Evo mene nakon sto godina. Bila sam malo u guzvi oko priprema i proslave dana DS u nasoj splitskoj udruzi.
A ovaj tjedan nisam slala u vrtic jer smo preko vikenda otisli "na izlet" u moj bivsi stan (mamin) i produzili do utorka ujutro. A kako su i stariji doma onda mo vise pase da smo zajedno.
Novost je da se jutros prvi put popisio u krevet nakon 10-14 dana. (nije novost da se popisio, nego da je prije 10-14 dana nocu prestao pisit u krevet). Istina, i dalje ga dizem po 2 puta tokom noci u wc, ali... do sada ga to nije sprecavalo da se ipak popisi i u krevet.
Prosli tjedan mi je ponosno ispricao da mu je teta nacrtala jaje na papiru, a da ga je on obojao. A da ne pricam kako ga ke zadovoljno pokazivao i opisivao koje je boje koristio kad ga je vidio izvjesenog na panou. To je uspjeh jer je do sada njih par mladjih djecaka odbijalo crtati ili bi rekli da ne znaju.
Zbog toga se veselim sto ce od sljedece godine biti u Likovno-scenskoj grupi (u kojoj su mu prije bili i seka i braco, ali koja ide od 4 god.). Istina, skuplja je, ali se bas stalno nesto radi - od crtanja do predstavica (i izrade potrebnih stvari za predstave) i vjerujem da ce u tome zapravo uzivat - samo mu treba vise poticaja. Jer rado s brtom i sestrom plese (skida pokrete) s youtubea (just dance), a danas je npr. sa sekom (ostali su sami doma dok sam vozila starijeg (s najmladjim

) na nogomet) obojao jaje od papira (izrezali su oblik), okolo je ona jos docrtala zeku, a po njemu su polijepili neke male ukrase u obliku srca. I bas je gustao u tome.
Toliko od nas za sada.
Ne stignem sad komentirati ostalo jer sam sve unazad procitala pa sam sve i pozaboravljala.
pozdrav