Moram priznati da meni baš ne izgleda da se u centru nema što kupiti.
Iako, zadnji put kad sam ušla u HM izašla sam praznih ruku, za veće dečke mi se izbor čini sasvim slab

Sada je: 05 kol 2026, 14:49.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

palunkica je napisao/la:franika, ima i prekonekoliko Vrtuljaka, Nama, IANA, sad se otvara Zara u kojoj će biti dječji odjel, preko puta Importane Gallerie imaš Petit Bateau, u Tkalčićevoj IKKS, u Kaptol Centru Jacadi i The Core Kids.

franika je napisao/la:Kao prvo ja nemam i ne vozim auto (vozi MM a on je citav dan na poslu pa sam zato na shopping centre osudjena vikendom sto mrzim iz dna duse!), zivim u centru i vrlo dobro sam upoznata sa MANAMA zivota u centru, pretrpanosti istoga kaficima i manje vise nis koristi ducanima. I zato sam se bas veselila da cu napokon moci u centru gdje stanujem PJESICE prosetati i usput, dok kupim djecu iz skole, ili setam Leona po Cvjetnom trgu, pogledati robu koju volim i da necu morati vise ni u Graz, ni u arenu ni u West gate...jer za mene sa troje djece odlazak u BILO koji shopping centar zahtjeva organizaciju kao da se ide u Graz. Tako da sad ne vidim u cemu je problem ako sam JA LJUTA sto je centar opet zakinut

Sanika je napisao/la:palunkica je napisao/la:franika, ima i prekonekoliko Vrtuljaka, Nama, IANA, sad se otvara Zara u kojoj će biti dječji odjel, preko puta Importane Gallerie imaš Petit Bateau, u Tkalčićevoj IKKS, u Kaptol Centru Jacadi i The Core Kids.
Preskupo (sve navedeno osim Zare) ili preloše kvalitete (Vrtuljak)

- znam da su bili već takvi u predbožićno vrijemePreskupo (sve navedeno osim Zare) ili preloše kvalitete (Vrtuljak)

Ja radim u centru i moj je dojam skroz drugačiji, ja puno više volim kupovati u gradu nego u šoping centrima i mislim da ima skroz dobrih dućana.

Okaidi,
Inače, do Arene vozi gradski prijevoz, može tramvaj i bus ili samo tramvaj pa malo pješice. Ujutro sigurno nije gužva. A dolaze nam i jeftini taksiji uskoro.

isto tako i potkopavanje istog.Tko voli-nek izvoli

Ne znam kak je vani, ali stvari iz naše Zare bazde po
vlagi za poludit.
Uz to pucaju po šavovima samo tako.
Cijeli ormar mi usmrdilo.
Mislim Zara je super omjer cijene i kvalitete i imaju i super dizajn robice i za cure i za decke. 

), majice se sve rastegnu, izližu, prorupaju
...al bez obzira na to kaj se krenulo drvljem i kamenjem po njemu, ziher sam da ćemo se sretati tamo 

Sve stoji, ali to zahtjeva organizaciju za koju tako cesto nemam vremena! Pa samo preko pola sata mi treba da dodjem do tamo...pa di bi ja to mogla svako malo?! A tu u gradu, onako usput, laganini, setnja, virnes malo kaj ima novoga, jel ima sta na snizenju...i tak...

Strudla je napisao/la:Meni je velicanje HMa isto pretjerano,ali ALi isto tako i potkopavanje istog.Tko voli-nek izvoli
. Iz Manga mi se nekoliko majici doslovno raspalo nakon prvog pranja (na 40 stupnjeva, s tekućim deterdžentom)... kvaliteta se definitivno srozala.
, tezenisu koji je stvarno normalnih cijena i još ako naleti koja majica u zari na zadnjim zadnjim sniženjima u WG (budući da WG nije posjećen, ostane dosta jako jeftine robice)
patkica je napisao/la:Krumpi, lako tebi kad su maltene svi shopping centri na tvojoj strani grada![]()

Barbi je napisao/la:Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.

Barbi je napisao/la:Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.

Sjednem na 14-icu i za 20-tak min sam direkt tamo. Plus sta tamo vec ima ZARA. Meni je i C&A dobar za ove male do broja 128 a posebno za bebe do velicine 92, ali sad smo (Leon) na 92 i uskoro izlazimo iz te najsladje grupe robice, nazalost. Slicno vrijedi i za H&M-najljepsa robica je za ove skroz male do 2 god...s vecim brojevima kao da opada dizajn...u kvaliteti i ne vidim neku razliku.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.