Adorabla je napisao/la:MS ponukana tvojim šljivama napravila sam chutney od jabuke. Ostalo mi puno jabuka onih običnih domaćih. Al nisam zadovoljna baš. Ne osjeti se ni jedan drugi okus osim jabuke i ljutog na kraju. A čak i nije tako jako ljuto. No nije puno, samo tri teglice pa ću prilagođavati ovisno o pečenju kako mi bude pasalo.
Jučer smo imali burger fest domai baš smo guštali.
Danas mi ostalo juhe od jučer što je meni dovoljno za ručak. Oni će još krpice sa zeljem i šnicle.
MM je išao u trgovinu za vikend pa je umjesto lisnatog u Lidlu kupio kore za štrudle i to tri pakiranja jer su bile jeftine. Pa sam ga drugi dan ponovno poslala u trgovinu pa se opet vratio s korama za štrudle tako da kora imam na izvoz. Jučer sam naravno jabuke, dans ću ostatke smrznutih višanja a za vikend planiram isprobati i štrudlu od čokolade.
Jel bih mogla nekako švedske rolice sa cimetom napraviti od kora?
A kaj si stavila u svoj chutney?
Od kora za štrudle ja jedino radim zeljanicu (onu gjde se slažu kore jedna na drugu) jer ne znam peći s gotovim korama, sve mi se sljušti na kraju i nisam nikako zadovoljna. Nisu baš cimet rolice..

i baš smo guštali.
), a kako ih nisam sve iskoristila, za one preostale sam napravila premaz a la švapska - nisam imala griza pa sam pomiješala svježi sir, jaje, šećer i na vrh slajsala (ju nou vot aj min 

zbilja ste brze.
).