pitaj adorablu

Sada je: 08 kol 2026, 00:47.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Hvala dunja, baš ću pogledati ali sad si me tek zbunila, često tamo prolazim, mora da je skroz neupadljiv

a di je vrutak??
ovo ti je potez izmedju Selske (ono krizanje Selska-Zagorska) i Doma sportova. kad predjes to krizanje Selska-Zagorska ides prema DS, s lijeve strane ti je pumpa i nakon toga ti pocinje kompleks (kao tvornicki izgleda) ima veliko parkiraliste, unutra (uvuceno, ne na cesti) je taj ducan, mozda 50tak m od pumpe, a svakako PRIJE onog velikog zavoja (tamo je prijelaz preko zelj.pruge kod Francka)

palunkica je napisao/la:Da li je to tamo gdje je Vrutak????
otići ću pogledati tamo.
Pitala sam žensku u dućanu za Herucov outlet (jer ovdje ima Heruc vješalica pa sam pretpostavila da su povezani) i kaže da još funkcionira i taj samo da imaju različitu robu.

mama Gabi je napisao/la:Veliki sportski outlet je otvoren u Nami na Kustošiji (Ilica).
Ima dosta veliki izbor za klince (one malo veće). I i za nas velike ima trenutno dobrih ljetnih stvari: sandala, japanki....
Ja sam Leonu (7.god) kupila 3 para tenisica za ukupno 450-500 kn (marke reebok, sergio tacchini i lotto). Sve su odlične!
I za odrasle ima tenisica, ali malo manji izbor brojeva. Trenirki ima cijelo čudo, stvarno treba dosta vremena da se obiđe!

Krumpirić je napisao/la:mama Gabi je napisao/la:Veliki sportski outlet je otvoren u Nami na Kustošiji (Ilica).
I za odrasle ima tenisica, ali malo manji izbor brojeva. Trenirki ima cijelo čudo, stvarno treba dosta vremena da se obiđe!
a nasuprot njega je ontario (il wenice?)outlet.

Nana1971 je napisao/la:
a pedeset metara dalje u pravcu Bille na Crnomercu je i Amadeusov outlet ducan.
Dakle - Kustosija je outlet kvart

Post 21,6

Mama Mia28 je napisao/la:Zna li tko kakav outlet s dobrim izborom muških traperica? -u zg.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.