Ja danas nosila urin za urinokulturu i išla kod hematologice da mi pogleda nalaze koagulacije zbog heparina ali doktorica odsutna i vraća se tek 08.03. U utorak idem kod ginekologa, vjerojatno će mi dati da ponovnovadim kks i koa gulogram da imam friške nalaze za hematologa. Moram priznati dami je m alo dosadilo stalno vaditi krv i obilaziti bolnicu. Bar jednom mjesečno vadim krv na dva različita mjesta, nosim urin za urinokulturu na treće mjesto i idem svako 15-ak dana na ginekologiju po injekcije heparina. Ali nema veze, sve što treba za bebicu.
Ja nemam ništa za bebu i ne mislim još ništa kupovati, nekako mi se čini još rano. A i već vidim da će kad se približi porod svi oko mene htjeti kupiti nešto posebno i s moje i s mm, - ove strane , a ja se neću buniti samo ću im natuknuti što nam je najpotrebnije
Kod nas jutros rano kiša, a sad baš lijepo vrijeme iako mislim da to neće potrajati.

sad će ona za koji dan
dobro, ona to jedina još nije prošla
e to je bilo iskustvo 

pogledala sam nalaz anomaly scana i piše posteljica sprijeda, ništa drugo.. Počeli me mučiti i hemoroidi, jučer mi pukli krvi dosta, a sad i peče