Sada je: 27 srp 2026, 09:59.
Moderator/ica: Diami

Pojma.nemam kako bih da bebu od sest mjeseci moram ostavitu. I zbog plate,i.zbog dojenja,ma,zbog svega...i sa godinu mi nesto rano,a ovako bas bas vjerujem da vam je tesko. Mm i cuvaje djeteta
Nema sanse da bi se snasao
Mislim,trudi se on i aktivan je oko D.sta god treba,ali to nije ni blizu toga kada sam ja sa njom...

jedva čekam!!

još malo draga i tvoja beba je u naručju, do sada je sve super u ovoj trudnoći, vjerujem da će upravo tako biti i do kraja, a i kasnije
a i kad smo došli sam skužila da moja dr ne radi nego ima zamjenu, a uopće mi to sestra nije rekla kod naručivanja. jer mi je dr postala baka pa je otišla par tjedana kod kćeri u drugi grad. i tak, ali bitno da je sve u redu i sad opet kontrola za tri tjedna. zapravo sam i ja skoro u 30. tjedenu, kako to leti...

Vidim,sve fino napredujete i cini mi se da dobro. Kod nas napokon lijepo vrijeme,pa je odmah i raspolozenje bolje
Kupila sam vecinu stvari za bolnicu,ostalo mibje samo da spremim,tj.nabavim jos jednu spavacicu i mislim da je to to. Onda cu se lijepo spakovati i cekati
Uveliko smo u 32.sedmicu,dr rece da se.polako spremam i oakujem
Za malca jos njsta nismo.pripremili,ikam nesto malo robice koja se mize za pocetak iskoristiti,pa necu.mnogo kupovati. Danas sam narucila nekoliko platnenih pelena,pa cu dokupiti po potrebi dok vidim kako cu se snaci sa tim cudom :-) Nabavila sam i nekoliko tetri,pa za pocetak mogu i kombinovati. Mm ce za vikend u Zg i tada ce kupiti u Ikei posteljinu,peskire,dekicu i.neke mekane zveckice,kolica drugom prilikom,tj.kad docekamo narednu platu :-) Morala bih da potrazim spisak sta sam preskocila za malca,pa da i to.lagano kupujem. Narednecsedmice cu napokon na bolovanje,bice veselo kad mi skinu 30% sa plate,no stvarno vise ne mogu...
Tada smo D.i ja same,jer je mm na putu sedam dana,pa ce se seka preseliti kod nas,za slucaj da se nesti zakomplikuje. Nadam se da nece. 

Vrijeme leti...

Kaze mm da sam.previse popustljiva i da joj mnogo ugadjam otkad sam trudna,a ja sve hocu da joj bude kako treba,jer znam da uz bebu nema.nista id vecine nasih rituala. 

sjedim tako ko ćuk u krevetu, čitam nešto na mobu, i sine mi da ću si kupit Kindle jer ću i tako po noći dojeći čitat pa da barem imam uređaj za to
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.