Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: HM po n-ti put

13 tra 2011, 15:59

Bočno parkiranje??? Ono tipa imaš rupu u koju ti taman auto stane pa ideš na rikverc koso pa puni lijevi bočno???? Ili misliš ukoso? Ja mrzim bočno parkirat....em dugačak auto em nema senzore...em se uvijek netko napenali pa ne možeš lako van...i još je najgora kombinacija kad se moraš unatrag na rinzol penjat....eh...to ni ne pokušavam.

13 tra 2011, 16:01

mislim da misli u koso, tako se dobije najvise parkinga.

13 tra 2011, 16:20

ne, parkira se baš bočno. zid s jedne strane (na toj strani se ni ne mogu otvoriti vrata, barem ne toliko da izvadiš dijete iz stolice), ispred auto, iza auto ili prazan prostor.
ja sam bila u garaži 2 puta već. oba puta morala na brzinu u grad i super je, jer stvarno ubrza cijelu stvar. obavila sam sve u jednom satu i još mi ostalo lufta, što niad prije ne bih mogla.
duboka je garaža, do -6!, liftovi su dosta spori, i dosta je nepregledna, pogotovo na dijelovima gdje se penješ tj. spuštaš koji su dvosmjerni.

13 tra 2011, 16:28

a bas sva parkiralista su bocna?

13 tra 2011, 19:12

vec vidim da tamo ziher nikad necu parkirati :ajme

13 tra 2011, 19:23

nije sve bočno, ali je dosta skučeno. ali tako je u skoro svim garažama. u petrinjskoj je čini mi se najuže, i ova me podsjeća na tu.

13 tra 2011, 20:05

Meni je Petrinjska najgora za manevriranje do parkinga, ali kad sparkiram imam dojam da mi je lakše izaći iz auta nego na Langovom, koja djeluje prostranija od Petrinjske ali jedva izađem ako su mi s obje strane auti :dunno

Znači, ni u "ozloglašenoj" nije bolje. :lol

13 tra 2011, 20:42

hmmm....mozda nesto kao ona u Marticevoj?
meni je najgora importane galerija....nikad tamo ne idem....

13 tra 2011, 21:12

Vi o garazama :lol
Nego ja konacno usla u hm i centar. Nije se cekalo al guzva je jos uvijek, tako da sam samo proletila dva kata i cini mi se ok, i ponuda i cijene.
Sam centar mi je razocaranje, tmuran, ostali ducani totalno bez veze...

13 tra 2011, 21:53

Sanika je napisao/la:
Sam centar mi je razocaranje, tmuran, ostali ducani totalno bez veze...

Meni je najveće razočaranje One2play, nakon onoga u Tkalči na 3-4 etaže sa igraonicom, ovo je KOMA. :(

14 tra 2011, 07:38

Danas pise u novinama da se H&M otvara i u Zadru ;)

14 tra 2011, 09:29

da, centar je bas koma, sav siv. i zapravo je prljav. pod, koliko mi se cini, nije posteno opran nikad. jos se vide tragovi radova.

14 tra 2011, 10:01

ma to je normalno. Ja se sjećam garden malla kad se otvorio, nisi mogao disati od prašine....samo sam uletila u muller i izletila van i nisam ulazila mjesec dana u njega. Sad je ok.
ajd baš ću se ja zaletit danas pod pauzom da vidim taj famozni cvjetni. I navirnut se u garažu. Javim se s izvještajem.

14 tra 2011, 10:04

Centar je grozan, ali Konzum i Dm su odlični. I ipak mi se čini da je garaža na tom mjestu dobra za nešto na brzaka obaviti (ne ulazeći u izgled rampe koji je prilično grozan :roll ). Otvoreno je na brzinu zbog HMa i čini mi se da puno toga još nije gotovo.

14 tra 2011, 12:10

neznam jel netko primjetio kako je konzum na cvjetnom dooosta skuplji od ostalih konzuma :dada

btw. jel bio netko u areni danas , meni mm neda , a baš sam nekako mislila popodne zgibati :mrgreen

14 tra 2011, 12:13

titirlica je napisao/la:neznam jel netko primjetio kako je konzum na cvjetnom dooosta skuplji od ostalih konzuma :dada

Nisam zagledala baš, gledala sam samo opći dojam :lol Ali ne bi me čudilo, očito im je ciljna skupina u toj zgradi.

14 tra 2011, 12:24

za konzum me uopće ne bi čudilo, jer oni imaju po tri različite cijene, mali, malo veći i super konzum, sve različito :whew :angry

14 tra 2011, 12:35

ne ovisi to samo o velicini ducana. npr.Avenue Mall je definitivno skuplji od onog u Vukovarskoj, a oba su super Konzumi.

14 tra 2011, 12:37

Mislim da u A. Mallu nije super konzum

14 tra 2011, 12:40

je, je, provjeravala ja.

14 tra 2011, 12:40

ja Konzum općenito ne volim niti ikad kupujem u njemu pa neću ni u ovom, premda ok izgleda. Meni je pun kufer više tih Konzuma i DM-ova koji se u svakom centru otvore.

Ja sam konačno bila, prošetala...dojam neutralan. Mislim, svakako su ovakvi passage centri Zagrebu potrebni jer mu daju neki moderni urbani štih koji imaju drugi europski gradovi i definitivno je i H&M dio tog. Pogledala sam kroz izlog, roba je ok, nije nagruvana, gužva nije ništa gora od one u Grazu kad dođu busevi iz Zagreba (naprotiv, činilo mi se civiliziranije od onog kaosa tamo). Ima par lijepih dućana s cipelama, ima L'Occitane koji lijepo tamo paše....ali ništa novo i spektakularno. Nešto poput mini kaptol centra. Ono što mi je recimo totalno bezveze je onaj kafić dolje....nema šanse da tamo sjednem popit kavu, totalno bezveze i bez imalo koncepta uređen, bezvezne stolice....radije sjednem negdje na cvjetni.
Ono što su recimo trebali staviti dolje je nekakav dobar a jeftin tematski restoran (meskički, indijski, arapski) ili bistro sa laganom hranom za ručak, kao što je recimo ako netko zna onaj Passage u Beču restoran sa samoposluživanjem....ali vjerojatno i te koncesije idu po nekakvim čudnim kriterijima. :whew

navirnula u garažu...izgleda mi kao mješavina importane galerije, branimir centra i neke hotelske garaže. Jedan dio je privatni parking i to je jasno označeno, ali ima i mjesta koja izgledaju kao privatna garaža ali nije označeno pa mi baš nije jasno da li se tamo može parkirati ili ne. Ta su mjesta recimo ok i ja bi ih označila kao mjesta za žene (kao u ostatku civiliziranog svijeta, gdje se zna da žene teže manevriraju, imaju djecu, kolica itd. ). Ostatak mjesta je stvarno parkiranje uz zid, bočno...i vidjela sam da dosta auta sumanuto kruži okolo. Dakle, ako niste majstorice u bočnom parkiranju između dva auta dok netko stoji i čeka iza vas dok se sparkirate, nemojte ni pokušavati.
Garaža će biti pakao po ljeti jer je zagušljiva i vruće je.
Moja ocjena centra: vizualno je ok, ali ići ako se baš mora.

14 tra 2011, 12:43

Sreca najveca je napisao/la:je, je, provjeravala ja.

Fakat :roll

14 tra 2011, 12:44

Titrlica, a di je priša objasni mi, de da čujem jer mi nitko ne zna reći u čemu je TAJNA privlačnosti uletavanja u dućan prvog dana?

Inače, mahni da te vidimo ako odeš :) http://www.24sata.hr/news/na-otvorenju-hm-a-u-areni-manje-ljudi-nego-na-cvjetnom-217233

14 tra 2011, 12:58

evo patkice da te ja prosvjetlim kad već nitko nije :mrgreen
nikada nisam bila u niti jednom dučanu odmah kad se otvorio , čekam najmanje tjedan dana ;)
danas mi je priša kako ti kažeš samo zato što prekosutra imamo jedan ročkas pa bi trebala bebačima nekaj kupiti , a i svog ponoviti jerbo nemam pojma u šta da ga obučem da izgleda pristojno :mrgreen ...dakle samo me dj. roba zanima , ovo sranje od krpa sam vidjela u subotu na cvjetnom i nije me se dojmilo :whew
nekak sam si mislila da možda nebude neka gužva s obzirom na cvjetni

14 tra 2011, 13:02

hmmm...pa H&M i je jeftilen roba....ja to nikad ne bih kupila nekom za rockas....ne znam kaj si ti očekivala. Ovaj zagrebački još lijepo izgleda i nije nagruvan i nabacan kao desetke drugih koje sam vidjela.

predlažem ti da odeš u OSH Kosh npr....nađe se povoljnih stvari, imaju prekrasne boje i modele....imaš ga svugdje.

14 tra 2011, 13:12

iskreno, ako je poklon za bebe, ja bi definitivno otisla u h&m. njihov bebeci odjel do velicine 86 je predobar. i izborom, i kvalitetom, i dizajnom, i cijenama.

14 tra 2011, 13:16

Sreca najveca je napisao/la:iskreno, ako je poklon za bebe, ja bi definitivno otisla u h&m. njihov bebeci odjel do velicine 86 je predobar. i izborom, i kvalitetom, i dizajnom, i cijenama.

:dada :dada trebam poklon za prvi ročkas blizanaca , mama rekla vel. 76-80 tu mi je definitivno H&M bolji izbor od Osh kosha barem što se cijene tiće , a ja sam bila presretna kad bi dobila poklon za bebača iz h&m tako da neznam zašto netko nikada nebi kupio poklon tamo :dunno

14 tra 2011, 13:17

Bebach bi imao rodjendan i da se nije otvorio HM u Areni. Pa bi pod normalno tražila poklon negdje drugdje. Mislim, nije time što se danas otvorio postao jedino mjesto u gradu gdje možeš kupit robicu :dunno

14 tra 2011, 13:18

Pardon, bebachI :)
Ja bih kupila poklon u HMu, zašto ne, ne patim da moram za rođendan imati skupu firmu u poklonu. Al eto - C&A koji zjapi prazan ima jako sladak odjel za bebe :)

14 tra 2011, 13:22

ma znam da nije jedini , al kad je već tu onda zakaj ne :dunno o.k. osim kaj je prvi dan pa ono :roll
a c&a mi ima seljačku robu , to ne :roll kupujem ni svom , pa nebi ni drugima ;)
Odgovori