Al ja sam napisala gore, da znam par osoba koje generalno ciste kuce-stanove svakodnevno i da je po meni to ludo. Da takva jedna osoba je u stanju da te maltretira svaki put sa istom pricom, kako je danas usisavala, brisala pod, prala prozore (opet svaki dan) spremala kuhinju (meni je kuhinja uvijek spremna, osim dok traje priprema obroka, poslije toga sve sklonim i kao da nisam ni kuvala), ribala wc... i tako u nedogled. Sve oko sebe opterecuje sa tim, pa cak i dijete koje je naucila da skuplja mrvice po podu i nosi u kantu za smece. Po meni je to bolest, a jos kad kaze "oprala sam 2 masine vesa"
i onda se ja mislim da l ih pere rucno, al ne to podrazumijeva staviti ves u masinu ukljuciti, prebaciti u susilicu i sloziti. Mislim, to i ja radim skoro pa svakodnevno i to mi je normalno niti smatram to nekim poslom, niti dramim oko toga.

i to je 

Miceki spavaju u boravku pa me ujutro dočeka Krbavsko polje nakon bitke - tepih nagužvan i naguran do zida, svi jastučići s trosjeda na podu, sve sa stola i kuhinjskih elemenata porušeno i, šećer na kraju, vražiji pijesak iz njihovog wc-a posvuda!
2014.