Sada je: 30 tra 2026, 01:40.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

(karikiram, vjerojatno je nece tete tjesit i objasnjavat se s njom na stranom jeziku, al to mi se ipak malo cini preambiciozno za tako ranu dob...)

Nada je napisao/la:Kod Montessorija, koliko znam, postoje odredjeni uvjeti koji trebaju biti ispunjeni kako bi se dobio certifikat. Da li i koliko se to kontrolira, ne znam...
Nada je napisao/la:Ne mogu tvrditi, radi se o osobnom vidjenju ali stvar kao da se zahutala kada je Grad vrticima srezao "budzete" pa sada pronalaze nacina da dodju do para...
Stoga bih svakako bila oprezna ali za DV Jabuku odgovorno tvrdim da su zaista profesionalci.
Kod Montessorija, koliko znam, postoje odredjeni uvjeti koji trebaju biti ispunjeni kako bi se dobio certifikat. Da li i koliko se to kontrolira, ne znam...
.
.

Sta to znaci rano ucenje jezika???
Kod nas su isto brojali na engleskom i njemackom, mozda i po koja pjesmica pala na ta dva jezika, to je sve.

Nada je napisao/la:Drzim da dijete ne moze biti premalo za "ucenje" stranog jezika.
vidim da je trend u poslijednje vrijeme da po vrticima pa imaju sportske grupe, montessori, vjerske, eko...i naplacuju ih cca 200 kn vise.
Ne mogu tvrditi, radi se o osobnom vidjenju ali stvar kao da se zahutala kada je Grad vrticima srezao "budzete" pa sada pronalaze nacina da dodju do para...
mama njonji je napisao/la:što se tiče jezika u vrtiću tu imam svoje mišljenje i iskustvo (starije dijete učilo je engleski u gradskom vrtiću)
ima i struka svoje mišljenje o tome![]()
ipak bih malo više insajderskih montessori iskustava... što je po vašem mišljenju ono najbitnije što ih razlikuje od vulgaris vrtića?
potica, daklem, niste bili zadovoljni tom tetom koja je sad u m. programu u sigetu?

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.