Postao/la malamaja » 04 kol 2003, 09:48
i feel like shit today...... <
>baš zbog cendranja <
>noćas od pola dvanaest do dva, šou cendranja.<
>što ti je Majo ? mama, mama....<
>tu sam beba! kaj je, spavaj....mama,mama...di je mama ? <
>tu sam....ide avijon....spavaj Majo.....di je mama....tu sam....di je baka.....spavaj Majo....ocu caja.....ajde sad lijepo legni i spavaj.....vauvau laje...spavaj Majo, jako je kasno....di je mama....tu sam....tu sam vjerojatno zaspala i više se nisam javljala<
>zvoni mi sat u 7 jutro, moje djete skoči ko da ju je igla upiknula(ko da uopće ne spava )....maaaamaaaa....spavaj Majo......di je moja mama....tu sam, idem na posao......mamamaaaaaa....<
>spremila sam se i otišla do mame kat niže reći joj da idem i da spremi Maju <
>glava me rasturala , i doista nisam bila u stanju podnjeti još jednu rundu: maaamaaaa!<
>Svakodnevno imamo scenu u kojoj Maja cendra, bez suza, kad ju pitam kaj joj je odgovor je: nosi mama. ok, onda ju nosim...kad ju spustim onda opet cendranje....idemo se igrati...neće....mama nosi i tako se onda nosimo... <
>Nekad mi stvarno digne tlak. Odem na wc promijeniti si uložak, ona urla pred vratima ko da sam otišla i ostavila ju samu na svijetu . Kažem joj da sam gotova za sekundu....ne....ona mora cendrati i urlati.... <
>Ja ti nemam neki savjet, osim kaj si mislim da paralelno počnem vježbati autogeni/yogu/transcendentalnu/ + persen i apaurin da preživim napadaje cendračenja<
><
> <i></i>
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.