moja curka (k'o sto mi rekoše jučer na uzv-u - ne vidi se da išta visi, dakle, cura je) uglavnom udara u donjem dijelu trbuha (gdje su joj nogice) ili desno poviše (rukice), dakle, izvalila se po dijagonali zdesna na lijevo. osjećam povremeno da se okreće, namješta se valjda, i puno je jača i aktivnija od prvorođene - ali ja i dalje sama, da mi nisu rekli na UZV-u, ne kontam gdje joj je guza, a gdje glavica. nemajka bila i ostala
s prvorođenom sam rijetko osjećala pokrete, uvijek sam nestrpljivo čekala da joj čuju otkucaje srca - a s ovom sam po tom pitanju totalno cool - mrda se stvarno puno. 

Fakat ni kod mene nema nikakve logike...imam osjećaj ko da je u nekom poprečnom položaju. Na pregled idem za 2 tjedna, ali mislim da mi ne bude radila uzv, nego tek idući put
Kod mene isto nalazi urina nisu bili baš bajni, ali je urinokultura bila skroz ok i bez ikakvih beštija
tak da možda nije ništa strašno.

dosad s time nije bio drame (odnosno, svaki put joj teško nađu otkucaje srca, ali se ona toliko miče da zasad nemam tih strahova), ali je s prvorođenom bilo drame - sjećam se jednom, negdje sam bila 25-26. tjedana trudna, izračunalo mi puno manju maternicu + nisu mogli naći njezine otkucaje. čekanje do UZV-je je bilo valjda najdulje čekanje u mom životu. 

imamo od prvorođene mei tai, ali sam htjela nešto za od rođenja (a da nije klasična marama, s prvorođenom nije prolazila marama). ovo s ebaya je neka nosiljka koju nisam prije skontala, bila je jeftina, pa, rekoh, da vidim, djeluje OK, jedino mi se čini da beba može ispasti s unutrašnje strane (OK, pazi se, ali svejedno). pogledajte 
sramota me..hahaha

Sad sam išla gledati, pa sam za sebe i prvorođenu svašta nešto uzela, jer šteta je plaćati poštarinu (do 350 kn) pa smo se raspoštoljile i sad mi zlo!
kaže niš strašno, ali sad kao trebam pripaziti... hm da.... ok, nema više nutelle u kući, ali ima čokolada i kolača, a svaki dan mi netko dolazi pa stalno neki vrag pečem....

mozak mi se smanjio u trudnoći....

onome ko je izmislia Rennie..spas. a uglavnom nagrabusim kad se napijem vodurine prije spavanja, onda to sve slipo pluta u želucu..fuj..a šta ću..proć će još malo
i sve se mislim hoće li me više pustit na miru.... koma! Pumpam se prirodnim ljekovima al ne pomažu baš

moram ujutro oprat pazuhe sapunom i vodom..ne znam koji vrag se događa..i da..čini mi se da sam dobila gljivice po leđima, dole na lumbalnom dijelu..svrbi me već neko vrijeme, i vidim neke bijele flekice...hebemu sve
uzela sam dvije haljine i jednu bluzu da me motivira da se vratim na svoju kilažu nakon poroda