dugo već nisam tipkala.. skicnem, procitam i to je to...uvijek netko uleti ili negdje gibamo, tako da nikako sjest par minuta...
hvala Bogu da su bolešćine iza vas...
ZM, super za nalaz da nije mono...ja sam to isto prebolila al ko cura, nije bas bilo jednostavno...
Azi i Leptir, vasi su vec mala tornada
Mi smo u skupini sa Ofcom i ZM - jos ne hodamo al nas ima posvud...
penjanje sa stolice i kauča na neki drugi objekt je pravi hit
Svi me pitaju zasto jos ne hoda, kad misli krenut (narocito bake
lastane, bi li se trebala zabrinut radi nesamostalnog hodanja (14,5 mj.)
Inače je sad u nekoj super simpa fazi, svima se smije, jedva ceka da ga netko pogleda da se nakesi... Al ne zeli ni slucajno u ruke nepoznatima, samo kesuljenje - to da
.Super mi je sto sam doma i svakim danom vidim hrpu sitnih detalja koliko napreduje, koliko novih stvari prokuzi, kako ide kopirat starijeg brata i sestru... Bas se vidi kako raste...
Fizički pak, mislim da nije narastao ni cm... Barem sto se robe tice, i dalje smo na 80 i to mu je ok vec dugo...
Dalje, obzirom da se blize prijave za jaslice - odlucili smo da nece ici, te smo u potrazi za cuvalicom za cuvanje kod nas doma od rujna... Pustili smo za sad glas po parku i u krugu prijatelja i rodbine pa cemo valjda naci...
Pustam, nadalje, glas i ovdje - ako vi mozda znate neku mladju zenu za cuvanje, mozete mi javiti.. slijedeća školska godina, 6 sati dnevno, Siget

.
Iako me stvarno to već umara