Sada je: 25 kol 2026, 19:17.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

ancica je napisao/la:Moji dani su (od kad je zavrsila skola) uto-cet-sub-ned. Vikend mi je najdrazi jer trcim ujutro. Nisam prosla skolu trcanja i nitko me ne savjetuje, ali sam si nekako postavila da uto i cet popodne idem na odredjenu kilometrazu koju podizem jako polako, trcim laganim tempom, a imam i kratkih perioda da hodam. Vikendom idem na vrijeme (npr 30 min trcanja bez da stanem pa koliko pretrcim - pretrcim, naravno s ciljem da pojacam tempo). Nemam pojma da li je to ispravno sto radim, ali za sada nemam ni upale niti me sto boli.
. 

ancica je napisao/la:Mirci - odlicno :-)
MB - strah me raditi intervalne. Imam osjecaj da bih krepala za 10 minuta. Tako vjezbam zimi na sobnom biciklu jer mi se ne da pedalirati sat vremena. Svaki put nakon treninga imam potrebu da legnem... i ostanem lezati. Mozda da nadjem neku stazu koja je ravnija, jer sa uzbrdicama i nizbrdicama ne znam kako da to izvedem. Ali pokusat cu :-) Hvala na savjetu.

i za trčanje i za planinarenje. gdje si bila?
a prošli tjedan sam i ja bila malo u planinama i hodala cca 12 km, to je poseban gušt, poželila sam trčati jer je staza bila prekrasna ali bila sam sa family pa ipak nisam.

, al to je normalno. No, meni je to problem i unutar treninga i zato volim trčati s trenerom.

. Ne brini za brzinu, uživaj u trcanju 

Mirci je napisao/la:počeo mi je godišnji i od danas trcim na meni najdražoj stazi sa najljepšim sutonom

ivana7997 je napisao/la:A veceras me muz docekao pred kucom nakon nekih poslova po vani, i gledam nas tak znojne i bljakave, i padne ideja, nocno kupanje!
Dakle, koji gust! Sjela sam na bic bosa, samo u tajicama i grudnjaku, i sjurili smo se do mora, aaaaaaa
Eto prednosti nase zabiti, nikoga nismo sreli ni putem ni na plazi

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.