20 tra 2016, 11:44
) i nije mi žao. Dojila bi ja još da mu cica nije bila zamjena za dudu, mlijeka sam imala i previše. On danas ima 11 godina, ali mu je ostao osjećaj sigurnosti kad stavi glavu (ili barem ruku) na mene, ali na golu kožu. To je nešto neprocjenjivo
Još malo pa ćemo se sve uduplati
20 tra 2016, 12:33
Buba je napisao/la:Kitty je li ti stalo krvarenje?
ono - čista krv
sada me već stvarno malo brine - no bolova nikakvih nema. vidjet ćemo, pričekat ću još par dana (dajem si tri tjedna krvavih lohija), onda se aktiviram.
20 tra 2016, 12:49
mirovanje,antobiotici i za 10 dana kontrola.ona pomalo raste i nikako da tu guzici okrene meni pod nos
to me dosta brine.ali bitno da je ona dobro i da sto duze ostane unutra
20 tra 2016, 14:42
sada samo polako, daleko ćete vi dogurati u jednom komadu!
21 tra 2016, 11:25
uz dojenje, manje od tri tjedna nakon poroda? uglavnom, čekam još koji dan - ako ne stane, provjerit ću što se događa. mislim, nije da me nešto brine jer bolova nemam, više me brine gubitak krvi. 21 tra 2016, 11:53
sad ćeš doći k sebi, a bebica ima još dovoljno vremena da se okrene!
Skužila je da sam bila jutros u Lidlu i kupila si neku trudničku robu pa mi valjda pušta da to iznosim
21 tra 2016, 12:09
Buba je napisao/la: ali zašto ne odeš do gin pa nek te pregleda? Bolje puhati na hladno, nego da je prekasno (mislim zbog gubitka krvi)
danas idem s malenom provjeriti joj sluh (nije radio uređaj u rodilištu), sutra nosim papire na posao, s prvorođenom i obavezama - neće mi se čekati red kod ginića. hoću se odmoriti od pregleda, ultrazvuka itd. uglavnom, sada sam pričala s frendicom, kod nje je isto kao i kod mene (rodila je par dana nakon mene), tako da mislim da nije neki bed. čekam još par dana, a onda idem na pregled ako se ne smiri.
21 tra 2016, 21:47
22 tra 2016, 10:11
ma i ja mislim da nije ništa alarmantno. bilo bi bolova da je nešto što zahtijeva intervenciju...
uglavnom, pratim još par dana, pa odlazim na pregled ako se ne smanji.
ono, budna je tu i tamo po 15-ak minuta, pola sata, možda jedan sat - i to samo ako je kupam, igramo se, dojim itd. zapravo je jedini period budnosti u gluho doba noći, tipa 1 sat u noći, tada zaplače kao da ima grčeve - i relativno je teško smirim. ali je ostatak vremena posve mirna, djeluje baš zadovoljna beba. fino se je zbucala, ima višestruke podbratke
prijavljujem prištiće po licu - ne izgleda baš lijepo, kažu da se čisti. nadam se da će se brzo očistit' - nije neki prizor: beba s aknama.
22 tra 2016, 11:05
kittyilevin je napisao/la:Buba, ti ćeš nama proljetnicama spasiti obraz - rodit ćeš u punom terminu![]()
I super za spavanje! Onda se i ti možeš dobro odmoriti....
A b odjeljuje plišance za sebe i za bebu i radi popis koje igračke moram kupiti da ima on duple jer samo on će davati bebi s čime da se igra
22 tra 2016, 11:35
bas sve...jedva se dignem iz kreveta..noci su mi uzasne.nista ne spavam i jos se toliko bojim poroda i tog zatka...
Nemam pojma hoce li to ici prirodno ili carski...samo bi htjela malo predahnuti od svega..dan bez boli i brige...
22 tra 2016, 17:26
22 tra 2016, 19:46
Buba je napisao/la:Lady čula sam da kod nas u Ri idu na prirodni porod bez obzira ako je beba okrenuta na zadak. Tako mi je frendica rodila.
Ja jedino ne bi dala da vuku bebu na vakuum. Md je dobio upute na što mora paziti da mi ne rade
ugl muka mi je...kako god da krene...uzasavam se poroda
22 tra 2016, 19:50
22 tra 2016, 20:42
beba se fakat može u zadnji tren okrenuti... a i neće sigurno napraviti ništa da ugroze tebe ili bebu. jesi li planirala s nekim ići na porod? meni je recimo to što je MM išao sa mnom davalo jako puno sigurnosti... uglavnom, bit će sve OK, vidjet ćeš...
23 tra 2016, 12:19
bit ce muz i na ovom porodu..bez njega neidem
sve se fokusiram da izdrzimo ovako barem jos 2 tj i onda se sjetim da to cudo mora nekako van
23 tra 2016, 13:34
Mislim da imamo sreću s ovim našim rodilištem jer većina gin su stručnjaci.
23 tra 2016, 15:45
Buba je napisao/la:kittyilevin je napisao/la:Buba, ti ćeš nama proljetnicama spasiti obraz - rodit ćeš u punom terminu![]()
I izludjeti i sebe i sve oko sebe do tad![]()
![]()
23 tra 2016, 18:01
mi smo od prekjucer kuci
malo je kaoticno,on stalno visi na cici, nikako da posisa kako treba,mali je i nema snage,pa podoj traje minutu i ne mozes ga razbudit. Vrag jedan,ali svaka pelena mu je ukakana i upisana,kakica lijepe boje, ipak mu dodam bocu AD-a u noći, dok nam se stanje ne stabilizira. Danas smo cickali malo cesce,i tek danas sam osjetila prvi put onu pravu punoću u prsima,da su se napunile mlijekom,do sada je sve bilo mlohavo i nikakvo,ali mlijeka je bilo. Pri otpustu je tezio 2430g a jutros (na kuhinjskoj vagi,golisav) 2460g, nije puno,ali bitno da ide gore,presao je porođajnu t jos na neonatologiji. U ponediljak mi dolazi patronazna pa nek ga ona malo ćirne, a u srijedu imamo kontrolu kod pedijatra,tako nam je reklo kod otpusta. Ipak ima Gilbertov sindrom, pise u otpusnom, zato i je sav pospanko,al zato kad oce jest,cuje ga se u prizemlju zgrade
da,napokon sam vidila i ApGAR,dobio je 8, za tonus i refleks po 1 bod,sve ostalo super. Ja zadovoljna u svakom slucaju. Oporavljam se nelose, prokrvarim malo tijekom svakog dojenja, tocno osjetim,otpqo mi je jedan vanjski sav,ili je cak pukao,nisam 100% sigurna,samo znam da vise ne smeta
sad su me unutarnji poceli pinku smetat, ne znam kad to sve pocne otpadat,rastapat se.
MM je na GO idući tjedan, trebali bi u maticni ured ic prijavit bebu i na MUP,a ovo za hzzo će mi tata ić,to nije bitno valjda ko ide. Eto. Dok vas pohvatam sve.
Buba? Lady?
23 tra 2016, 19:56
ustvari, lagana krv je vidljiva kad odem na wc i obrišem se. I sad me lovi panika.... a nije mi baš za ići u bolnicu, nisam ni sama pametna.... sad sam legla pa ću vidjeti kako će biti dalje.... počela me križa lagano boljeti, ne znam jel to sad psiha ili da nisu trudovi....
23 tra 2016, 19:59

23 tra 2016, 20:03
23 tra 2016, 23:24
24 tra 2016, 08:12
24 tra 2016, 21:51
25 tra 2016, 07:55
25 tra 2016, 08:48
u cet sam kod urologa i nemam pojma hoce li mi staviti novu sondu ili ne
u pet kontrola na poliklinici-valjda me nece opet ostaviti u bolnici..kod mene se to nikad ne zna
vise nista ne planiram
i voljela bi da mi nesto od tog ostane poslje poroda.ali bas me to zivcira..ti glupi komentari.da...udebljala sam se-TRUDNA SAM.koji je tvoj izgovor?!
jeste li se vi susrele sa ovakvim glupim situacijama?ne vrijedi na to gubiti zivce i inace mi to ne smeta..ali jucer...
svih 8 mj trudnoce sam u k.... tako da mi kg predstavljaju najmanji problem
25 tra 2016, 09:14
I ja isto tako, pustim neko vrijeme, a onda me ulovi trenutak pa pop.....!
A nemam živaca objašnjavati svima kako mi je, što mi je, koliko sam kila dobila, zašto sam dobila kile, kako znam da nije dečko i još milion gluposti.
A najviše ih muči to što ne dam da mi diraju trbuh. To smiju samo md i djeca. Jer sve trudnice vole da im se mazi trbuh. O da. Sve su lude za time
25 tra 2016, 09:29
jedine osobe koje podnosim ovih dana su L i mm ....svi ostali
25 tra 2016, 11:07