.umjetne trepavice sam ja imala, i bila sam zadovoljna, ali, naravno da ima ali jer ih nisam isla obnoviti, previse sam ih osjecala na ocima, kad sam bila umorna pogotovo. skoro stalno sam ih bila svjesna i to mi je malo islo na zivce. nisam mogla protljati oci, ni normalno se umiti i obrisati, sve je trebalo onako pazljivo i okolo naokolo. ali izgledale su mi bas dobro, i super je bilo sto oci nisam trebala sminkati. ali kad sam ih nasminkala, kod skidanja sminke koliko god ja pazljiva bila par bi ih otpalo.
i moram jos reci da nisam primjetila da su se moje trepavice ostetile ili unistile, sve je isto ko i prije. i taj prelaz dok su umjetne padale a ja nisam nadopunjavala je bio sasvim ok, tada sam koristila maskaru i nije nis cudno izgledalo.

i odlično su ti stajale.

pa sam, po preporuci prijateljice, uzela Wonderlash maskaru iz Oriflame-a koja je sad sastavni dio moje kozmetičke torbice, a vjerujte mi baš sam ih puno probala od jeftinijih do skupljih i sve su mi bile razočarenje...sigurna sam da to ovisi i o nizu drugih faktora ali barem sam je napokon pronašla