Sada je: 25 lip 2026, 00:16.
Moderator/ica: medo14

imas zavrsit sa testovima 15.5 i gotovo, ko ima sta za ispravit i zadnjih 15 dana da djeci ostane u lijepom sjecanju ko nama nekad a ne u stresu 
patkica je napisao/la:A sta ces s roditelljskim za upise kad jos nema sluzbene objave upisa
Mi imamo drugi tjedan.
Dobri andjeo je napisao/la:Ja bi zabranila testove zadnjih mj danaimas zavrsit sa testovima 15.5 i gotovo, ko ima sta za ispravit i zadnjih 15 dana da djeci ostane u lijepom sjecanju ko nama nekad a ne u stresu
u tom slucaju ne bi bilo ni drame oko ocjena jer bi sve stigli i ne bi bilo potrebe za tako necim . Nisam cula da iko od roditelja zica ocjene u rl osim tu na forumu. Mislim da je to pretjerano i prenapuhano.
ima i škola koje od 1.6. imaju zaštitare na vratima da spriječe ulazak roditeljima
ako ima potrebe za tako nečim onda stvarno nije pretjerivanje

Adorabla je napisao/la:završiti gradiov 15.5 je bedasto jer škola traje do 10.6. Mislim samo da treba testove i ispitivanja ravnomjerno rasporediti a ne sve nabiti u zadnja dva tjedna nastave.
sve pisano, pa ti čitaj 
svaki dan je nekaj.
pisalo se sve od 5.-8. književnost i gramatika
....

podrazumijeva se da su to sve naučili
ne znam, znam samo da je bilo fakat stresno
još i sad se stresem na pomisao 
malamaja je napisao/la::lol podrazumijeva se da su to sve naučiliono, pa to je ipak materinji jezik
ne znam, znam samo da je bilo fakat stresno
još i sad se stresem na pomisao

sastančiti spojili nas sa još dva 8. razreda
najbolje dam doma pošalju upute 
veselim se upisnom šušuru
sifre koje dobivaju od skole su one od carneta, s njima e ulogiraju od 2.06. I tamo dobiju sifru za upis.
kakogod sa znatiželjom očekujem početak nove faze prolaska kroz obrazovni sustav nazvan - upisi

i to me fakat veseli.
da napravim provjeru kad se upišu ocjene u sustav a i juniorka sliježe ramenima. pojma nemamo gdje su 
jedino me brine to kaj još nemrem naći svjedodžbu petog i šestog razreda

no, fakat moram napraviti pospremanje 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.