zasad imamo kupljene samo avionske karte.
u kojem ste bili hotelu? kako ste ga nasli? jeste bili zadovoljni?
na koji ste aerodrom sletili? kako ste dosli od aerodroma do hotela i nazad?
Sada je: 14 lip 2026, 06:04.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

odoh sad malo guglat.

Krumpirić je napisao/la:zašto ne idete easyjetom i sličnim kompanijama? za po 30ak eura?
pa odoh već sad gledati šta ću i kako ću. 

a bed mi je ići bez društva pošto moje frendice sada trenutno nisu u financijskoj mogućnosti a ja bih tako voljela ići...

nas dvoje i djeca, 5 dana... letimo easyjetom (300 eura povratne karte), hotel rezerviran...
te karte za prijevoz, ako se sjećaš, koliko su vas došle? znači i do disneylanda možemo s tim? jeste i karte za disneyland uzeli tamo?
šalabajzati svuda, preko Elizejskih poljana do Trijumfalne kapije, obavezno pogledati Mona Lisu u Louvru i popeti se na Ajfelov toranj, šetati uz obalu Seine... a meni je divno i samo sjesti na klupu i gledati ljude, sve je tako puno života i boja.

mi smo išli sa Croatiom i isto su bile super povoljne karte...ma treba pogoditi ona dva dana kad naprave akciju i onda bukirati šalabajzati svuda, preko Elizejskih poljana do Trijumfalne kapije, obavezno pogledati Mona Lisu u Louvru i popeti se na Ajfelov toranj, šetati uz obalu Seine... a meni je divno i samo sjesti na klupu i gledati ljude, sve je tako puno života i boja.
nadalje šetnja od donjih do gornjih vrata po Shanzelizeu
ako ti gužva kod tornja odi pješice...nije uopće tako strašno
tako da tamo obavezno moraš navratiti i kupiti lokot

latica je napisao/la:ja ću isto dodat jedan tip, možda su ga cure već i napisale - za eifelov toranj obavezno online ranije kupi karte i isprintaj i tamo ponesi jer onda ne čekaš nego imaš rezervirano u koliko sati si odmah na redu za gore. inače se može čekat saaaaatima![]()
od muzeja se po meni i s djecom se ispalti posjetit Louvre jer je za klince besplatno, a za odrasle isto neka smiješna cijena. ...

),mozes bas ubosti dobar popust....izabrati radni dan(a da nije petak) manja je guzva,odmah na pocetku pokupiti fast-passove za najzanimljivije atrakcije(preskocis red) i kad setas na promenadi u ovo vrijeme muzika ti najavljuje snijeg(pravi koji pocne padati)
uh i ja bih opet i u Pariz i Disneyland(iako sam zadnji put svecano obecala djeci kako sam zavrsila sa zabavnim parkovima-nakon 2 voznje u space shuttle i duse u nosu,bukvalno)
,i svakako ne propustiti promenadu poslijepodne oko 17h(provjeri vrijeme),najbolje mjesto je ispred dvorca (na kraju Promenade street)Uzivajte!!!!!

tako nešto odlučila) - svaki boravak ispod 5 dana je kratak (meni naš 4-dnevni bio recimo), ako imaš još kraći boravak, hop-on-off bus je rješenje recimo (pa još i neka vožnja rijekom ako nije prehladno i voze u ovo doba godine)
,ali ako idete po zimi i prvi put mozda agencija nije niti malo los odabir 
), Baziliku Srca Isusova na Montmartu, Madeleine, Sva tri luka, most sa lokotima, Notre Dame, Gospu od Čudotvorne Medaljice, Champs-Élysées, Concorde obelisk...Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.