, ranije danas jer idmeo na večeru s prijateljima iz zg.

Mi smo jutros bili na kupanju, pa sam ja imala nešto posla obaviti poslije, spasila me gazdarica što živi ispod nas da pričuva K da ga ne vučem po suncu sa sobom.
Sinoć sam bila s prijateljicom u kinu gledati Magic Mike, baš smo se lijepo provele, ona je dobila karte na nagradnoj :lol stalno nešto dobiva. Super mi je opuštanje malo bez K kad smo sami stalno ja i on. Al moram iskombinirati ovih dana baka servis da se ja i mm malo podružimo ;)
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 17:25

Šokica, nisam znala da imaš privatni biznis, bravo! Za krenuti u privatničke poduzetničke vode danas treba puno hrabrosti, a to vjeruj mi govorim iz iskustva :dada . Da, a čime se baviš?
Diana001 je napisao/la:Super mi je opuštanje malo bez K kad smo sami stalno ja i on. Al moram iskombinirati ovih dana baka servis da se ja i mm malo podružimo ;)

Bravo, Diana, baš mi je drago zbog tebe, i trebaš češće tako iskombinirati, pa možda dobijemo još jednu zimsku bebicu ;) . Sigurna sam da bi Karlo bio divan i nježan stariji brat :srca
Zaboravila sam samo navesti da, iako nikad nisam samostalno odvezla automobil na neki dulji put, vozim traktor ko blesava :hahaha !
mamamana

PostPostao/la Diana001 » 16 srp 2015, 17:40

Haha mamamana baš si me nasmijala, nije lako vozit traktor zato svaka čast :lol
I ja mislim da bi bio dobar stariji brat, morat ćemo napraviti nešto po tom pitanju :liza
Kad smo kod toga moram kod ginekologa na pregled, a neda mi se po ovim vrućinama. Al prije akcije moram na servis :lol
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la biljkas » 16 srp 2015, 17:53

Mamanana Bome si i mene nasmijala. Ja se traktora užasavam otkako nas je sestra vozila iz fore pa dok je išla uzbrdo ja sam sletila s traktora. Hahahhaha. Danas se smijem ali nije mi bilo svejedno. I ja ću morati k doktoru i mislim da ću privatniku otići na prvi pregled. Moj dr je star i nemaran. Nakon 1.poroda nije mi napravio papa test tak da papu nisam radila više od 3 godine. Rekao je da će poslije 1 . mjesečnice,na dva pregleda sam došla a on je svaki put rekao da ćemo sljedeći put a onda sam zatrudnila opet. U vođenju trudnoće isto je bio nemaran na svaku pretragu sam ga morala podsjetiti ili tražiti da mi je napravi. Nadam se da će u mirovinu prije sljedeće trudnoće.
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ŠokNaŠok » 16 srp 2015, 19:16

ja isto sinoc gledala u kinu magic mikea!
nasmijala sam se i zabavila totalno :mrgreen

ne bavim se zapravo skoro nicim jer ili sam trudna ili dojim ili cuvam kcer ili sve troje u isto vrijeme :znoj , ali kad se bavim onda drzim predavanja/edukacije i savjetovanjem o marketingu na drustvenim mrezama za poslovne subjekte.
i to je moj poslovni plan - novi mediji. al mi je mali problem pratiti novitete tako da cemo vidjeti sta ce se odigrati kroz ovaj porodiljni... posao mi je jedan od velikih razloga sto sam odustala id plana da imam troje. htjela bi napokon pustiti neko poslovno korjenje.
ovaj vakum me iscrpljuje...
no o tom potom....
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 20:50

Diana001 je napisao/la:mamamana ti si stvarno dobila jackpot sa svojim mužem

:hahaha Je, baš, zato me i neće ove igre na sreću :lol , niti ja nikada nisam ništa dobila...
Joj, kad se samo sjetim, na jedan roditeljski, tik pred porod, sa trbuhom do zuba, došla sam u 15cm štiklama, ajme što su se dežurni dušebrižnici sablažnjavali :lol .
Biljkas, baš lijep posao radiš, nisam znala za to. Kojim razredima držiš nastavu, do petog razreda ili ovim većima? Kada sam bila mala sanjala sam da budem učiteljica, izrađivala sam imenike, kupovala ploče po kojima sam pisala i crtala, i držim to jednim od najplemenitijih, ali nažalost u zadnje vrijeme i najobezvrijeđenijim zanimanjem.
Lijepe planove imaš Šok, od srca ti želim da ih barem djelomično provedeš u djelo :srca .
Moji izgleda putuju za vikend, pa se moj medeni mjesec nastavlja, stoga vas unaprijed upozoravam da mi ne zamjerite na neažurnosti, svakako ću ja to nadoknaditi ;) :nata
mamamana

PostPostao/la biljkas » 16 srp 2015, 21:05

Mamanana Bit ćeš ti sigurno ažurna na drugim područjima. ..hehehhe Radim u područnoj školi u dva razreda istovremeno 1. i 2.
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamamana » 16 srp 2015, 21:08

Krasno, Biljkas, to je zbilja jedan od najljepših poslova, kada dobiješ te male glavice željne znanja, makar te nekad sigurno iscrpe skroz, jer trebaš biti i pedagog i nastavnik, sigurna sam da je posao predivan :dada !
E, da, zaboravila sam reći, mom Ivanu je sada glavna fora kada sjednemo i počnemo pričati, da mi govori "Znaš mama, nekad, kada sam ja bio mali, igrao sam se... " :lol , a sada je naravno VELIKI :lol . Laka noć svima i ugodan vikend želim!!! :kiss
mamamana

PostPostao/la Tinica » 17 srp 2015, 08:25

super je to mamamana što te netko vozi, ali čuj, da bi te muž vozio, osim što mora bit dobar, jel, mora bit i prisutan, što moj nažalost nije.

Upravo tako :up
Ja bome tako ne bi mogla računati na muža bez obzira što je dobar, ma kaj dobar najboji :luv i znam da je svaka od nas uvjerena za svog muža da je takav jer je on njen izbor.
Nije problem dal može ili ne može, dal je dobar ili nije ali u biti on bi cijeli tjedan trebao i morao biti posvećen samo mojem vozikanju a to mi zbilja nema smisla... Zbog čega? Imam dvije zdrave ruke i dvije zdrave noge. Opet ponavljam, nije isto ako se netko boji i nema volje...
I bez obzira što je i on u privatnim vodama ali ima takav posao da meni ne bi palo napamet da ga nazovem i pitam "Ej jel me možeš pokupiti išla bi do City Centra, pa poslije malo do Avenue Malla ako tamo ništa ne nađem onda me vozi u Arena Centar, ustvari ljubavi uzmi godišnji ovaj tjedan jer moram obnoviti ljetnu kolekciju :lol A on bi trebao reći "Evo ljubavi, nema problema, trenutačno sam na ročištu, ali reći ću sutkinji da odgodi raspravu radi tebe :hahaha
Zafrkavam se naravno ali tako bi to trebalo izgledati....
Meni je auto jako bitan, jer mi daje određenu samostalnost i osjećaj nezavisnosti. Naravno da bi me da ne vozim, MM razvažao okolo ali zašto, ako imamo mogućnosti imati 2 auta, biti uvijek nekome na teret? Dapače, ja bi se čak pitala zašto baš inzistira da me svugdje vozi.
Volim se osjećati kao vlastita osoba, a ne samo kao nečija supruga.
Naravno, biti vozač je velika odgovornost i možda neke osobe se sa time ne mogu nositi.
Kako bi ja tri puta tjedno na plivanje na Mladost? Da ne govorim o Franovim zahtjevima, rođendanima, kavama sa frendicama... :lol On bi trebao gubiti vrijeme i sjediti i čekati da me odvede natrag doma? Nisam ja taj tip...čak mislim da sam previše samostalna Tijekom trudnoće smo imali samo jedan auto i onda je svaki dan dolazio po mene na posao, ujutro smo išli zajedno ali popodne sam već imala krizu ako je on nekud otišao sa autom a ja ne mogu otići
Ili sam mogla izabrati drugu opciju, mogla sam drugačije...biti doma i čekati ili ne ići nikuda na aktivnosti. Upaliti im crtiće i voila.
Ovak sam bezbrižna, kad mi se hoće idem bez da nekoga moljakam ili dekomodiram :lol A zbog čega? Zbog svoje komocije, zato jer mi se neće ili neda voziti ili zato što znam da će uvijek biti nekoga tko će uskočiti dok me netko ne pošalje k vragu ili bio ljubazan, jednom dvaput ali brate mili da mi sad tri puta tjedno netko bude na raspolaganju i da me uzima zdravo za gotovo jok.
Ne znam kako ti ali uvijek bi se pitala kakvo gledište imaju baš gore nabrojani članovi obitelji, tim više što je svima vožnja nešto normalno i svakodnevno, pa im je vjerojatno neobično zašto ti to ne želiš naučiti.
Isto tako ne bi voljela da i mene netko koristi za taxi službu, zdravo za gotovo.
A što se tiće nagradnih igri da bila su to plodna vremena :liza i još mi se nije svidio taj Peugeot iz dm-a pa sam ga prodala i kupila si polo. Znate kak se veli poklonjenom konju se ne gleda u zube ali bome ja sam gledala :lol
Sjećam se da je cijena bila 150.000,00 kuna i istog trena čim je izašao iz salona izgubili smo 25% na vrijednosti vozila.
Evo jučer je MM išao oprati moj autić je jer sa njim idemo danas na more. Ja recimo nikad u životu nisam vozila njegov auto i uvijek kad idemo na put idemo sa mojim jer se onda možemo mijenjati u vožnji a ovako nema šanse da bi vozila veliki i prisiljen je on voziti. Imam nekako fobiju od širokih i visokih auta. :dunno
Potrpala sam sve njezine skalamerije za plažu, ajme mogu misliti kako će uživati u aqua parku Ja sam se sa prvog porodiljnog isto morala vratiti sa 6 mjeseci Franovog života, ali zato sam sa Ančicom nadoknadila tih pola godine jer sam bila s njom na produljenom porodiljnom.
Curke želim vam svima ugodan i prekokrasan vikend! Za vrijeme ne brinite bit će lijepo i sunčano i toploooooooooo :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 17 srp 2015, 08:25

super je to mamamana što te netko vozi, ali čuj, da bi te muž vozio, osim što mora bit dobar, jel, mora bit i prisutan, što moj nažalost nije.

Upravo tako :up
Ja bome tako ne bi mogla računati na muža bez obzira što je dobar, ma kaj dobar najboji :luv i znam da je svaka od nas uvjerena za svog muža da je takav jer je on njen izbor.
Nije problem dal može ili ne može, dal je dobar ili nije ali u biti on bi cijeli tjedan trebao i morao biti posvećen samo mojem vozikanju a to mi zbilja nema smisla... Zbog čega? Imam dvije zdrave ruke i dvije zdrave noge. Opet ponavljam, nije isto ako se netko boji i nema volje...
I bez obzira što je i on u privatnim vodama ali ima takav posao da meni ne bi palo napamet da ga nazovem i pitam "Ej jel me možeš pokupiti išla bi do City Centra, pa poslije malo do Avenue Malla ako tamo ništa ne nađem onda me vozi u Arena Centar, ustvari ljubavi uzmi godišnji ovaj tjedan jer moram obnoviti ljetnu kolekciju :lol A on bi trebao reći "Evo ljubavi, nema problema, trenutačno sam na ročištu, ali reći ću sutkinji da odgodi raspravu radi tebe :hahaha
Zafrkavam se naravno ali tako bi to trebalo izgledati....
Meni je auto jako bitan, jer mi daje određenu samostalnost i osjećaj nezavisnosti. Naravno da bi me da ne vozim, MM razvažao okolo ali zašto, ako imamo mogućnosti imati 2 auta, biti uvijek nekome na teret? Dapače, ja bi se čak pitala zašto baš inzistira da me svugdje vozi.
Volim se osjećati kao vlastita osoba, a ne samo kao nečija supruga.
Naravno, biti vozač je velika odgovornost i možda neke osobe se sa time ne mogu nositi.
Kako bi ja tri puta tjedno na plivanje na Mladost? Da ne govorim o Franovim zahtjevima, rođendanima, kavama sa frendicama... :lol On bi trebao gubiti vrijeme i sjediti i čekati da me odvede natrag doma? Nisam ja taj tip...čak mislim da sam previše samostalna Tijekom trudnoće smo imali samo jedan auto i onda je svaki dan dolazio po mene na posao, ujutro smo išli zajedno ali popodne sam već imala krizu ako je on nekud otišao sa autom a ja ne mogu otići
Ili sam mogla izabrati drugu opciju, mogla sam drugačije...biti doma i čekati ili ne ići nikuda na aktivnosti. Upaliti im crtiće i voila.
Ovak sam bezbrižna, kad mi se hoće idem bez da nekoga moljakam ili dekomodiram :lol A zbog čega? Zbog svoje komocije, zato jer mi se neće ili neda voziti ili zato što znam da će uvijek biti nekoga tko će uskočiti dok me netko ne pošalje k vragu ili bio ljubazan, jednom dvaput ali brate mili da mi sad tri puta tjedno netko bude na raspolaganju i da me uzima zdravo za gotovo jok.
Ne znam kako ti ali uvijek bi se pitala kakvo gledište imaju baš gore nabrojani članovi obitelji, tim više što je svima vožnja nešto normalno i svakodnevno, pa im je vjerojatno neobično zašto ti to ne želiš naučiti.
Isto tako ne bi voljela da i mene netko koristi za taxi službu, i uzima zdravo za gotovo.
A što se tiće nagradnih igri da bila su to plodna vremena :liza i još mi se nije svidio taj Peugeot iz dm-a pa sam ga prodala i kupila si polo. Znate kak se veli poklonjenom konju se ne gleda u zube ali bome ja sam gledala
Sjećam se da je cijena bila 150.000,00 kuna i istog trena čim je izašao iz salona izgubili smo 25% na vrijednosti vozila.
Evo jučer je MM išao oprati moj autić je jer sa njim idemo danas na more. Ja recimo nikad u životu nisam vozila njegov auto i uvijek kad idemo na put idemo sa mojim jer se onda možemo mijenjati u vožnji a ovako nema šanse da bi vozila veliki i prisiljen je on voziti. Imam nekako fobiju od širokih i visokih auta. :dunno
Potrpala sam sve njezine skalamerije za plažu, ajme mogu misliti kako će uživati u aqua parku Ja sam se sa prvog porodiljnog isto morala vratiti sa 6 mjeseci Franovog života, ali zato sam sa Ančicom nadoknadila tih pola godine jer sam bila s njom na produljenom porodiljnom.
Curke želim vam svima ugodan i prekokrasan vikend! Za vrijeme ne brinite bit će lijepo i sunčano i toploooooooooo :kiss
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.