Sada je: 24 lip 2026, 11:19.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Bubidea je napisao/la:ja bih rekla da je dorucak stvar navike, ako zeludac naviknes da si gladan odmah po ustajanju, onda i jesi.
Esperanza999 je napisao/la:Moji jedu obično kruh s maslacem i medom ili sa sirom i salamom.
iako se bavi sportom 5x u tjednu,
mirbi je napisao/la:Jesam li ja jedina koja izlazi iz kuće prije nego se dite ustane? Mislim, ja izlazim u 7, ona se ustaje kasnije. Čak i da sam ja tako superorganizirana majka i pripremim joj doručak ranije, ona ga neće pojest ako ja nisam tamo.

Bubidea je napisao/la:ja bih rekla da je dorucak stvar navike, ako zeludac naviknes da si gladan odmah po ustajanju, onda i jesi.
i nitko mi nije odgovorio zasto je mlijeko stetno?

žganci za doručak. Češći je gris, koji je dobar, pogotovo ako nije pšenični, ali rijetko tko ga voli nezaslađenog. Proso, zob, ječam, heljda kao da ni je postoje
i nitko mi nije odgovorio zasto je mlijeko stetno?
ja npr. prvi obrok pojedem tek oko 12-13 sati , a mm čim otvori oko !

VIPmama je napisao/la:zato jer voća nije ni vidio, običan jogurt + nasjeckaj voće nutra

ZacKa je napisao/la:mirbi je napisao/la:Jesam li ja jedina koja izlazi iz kuće prije nego se dite ustane? Mislim, ja izlazim u 7, ona se ustaje kasnije. Čak i da sam ja tako superorganizirana majka i pripremim joj doručak ranije, ona ga neće pojest ako ja nisam tamo.
Moj mora
lastavica je napisao/la:zacka, nije stvar u voću, nego voćni jogurt ima hrpu nepotrebnih dodataka za razliku od običnog.
Nisam detaljno isčitavala sastojke jer ga moja ne voli.

mirbi je napisao/la:ZacKa je napisao/la:mirbi je napisao/la:Jesam li ja jedina koja izlazi iz kuće prije nego se dite ustane? Mislim, ja izlazim u 7, ona se ustaje kasnije. Čak i da sam ja tako superorganizirana majka i pripremim joj doručak ranije, ona ga neće pojest ako ja nisam tamo.
Moj mora
Ne mora. Može bacit u smeće i reć da je pojela. Mora kad sam ja tu. Jer, lako je pričati kad imate djecu izjelice, oni koji ne jedu ni kad smo svi za stolom, sigurno neće kad su sami.
. i ja jedem uglavnom sve, nisam izbriljiva al to je moj moto i

ronin je napisao/la:meni ne pada na pamet djeci uskraćivati nešto što u sebi sadrži šećer i masnoću....oni imaju svoju funkciju i potrebni su im
no tu je pitanje koliko im dajemo takvih namirnica,i kakva im je prehrana općenito
no,ako jedu ribu dvaput tjedno,varivo tri put tjedno,kad ne jedu varivo jedu juhu obavezno,žitarice tipa riže,graha i ječma svaki tjedan bar dvije od ovih navedenih,svaki dan dvije različite voćke...(ovo sad lupam iz svog jelovnika)
onda pahuljice koje imaju šećer i povremeni sendvič sa,ne znam,majonezom i salamom,neće napraviti rusvaj
uvijek je bit u ravnoteži,uvijek

žganci za doručak

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.