Bas mi je drago vidjeti da ste se raspisale!
Ja s moba citam al bas mi je nezgodno tipkat, no evo, dajem si truda.
Vezano ua cjepljenje, nasa pita jaje. Nama je zbog alergije na km dala i da se istestiramo na jaje prije uvodenja. No za hodanje, nista. Kako su mi Sonja i Liv ubacile bubu, ja je isla pitat, kaze to se prije gledalo, sad su preporuke da nije bitno. E onda je meni prisjelo kako to sad nije bitno ako je prije bilo. I lijepo dam na Goljaku trazila preporuku za odgodu jer se vodimo gore zbog hipotonije i doktorica mi napisala. Tako da jos nismo cjepili. U ponedjeljak smo gore na kontroli pa cu vidjeti sto dalje. Š puno stoji bez oslonca i radi tri koraka sam. To nam je maksimum sad. A za ruke se neda, odmah se baca u puzanje tako da bake ne mogu provoditi svoje naume prosetavanja
Ja sam pocela raditi na pola rv, Š je s dadiljom i zasad sve glatko ide (puj, puj). Onda je i meni lakse i bolje se osjecam kad znam da je on zadovoljan a ja ipak imam neku obvezu, sredit se i izac iz kuce.
Jos smo u fazi prodaje stana i preseljenja pa nam je malo frkovito, al prezivjet cemo.
Suncica, ja imam fenistil i dobila sam ga kad je reagirao na mlijeko da imam za slucaj potrebe.
Ima mi logike da vam da ako je alergijski kasalj, ali kako je ona procjenila da je u pitanju alergija?
Mi smo se s ravnih 9 prebacili u as1 i preporodili se. Putovanja u Dalmaciju u jajetu mi jos odzvanjaju od njegovog deranja

Sad je super!