Sada je: 06 kol 2026, 01:05.

HM po n-ti put

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: HM po n-ti put

PostPostao/la palunkica » 28 ožu 2011, 15:17

franika, ima i prekonekoliko Vrtuljaka, Nama, IANA, sad se otvara Zara u kojoj će biti dječji odjel, preko puta Importane Gallerie imaš Petit Bateau, u Tkalčićevoj IKKS, u Kaptol Centru Jacadi i The Core Kids.

Moram priznati da meni baš ne izgleda da se u centru nema što kupiti.

Iako, zadnji put kad sam ušla u HM izašla sam praznih ruku, za veće dečke mi se izbor čini sasvim slab :dunno
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la † Sanika » 28 ožu 2011, 15:18

palunkica je napisao/la:franika, ima i prekonekoliko Vrtuljaka, Nama, IANA, sad se otvara Zara u kojoj će biti dječji odjel, preko puta Importane Gallerie imaš Petit Bateau, u Tkalčićevoj IKKS, u Kaptol Centru Jacadi i The Core Kids.

Preskupo (sve navedeno osim Zare) ili preloše kvalitete (Vrtuljak) :dunno
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Strudla » 28 ožu 2011, 15:20

franika je napisao/la:Kao prvo ja nemam i ne vozim auto (vozi MM a on je citav dan na poslu pa sam zato na shopping centre osudjena vikendom sto mrzim iz dna duse!), zivim u centru i vrlo dobro sam upoznata sa MANAMA zivota u centru, pretrpanosti istoga kaficima i manje vise nis koristi ducanima. I zato sam se bas veselila da cu napokon moci u centru gdje stanujem PJESICE prosetati i usput, dok kupim djecu iz skole, ili setam Leona po Cvjetnom trgu, pogledati robu koju volim i da necu morati vise ni u Graz, ni u arenu ni u West gate...jer za mene sa troje djece odlazak u BILO koji shopping centar zahtjeva organizaciju kao da se ide u Graz. Tako da sad ne vidim u cemu je problem ako sam JA LJUTA sto je centar opet zakinut

Veliki X,iako nisam u samom centru grada.
Ne znam,ako mogu na svoje dvije noge,bez da smrdim s autom do kraja grada i izgubim takodjer hrpu vremena,otici sa svoje dvije noge,kako na Dolac,tako i kupiti djetetu pidjamu i sebi gace,u neki kvalitetniji,a jeftiniji ducan,zasto,oh Sveti moj Petre zasto ne?!Tko se buni,tko ima toliko vremena i zasto tu energiju ne ulozi u nesto sto je stvarni izvor zla kod nas,pih.
Ne valja kad nemamo nesto,pa ne valja ni kad imamo.Nikad sretni.
Ubit cu se vise ako cujem sveto ime HM :lol
Napomena!:Nije islo nikoga od vas,to ja sama sa sobom.

Nanoibeba,kaj je sad Muller pravi Muller?Otkad?
P 18.11.'06.
T 28.9.'09
Strudla
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Strudla » 28 ožu 2011, 15:22

Sanika je napisao/la:
palunkica je napisao/la:franika, ima i prekonekoliko Vrtuljaka, Nama, IANA, sad se otvara Zara u kojoj će biti dječji odjel, preko puta Importane Gallerie imaš Petit Bateau, u Tkalčićevoj IKKS, u Kaptol Centru Jacadi i The Core Kids.

Preskupo (sve navedeno osim Zare) ili preloše kvalitete (Vrtuljak) :dunno

Upravo tako.Ocajni Vrtuljak koji em ne valja,em je skup.A ovi ostali...pa to se ne moze usporediti s cijenama i kvalitetom!O cemu vi?
P 18.11.'06.
T 28.9.'09
Strudla
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la † Volvo » 28 ožu 2011, 15:23

Je Muller je "pravi" Muller, već više mjeseci ;) - znam da su bili već takvi u predbožićno vrijeme
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 15:23

Preskupo (sve navedeno osim Zare) ili preloše kvalitete (Vrtuljak)

Potpis ko kuca! Jedino IKKS volim i tu ponekad kupim poneki sminkerski komad odjece ali niti jedan od tih ducana nije onaj u kojem bi sezonski mogla obnavljati djecju garderobu. Pa to bankrotiras!! Sad sam uglavnom prisiljena kupovati u onom Benettonu al mi i njega vec dosta...isto ne vrijedi tih para!

Jedino ta ZARA bi trebala se otvoriti ali radovi kao da stoje, ti bokca, Horvatincic je podif+gao u isto vrijeme citav kopleks prek puta a onaj kucerak di ce biti ZARA se ne mice sa mrtve tocke!

A bas sam se veselila da cu na jednom mjestu imati djecji HM i preko puta ZARU. Meni dovoljno da ne trebam smisljavati planove i strategioje za odlazak u neki shopping centar....
Zadnja izmjena: franika; 28 ožu 2011, 15:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Strudla » 28 ožu 2011, 15:24

Volvo hvala,ja valjda jedina nisam znala! :mah
P 18.11.'06.
T 28.9.'09
Strudla
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Barbi » 28 ožu 2011, 15:27

Pal, zaboravila si dječji Benetton u Ilici.;)
Ja radim u centru i moj je dojam skroz drugačiji, ja puno više volim kupovati u gradu nego u šoping centrima i mislim da ima skroz dobrih dućana.
Otkad je moj sin "prerastao" HM jako malo mu tamo mogu pronaći i najviše kupujem u Benettonu, na sniženjima naravno.:)
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 15:33

Ja radim u centru i moj je dojam skroz drugačiji, ja puno više volim kupovati u gradu nego u šoping centrima i mislim da ima skroz dobrih dućana.

Ajde pls, koji su to, molim te, osim tog istina predobrog ali i preskupog IKKSA i vec spomenutog Benettona u kojem i sama kupujem? Mislim na djecje ducane! ;)

A da ne spominjem Gap...ovaj u Zg-u nema veze sa onim u npr. Londonu! Eto, Gap je jos jedan od onih ducana sa djecjom robicom koji su super i za koje je bas steta da u punom sjaju nisu dosli u Zg..i Monsoon npr. Ima predobre i povoljne stvari, posebno za curke...kod nas je te robice nekad bilo za kupiti u okviru Accessoraise ducana ali sada vise nazalaost ni toga nema. Ali i to i kada je bilo, bilo je puno skuplje nego vani.

E da: prije se u Turbo Limachu moglo, pogotovo na snizenjima kupiti -best baj-super kvalitetna Esprit i MEXX robica, ali i to propalo! :ajme

Meni su sada prvenstveno ZARA i nesto manje Benetton (za velike klince) i H&M (za Leona) glavni ducani u kojima im kupujem robicu-ono bas sve: od gaca i carapa pa do cipela!
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Barbi » 28 ožu 2011, 15:39

Ja u Zari ponešto kupim ali generalno sam vrlo nezadovoljna kvalitetom dječje robe.:ne
Najviše kupujem u Benettonu, curi ponekad nešto u IANA-i. IKKS me uopće ne oduševljava nešto posebno, to je šminkerska robica kakvu moji klinci ne vole nositi a k tome je i preskupa.
E, da, kupujem i u Osh-Koshu i Tezenisu, priznajem, to je dislocirano iz centra.
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la palunkica » 28 ožu 2011, 15:39

Ma nisam Barbi, spomenula ga je franika. I Prenatal isto. Meni BTW Benneton ne valja, stvari su kratke a široke, pa moj mršavac u tome izgleda kao vješalica :dunno

Komentirala sam da nije istina da nema dječjih dućana, dapače, meni se čini da je izbor sasvim dobar. Ja bi još rado Osh Kosh i Okaidi, i to je to.

Vrtuljak - ima svakakve stvari, i dobre i loše, i kvalitetne i nekvalitetne, ali svakako se može i tamo naći. U Nami isto. A Zarina kolekcija prošle jeseni mi je bila primjer nekvalitete i krpastih stvari. IANA je u zadnje vrijeme jako pojeftinila.

Inače, do Arene vozi gradski prijevoz, može tramvaj i bus ili samo tramvaj pa malo pješice. Ujutro sigurno nije gužva. A dolaze nam i jeftini taksiji uskoro.

Iako moj sin ima masu HMovih stvari, nekako mi je bezvezno to veličanje H&Ma, a kraj toga niš drugo ne valja. Da istu takvu stvar vidite u Vrtuljku, po istoj cijeni, baš bi me zanimalo što bi rekli. :alc

Edit, dok ja ispišem, već je Barbi napisala ono što sam i ja htjela
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la IINA » 28 ožu 2011, 15:42

off- moram moram napisati, da mi je Zara koma.
Ne znam kak je vani, ali stvari iz naše Zare bazde po
vlagi za poludit.
Uz to pucaju po šavovima samo tako.
Cijeli ormar mi usmrdilo. :angry
I to i ženske i dječje stvari :ne
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 15:43

Okaidi,

e i oni su dobri...al ni njih nema u centru!

Inače, do Arene vozi gradski prijevoz, može tramvaj i bus ili samo tramvaj pa malo pješice. Ujutro sigurno nije gužva. A dolaze nam i jeftini taksiji uskoro.

Sve stoji, ali to zahtjeva organizaciju za koju tako cesto nemam vremena! Pa samo preko pola sata mi treba da dodjem do tamo...pa di bi ja to mogla svako malo?! A tu u gradu, onako usput, laganini, setnja, virnes malo kaj ima novoga, jel ima sta na snizenju...i tak...
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tanjabb » 28 ožu 2011, 15:45

IKKS ti je sada u Kaptol centru.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Strudla » 28 ožu 2011, 15:45

Palunkice,imas praf.Meni je velicanje HMa isto pretjerano,ali ALi :) isto tako i potkopavanje istog.Tko voli-nek izvoli :)
I ne velim da mi ovi ducani ostali ne valjaju(osim Vrtuljka,iako sam znala kupiti tamo suncobran i flasice) nego su mi skupi za odjenuti kompletno djecu za park recimo.
Ionako i kupujem po gradu,gdje sto nadjem na putu do paca.A sad,ducan vise-manje,tako svejedno.Ko zna kaj bu bilo u HM-u.
P 18.11.'06.
T 28.9.'09
Strudla
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 15:47

Ne znam kak je vani, ali stvari iz naše Zare bazde po
vlagi za poludit.
Uz to pucaju po šavovima samo tako.
Cijeli ormar mi usmrdilo.

Meni nis ne bazdi, a tak i tak se to opere u ves maisini! I nis ne puca po savoima... :dunno Mislim Zara je super omjer cijene i kvalitete i imaju i super dizajn robice i za cure i za decke.

naravno da ima puno kvalitetnije robe: evo Ralph Loren pa Armani kids, pa Tomy Hilfiger...nes ti marki...kvaliteta je odlicna ali cijena za :ajme
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la IINA » 28 ožu 2011, 15:51

A ne znam baš.
Ja već drugi puta krpam istu army tuniku.
Svaki put kad ju obuče, pukne po šavu. :roll
I mislim da je problem u lošem skladištenju- vlaga, definitivno.
A moj šosek sam spremila u ormar i požalila.
Lufta se već 24 sata i još sve smrdi :(
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la † Sanika » 28 ožu 2011, 15:52

Slažem se za Zaru. Samo hlače i haljine su ok (ono što nije od makoa :) ), majice se sve rastegnu, izližu, prorupaju :dunno

Iz Vrtuljka mi je sve nakon prvog pranja koma...možda hlače za preko 200 kn nisu, ali toliko nedam :dunno

H&M rules :drink ...al bez obzira na to kaj se krenulo drvljem i kamenjem po njemu, ziher sam da ćemo se sretati tamo :p
Pauleta, 6.2.2003
Maksimović, 4.2.2009.
† Sanika
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la palunkica » 28 ožu 2011, 15:54

I ja sam sigurna :p ;)
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Barbi » 28 ožu 2011, 15:57

Sve stoji, ali to zahtjeva organizaciju za koju tako cesto nemam vremena! Pa samo preko pola sata mi treba da dodjem do tamo...pa di bi ja to mogla svako malo?! A tu u gradu, onako usput, laganini, setnja, virnes malo kaj ima novoga, jel ima sta na snizenju...i tak...

Joj franika draga, šta da ti kažem ali ne mogu te žaliti nikako. :mrgreen
Zamisli koju organizaciju zahtijeva da ja nakon posla u 19h npr. s njih dvoje još idem u neki šoping centar kad im trebam nešto kupiti. Dobro, ja vozim, ok, ali nekad bi radije sjela na tramvaj i prst u uho da živim u zoni tramvaja. Ali ne živim, bez auta ne mogu nikud. :whew

Ovo ti je zapravo dobro za štednju jer se dječja roba ni ne treba kupovati svako malo već dva-tri puta godišnje. ;)
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Adorabla » 28 ožu 2011, 16:04

mene zadovoljava i WG i povezanost s njim. Lijepo u besplatni autobus koji krece svako malo, dodje ko izlet i za mene i za djecu :mrgreen
Jos da bar to mogu radnim danom prakticirati.
Adorabla
Medena

PostPostao/la kalea » 28 ožu 2011, 18:37

Strudla je napisao/la:Meni je velicanje HMa isto pretjerano,ali ALi isto tako i potkopavanje istog.Tko voli-nek izvoli

X

Inače mi se čini da općenito Zara (pogotovo ženska), Mango i sl. dućani koji su mi nekad bili super sada drže krpe, neki dan kupim tuniku u Zari i doma skužim da joj fali gumb. I ništa ne bih rekla da nisam da uzela tu tuniku, jer su ostale dvije u toj boji i veličini imale izvučene konce :bidan . Iz Manga mi se nekoliko majici doslovno raspalo nakon prvog pranja (na 40 stupnjeva, s tekućim deterdžentom)... kvaliteta se definitivno srozala.
kalea
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Krumpirić » 28 ožu 2011, 18:46

dobro, ja nisam mjerodavna jer kupujem gotovo isključivo u outletima il slično, ali ne mogu vjerovat da tolko često kupujete da vas brine udaljenost dućana i sadržaj određenog dućana :mrgreen
pa ja imam više do posla od doma nego što je relacija grad-Arena :mrgreen
a što da niste u ZG? :lol

meni je ovo totalno novi svijet :mrgreen

(Franika, uopća ne mislim na tebe, ma na nikog konkretno, nego ja možda prerijetko zalazim u dućane, pa mi je i ZAčretje skroz blizu za shopping, pojma nemam)
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la Krumpirić » 28 ožu 2011, 19:02

sad nešto konkretno, da ne začetavam, pričali ste o dućanima i dobrim markama za djecu.
meni je HM super, zapravo najbolji dječji dućan, ali kako ide bliže nama, tako je kvaliteta lošija, ILI SE MENI TAKO ČINI-ostavljam da se meni tako čini... (npr. u Slo je lošija nego u Grazu, u Grazu nego u Beču, u Beču nego u Skandinaviji..)i bojim se da će u HR biti loša kvaliteta, a više cijene. Takva je situacija sa ZAROM. :dunno
Za djecu kod nas najradije kupim nešto u benetton i soliver outletu, čitave cijene su mi pretjerane, outletske su ok, meni je dati preko 30-40kn za majicu za dijete previše :dunno , tezenisu koji je stvarno normalnih cijena i još ako naleti koja majica u zari na zadnjim zadnjim sniženjima u WG (budući da WG nije posjećen, ostane dosta jako jeftine robice)
što ne dovedu Primark :mrgreen , a da i njega dovedu kod nas bi bio skup :ajme
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la Krumpirić » 28 ožu 2011, 19:08

patkica je napisao/la:Krumpi, lako tebi kad su maltene svi shopping centri na tvojoj strani grada ;)

al mislim da ovi zapadni ŠC propadaju :dunno
hoću reći, mislim da je sada već prepreviše ŠC, da će to sve propast, pa ko kupuje tolko :dunno
evo dabogda vama preselili ove ovdje,a meni doselili štatijaznam maksimir :mrgreen
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la alexandra » 28 ožu 2011, 20:40

ja imam rješenje za centruše.

osim u areni, h und m se otvara i u a.mallu. e sad tu više nemrete kukat, jer busom od glavnog kolodvora dođeš do a.malla za 6 minuta u bilo koje doba dana. a more se i tramvajem doć za to treba cca 20 do 25 minuta. :mrgreen
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la Barbi » 28 ožu 2011, 21:06

Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Krumpirić » 28 ožu 2011, 21:23

Barbi je napisao/la:Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.

di će suza :lol
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la skorpionka » 28 ožu 2011, 21:25

Barbi je napisao/la:Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.

ovako sam i ja visekratno pročitala u novinama :dunno
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la franika » 28 ožu 2011, 21:57

E da dodje H&M u A. mall to bi vec bilo nesto bolje! :dada Sjednem na 14-icu i za 20-tak min sam direkt tamo. Plus sta tamo vec ima ZARA. Meni je i C&A dobar za ove male do broja 128 a posebno za bebe do velicine 92, ali sad smo (Leon) na 92 i uskoro izlazimo iz te najsladje grupe robice, nazalost. Slicno vrijedi i za H&M-najljepsa robica je za ove skroz male do 2 god...s vecim brojevima kao da opada dizajn...u kvaliteti i ne vidim neku razliku. :dunno

Jedina dobra stvar Arene je da ce napokon na jednom mjestu biti i Zara i H&M i C&A pa i Gap (mozda se popravi :roll )

E a kakav je to ducan Hallmark babies kaj dolazi u Cvijetno? To opet nekaj skupo ziher! A i po imenu bi rekla da ce biti samo za bebe.... :ajme
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.