16 vel 2011, 23:34
i onda se ja mislim da l ih pere rucno, al ne to podrazumijeva staviti ves u masinu ukljuciti, prebaciti u susilicu i sloziti. Mislim, to i ja radim skoro pa svakodnevno i to mi je normalno niti smatram to nekim poslom, niti dramim oko toga.
16 vel 2011, 23:40
ipak dio i popeglam za koji dan
16 vel 2011, 23:56
17 vel 2011, 10:01
Hope77 je napisao/la:..sve je na svom mistu
od mojih ukućana su svi reduše, možda je u tome stvar
i to je njoj lickanje.17 vel 2011, 10:06
mali_princ je napisao/la:Jedino što mi je uvijek teško je natjerat se peglat!! A svaki drugi dan je jedna mašina..pa se nakupi kad ja ovako vičem neću!
17 vel 2011, 10:09
17 vel 2011, 10:10
17 vel 2011, 10:11
montenegrina je napisao/la:Uredu je sve to sto pricate i ja dnevno potrosim najmanje pola sata na te sitne usputne poslove, bez da u to ulazi pranje sudja, stavljanje vesa u masinu i te neke uobicajene stvari.
Al ja sam napisala gore, da znam par osoba koje generalno ciste kuce-stanove svakodnevno i da je po meni to ludo. Da takva jedna osoba je u stanju da te maltretira svaki put sa istom pricom, kako je danas usisavala, brisala pod, prala prozore (opet svaki dan) spremala kuhinju (meni je kuhinja uvijek spremna, osim dok traje priprema obroka, poslije toga sve sklonim i kao da nisam ni kuvala), ribala wc... i tako u nedogled. Sve oko sebe opterecuje sa tim, pa cak i dijete koje je naucila da skuplja mrvice po podu i nosi u kantu za smece. Po meni je to bolest, a jos kad kaze "oprala sam 2 masine vesa"i onda se ja mislim da l ih pere rucno, al ne to podrazumijeva staviti ves u masinu ukljuciti, prebaciti u susilicu i sloziti. Mislim, to i ja radim skoro pa svakodnevno i to mi je normalno niti smatram to nekim poslom, niti dramim oko toga.
17 vel 2011, 10:21
montenegrina je napisao/la:Sve oko sebe opterecuje sa tim, pa cak i dijete koje je naucila da skuplja mrvice po podu i nosi u kantu za smece.
17 vel 2011, 10:32
Bubidea je napisao/la:
pisete gore da dnevno radite pola sata, subotom dva sata i da stan blista
ja radim puno vise, pa sam za sebe rekla da sam lijena i ne mislim da mi je stan nesto pretjerano uredan
17 vel 2011, 10:47
17 vel 2011, 10:49
17 vel 2011, 10:57
lara.b je napisao/la:Ali vikendom ipak potrošimo više...sigurno oboje po 3 sata spremamo...
.
17 vel 2011, 11:22
17 vel 2011, 11:25
17 vel 2011, 11:40
Zira je napisao/la:montenegrina je napisao/la:Sve oko sebe opterecuje sa tim, pa cak i dijete koje je naucila da skuplja mrvice po podu i nosi u kantu za smece.
možda nisam dobro razumijela, ali ne vidim ništa loše da ako netko prosipa mrvice po podu da ih pokupi i baci u smeće ili usisa, bila to ja, mm ili cure.
17 vel 2011, 11:42
17 vel 2011, 11:52
snowwhite je napisao/la:ok imam zamazane pločice oko štednjaka, nekih nepotrebnih stvari na raznim mjestima ali me to uopće ne dira
,ali zato po štekerima ili oko kvaka crno i masno, vidiš da tuda krpa nikad nije prošla
17 vel 2011, 15:08
Miceki spavaju u boravku pa me ujutro dočeka Krbavsko polje nakon bitke - tepih nagužvan i naguran do zida, svi jastučići s trosjeda na podu, sve sa stola i kuhinjskih elemenata porušeno i, šećer na kraju, vražiji pijesak iz njihovog wc-a posvuda!
17 vel 2011, 18:07
melita je napisao/la:Prvo, molim da me uputite na koji ste način uspjele svoju djecu pridobiti da pospremaju igračke. Radim na tome od dana prvog i još uvijek, nakon 6 i 4 godine nisam uspjela postići skoro ništa. Da bi ih dobila da pospreme igračke moram uložiti toliko truda i vremena da je to strašno, bitka je to iz koje izlazim smoždena.
.Ako imamo goste ona iznosi kolace,snacks,mezu,bestik,salvete..i to radi s osmjehom.Strasno je ponosna i broji dane do place.A i Zubic Vila bi trebala svratit ovih dana.Bice lova do krova!
17 vel 2011, 18:42
melita je napisao/la:Prvo, molim da me uputite na koji ste način uspjele svoju djecu pridobiti da pospremaju igračke. Radim na tome od dana prvog i još uvijek, nakon 6 i 4 godine nisam uspjela postići skoro ništa. Da bi ih dobila da pospreme igračke moram uložiti toliko truda i vremena da je to strašno, bitka je to iz koje izlazim smoždena. Slično je s odijevanjem i pranjem zuba.
17 vel 2011, 19:00
Ja insistiram da raspreme igracke prije spavanja i tu nema odstupanja. Mm je jako uvjerljiv kada krene sa kesom da kupi igracke, koje ce dati nekom drugom, jer im ocito ne trebaju i ne brinu se o njima. Tada skacu da sve odmah spreme, pogotovo stariji. Tanjire nose sa stola u kuhinju, to su naucili u vrticu. Pomazu da se postavi stol prije jela. Zube im perem ili ja ili mm i tako ce ostati jos neko vrijeme jer ne vjerujem da to mogu dobro uraditi sami. Tusiraju se sami vrlo rado, ja pripomognem sa ispiranjem kose. Kod oblacenja pomognem sa stramplama, ostalo odrade sami.
18 vel 2011, 09:48
18 vel 2011, 11:01
23 vel 2011, 11:41
07 ožu 2011, 11:44
i medju nasim prijateljima ima urednijih i neurednijih od mene, nitko me od njih niti motivira niti demotivira da kod sebe cistim manje/vise.
09 ožu 2011, 10:30