Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
10 ruj 2009, 09:07
ma nije, znaš ziher gdje je to, tamo ti je prije bila jedna druga firma
pitaj adorablu
10 ruj 2009, 09:15
Aaaaaa, onda si krivo napisala, to je malo PRIJE pumpe u Zagorskoj kad ideš od Doma sportova.

Tamo je bilo više drugih firmi prije.
10 ruj 2009, 09:20
meni se ovako napamet učinilo da je poslije pumpe
ma nek si ti mene skužila
10 ruj 2009, 09:25
Dunja, ali za tu lokaciju slobodno mozes i Barbi pitati
10 ruj 2009, 09:27
da da, sad čim si napisala odmah sam se sjetila koje su još bile
10 ruj 2009, 09:47
Hvala dunja, baš ću pogledati ali sad si me tek zbunila, često tamo prolazim, mora da je skroz neupadljiv
da da, kad ides od DS to je prije pumpe, tocno kad prodjes onaj zavoj gdje je prijelaz preko pruge pa je onda neka gostionica, pecenjara, tako nesto i onda pocinje taj cijeli kompleks, udjes unutra u njihovo dvoriste i tamo je ducan. mi smo sasvim slucajno vidjeli jer smo po prvi puta tamo prolazili pjesice i to bas s te strane pa pogledali. bila sam s djecom pa smo samo protrcali kroz ducan, djecje robe nema ima musko i zensko
10 ruj 2009, 10:28
Da li je to tamo gdje je Vrutak????
10 ruj 2009, 11:45

a di je vrutak??

ovo ti je potez izmedju Selske (ono krizanje Selska-Zagorska) i Doma sportova. kad predjes to krizanje Selska-Zagorska ides prema DS, s lijeve strane ti je pumpa i nakon toga ti pocinje kompleks (kao tvornicki izgleda) ima veliko parkiraliste, unutra (uvuceno, ne na cesti) je taj ducan, mozda 50tak m od pumpe, a svakako PRIJE onog velikog zavoja (tamo je prijelaz preko zelj.pruge kod Francka)
10 ruj 2009, 11:53
Vrutak?? To je onaj dućan s najvećom ponudom vina, kad kreneš od Selske prema DS, na lijevoj strani, iza pumpe, točno na zavoju kod pruge, u dvorištu. Da li je to isto dvorište??
10 ruj 2009, 12:29
vino dobivam
da, pretpostavljam da je to TO dvoriste, samo ima vjerojatno vise firmi. ulaz u ovo dvoriste od Est.Cul. nije tocno na zavoju, vec prije. ma gle, nemres fulat, to je tamo, 50m gore dolje
10 ruj 2009, 14:31
palunkica je napisao/la:Da li je to tamo gdje je Vrutak????
Da! Samo u Vrutak se ulazi kraj pruge a ovo nastavis po cesti malo nize i dodje sa straznje strane Vrutka
10 ruj 2009, 14:35

otići ću pogledati tamo.
A da li još funkcionira i onaj outlet kod tvornice? Tamo sam znala imati dosta dobrih ulova
10 ruj 2009, 14:37
Ja bila danas u Estare Culto i zadovoljna sam ulovom.

Pitala sam žensku u dućanu za Herucov outlet (jer ovdje ima Heruc vješalica pa sam pretpostavila da su povezani) i kaže da još funkcionira i taj samo da imaju različitu robu.
13 ruj 2009, 15:08
U Estare Culto je Herucov program jeftiniji nego u Herucovom dućanu, bar ono što smo mi tražili, nemreš vjerovat!
21 ruj 2009, 11:15
Veliki sportski outlet je otvoren u Nami na Kustošiji (Ilica).
Ima dosta veliki izbor za klince (one malo veće). I i za nas velike ima trenutno dobrih ljetnih stvari: sandala, japanki....
Ja sam Leonu (7.god) kupila 3 para tenisica za ukupno 450-500 kn (marke reebok, sergio tacchini i lotto). Sve su odlične!
I za odrasle ima tenisica, ali malo manji izbor brojeva. Trenirki ima cijelo čudo, stvarno treba dosta vremena da se obiđe!
21 ruj 2009, 11:41
mama Gabi je napisao/la:Veliki sportski outlet je otvoren u Nami na Kustošiji (Ilica).
Ima dosta veliki izbor za klince (one malo veće). I i za nas velike ima trenutno dobrih ljetnih stvari: sandala, japanki....
Ja sam Leonu (7.god) kupila 3 para tenisica za ukupno 450-500 kn (marke reebok, sergio tacchini i lotto). Sve su odlične!
I za odrasle ima tenisica, ali malo manji izbor brojeva. Trenirki ima cijelo čudo, stvarno treba dosta vremena da se obiđe!

a nasuprot njega je ontario (il wenice?)outlet.
17 stu 2009, 15:02
jel ima gdje outlet
od esprit i m&s
(i jel onaj esprit u ilici ima i dječji odjel?
17 stu 2009, 21:39
Krumpirić je napisao/la:mama Gabi je napisao/la:Veliki sportski outlet je otvoren u Nami na Kustošiji (Ilica).

a nasuprot njega je ontario (il wenice?)outlet.
a pedeset metara dalje u pravcu Bille na Crnomercu je i Amadeusov outlet ducan.
Dakle - Kustosija je outlet kvart
17 stu 2009, 23:21
Nana1971 je napisao/la:a pedeset metara dalje u pravcu Bille na Crnomercu je i Amadeusov outlet ducan.
Dakle - Kustosija je outlet kvart

je moš si mislit, u amadeusu su cijene iste kao i prije.
a espirit i m&s
21 stu 2009, 22:37
za cijene ne znam, vidjela sam samo iz auta da pise da je outlet
22 stu 2009, 01:41
Za cure iz istre:
U Muggii pred Trstom se otvorio dobar outlet. Tri su trgovine, ja sam proučavala samo onu gdje je maxmarina roba. Veste su bile oko 50 eura, šalovi 20, bluze isto po 50.
Niš nisam pazarila jer sam bila u gužvi i švorc nakon Ikee, ali kujem planove...
22 stu 2009, 12:18
Taj Maxmarin u Muggii postoji, čini mi se , već bar 15 godina. Ja sam hodala tamo još dok sam mogla nešto naći u svom broju. NO bio se jako pokvario, drago mi je čuti da je sad dobar.
14 tra 2010, 15:13

za temu
15 tra 2010, 08:54
Lantein outlet Ilica/Krajiška - modne marke Basler, Monari, Mura, Betty Barcley, Gerry Webber...
15 tra 2010, 09:02
Ljubljana:
Mega Factory Outlet Rudnik http://www.prihranimo.si/informacije-o-trgovini.php?id=1054Tom Tailor, Bata, Esprit, Adidas, Nike, North Sails, Puma, Hugo Boss, Think Pink, Murphy&Nye, Skinny, Armani, Mura…
Podaci o svim outletima u SLO:
http://www.prihranimo.si/index.php
15 tra 2010, 18:56
zna li netko ima li kav outlet u blizini Rijeke a da nije preko granice?
30 lis 2010, 09:00
Zna li tko kakav outlet s dobrim izborom muških traperica? -u zg.
30 lis 2010, 10:00
Mama Mia28 je napisao/la:Zna li tko kakav outlet s dobrim izborom muških traperica? -u zg.
Možda Varteksov u Središču?