Sada je: 25 kol 2026, 16:45.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
super 
Iva15 je napisao/la:E da, zaboravila sam čestitat mmm3m na povratku na trkačke stazesuper

Jako je poticajan i dosta sam informacija dobila.
. Doduše, ako ne mogu taj dan trčati, onda odvježbam po nekom programu koji je neve stavila. Čisto da se iznojim i da malo potaknem snagu i u rukama i koji trbušnjak.
Ali trčanje je stvarno super.
Pace mi je negdje oko 7 u prosjeku. Kad trčim, onda bude oko 6. Vidim da ima sporijih tkačica. Ja nisam uspjevala sporije. Ovo mi je ritam koji mi odgovara.

. No, bol od ozljede i muskulfiber se ne mogu bas zamijeniti pa ne moras ni brinuti. 

Na zalost, sad sam tri dana sluzbeno na putu i nabijeno je obvezama pa ne mogu trcat. Ali navukla sam se jer mi je bas zao sto ne stignem. No tenesice sam ponijela, za svaku sigurnost.
Sretan put Ivana!!

. Kak si me samo prešišala 
Ja preskočila Bale jer je muž "rezervirao" utrku a kako je bio taj večernji termin nisam ni pokušavala organizirat čuvanje jer sam morala stavit djecu na spavanje. Al sam se zato pribilježila za onu Istralandiju 
ma naravno da ćeš i tamo odradit koji jogging
ja pokrenula jednog rođaka iz australije na trčanje..prije 2 godine platila startninu za onu utrku oko Bleda a nisam mogla ić, on bio tu pa ga pitali ako hoće ić umjesto mene-on prihvatio i otrčao (inače je vozio biciklu i znao povremeno trčat al nije bio baš neki zagrižen. Uglavnom, nakon toga postao trkač
i sad redovito gledam njegove fotke na fejsu sa nekih treninga i utrka
Sretno i uživaj.
nina i nika, dobro nam došla.
al tješim se da će za godinu-dvije bit lakše 

kad sam ih ja vidjela bile su još na nogama
i blizu cilja 
. 
.

, uzela sam ih vise za hodanje. za trcanje sam mislila uzeti druge, ali me onda natpis na njima 'speeed nesto...' potaknuo na razmisljanje bi li mi i ove mogle posluziti. a trcim (dugo nisam ali planiram opet krenuti) i po asfaltu i po sumi.
nego da mi ovdje bajamo jesu li krute ili nisu sa slike.

. I ovako ih trošim prebrzo - svakih cca 10 mjeseci trebam nove 
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.