isto moram hitno uzet nešto za djecu, prošle godine sam nešto iz bio&bio imala, mislim da ću opet morat do tamo potegnut. javim ti kad vidim šta imaju 
što se trudnoće tiče, ja sam super. evo već 26 tjedana, a ja stvarno jako puno trčim i radim. samo se nadam bit dovoljno pametna da barem sad polako usporim, da si ne bi zeznula nešto pred kraj. jako mi je zadnjih tjedana naporan tempo jer mm nije uopće doma, a mi smo zbog onih praznika imali nadoknade engleskog, pa sistematski sa starijim i testiranje za školu, uglavnom, po 4 puta tjedno vozim nekog na engleski, 2 puta gimnastika i još dodatno - obavit shopping, skuhat, pokosit dvorište, posadit nešto i tako u krug
pošli tjedan sam jedan dan išla poslije posla po njih u vrtić, pa smo išli doma, onda sam njega vodila na sistematski, a nju trebala ostavit kod sveki, krenemo, ja produžim pokraj njihove kuće
ništa - u rikverc i ostavi malu, poslije pregleda, idemo doma, ja opet parkiram ispred naše kuće i sjetim se - zaboravila sam pokupit malu! ajde po nju, nas troje ručamo doma i opet u auto, ostavi starijeg od sveki i nju vodi na engleski. ne znam više di mi je glava
ali sad ovaj tjedan smo gotovi s nadoknadama - ona smo ipak relaksiraniji pa možemo prošetat do engleskog, ili nas dvije dok je on na engleskom prošetamo na sladoled, malo laganiji tempo, i malo više uživanja, a ne samo strka ...

nasloni se na trbuh pa priča s njom,pa je lupka, pa je mazi, i jako se puno u zadnje vrijeme igra s lutkama, presvlači im pelene i tak, sva je u tome, očito se i ona priprema za novu ulogu pomoćnice. živo me znaima kak će to izgledat. mislim da će joj bit jako teško, ipak je ona jako vezana za mene i još tako tvrdoglava, ali šta da radimo, naviknut će se...
nismo dobili nikakvo pismo od HD?
ja sam si skuhala za salatu sa matovilcem i oljuštila ih i stavila da se hladi i dok sam došla sa tuširanja imam kaj vidjeti u kuhinji.
. Socijalni smješak ima vec 2 tjedna sto je meni nevjerojatno tak rano. Veseljak je totalni! Plakala je jako na pikicu i popodne imala reakciju na nogici crvenilo i plakala. Dala joj pola cepica..hb se smirilo brzo!

joj kak se oni vesele tim feštama