znaci moj sestogodisnjak nece moci posjetiti me / nas u petrovoj?

Sada je: 30 tra 2026, 01:42.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

tko je i u Zd pravilo, ali zato kao majka može izaći u predvorje.boysmama je napisao/la:ring, u petrovoj su po novom sve posjete zabranjene jer je uveden rooming in (i u zadru je rooming in, čini mi se), osim supruga ili jednog odraslog člana obitelji i s naglaskom na odraslog jer djecu nisu puštali ni pod razno budući da su ona veći potencijalni izvor zaraze za bebe od odraslih (jer stalno šmrcaju)...

. Tamo posjete zabrane samo ako je bas epidemija gripe ili slicno.
Dolazio je u posjetu na hodnik, prvi dan je bio ljut na mene i jedva sam ga dobila da priča sa mnom, drugi i treći je bilo ok. Vele moji da je bio tužan i doma, je se on igrao, al je bio tužan.

tratinčica1711 je napisao/la: dogovorila sam sa susjedom kat iznad da će sići čuvat starijeg dok spava da me mm odveze u bolnicu.
Zato mi se noć čini lakšom nego ako bude dan, onda već trebamo upogoniti bake (ako bude radni dan) i pokrenuti opću histeriju iščekivanja rođenja djeteta.Jullishka je napisao/la:Kao sto znate pitanje je dana kad ce nam stici seka u nasem domu, a Vanja je mezimac cele porodice..
Trenutno je on sa mojim roditeljima i sestricinom u selu,uziva, i kaze mi mama da stalno prica o bebi,kako ce je on voleti,kupati,uciti da pliva,da vozi rolere, bicikl itd itd.
Koliko god je on "veliki" ne znam koliko jeste spreman na ovo sve. Ne znam ni ja koliko sam spremna, ali hocu vasa iskustva.. On ce doci kad se porodim,taman kad budem izlazila iz bolnice taj dan da doceka svoju bebu i mamu iz bolnice. Dali da planiram da mu kupim mozda neki poklon, nesto posebno sto ce ga obradovati,a znam da obozava Thomas&friends, i imamo dosta toga iz te price,pa bih mu jos nesto uzela. Sta ja znam, pita me dali sam mu kupila neku novu igracku.
I uopste, kako sve to, kako da se ponasam?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.