ja Konzum općenito ne volim niti ikad kupujem u njemu pa neću ni u ovom, premda ok izgleda. Meni je pun kufer više tih Konzuma i DM-ova koji se u svakom centru otvore.
Ja sam konačno bila, prošetala...dojam neutralan. Mislim, svakako su ovakvi passage centri Zagrebu potrebni jer mu daju neki moderni urbani štih koji imaju drugi europski gradovi i definitivno je i H&M dio tog. Pogledala sam kroz izlog, roba je ok, nije nagruvana, gužva nije ništa gora od one u Grazu kad dođu busevi iz Zagreba (naprotiv, činilo mi se civiliziranije od onog kaosa tamo). Ima par lijepih dućana s cipelama, ima L'Occitane koji lijepo tamo paše....ali ništa novo i spektakularno. Nešto poput mini kaptol centra. Ono što mi je recimo totalno bezveze je onaj kafić dolje....nema šanse da tamo sjednem popit kavu, totalno bezveze i bez imalo koncepta uređen, bezvezne stolice....radije sjednem negdje na cvjetni.
Ono što su recimo trebali staviti dolje je nekakav dobar a jeftin tematski restoran (meskički, indijski, arapski) ili bistro sa laganom hranom za ručak, kao što je recimo ako netko zna onaj Passage u Beču restoran sa samoposluživanjem....ali vjerojatno i te koncesije idu po nekakvim čudnim kriterijima.
navirnula u garažu...izgleda mi kao mješavina importane galerije, branimir centra i neke hotelske garaže. Jedan dio je privatni parking i to je jasno označeno, ali ima i mjesta koja izgledaju kao privatna garaža ali nije označeno pa mi baš nije jasno da li se tamo može parkirati ili ne. Ta su mjesta recimo ok i ja bi ih označila kao mjesta za žene (kao u ostatku civiliziranog svijeta, gdje se zna da žene teže manevriraju, imaju djecu, kolica itd. ). Ostatak mjesta je stvarno parkiranje uz zid, bočno...i vidjela sam da dosta auta sumanuto kruži okolo. Dakle, ako niste majstorice u bočnom parkiranju između dva auta dok netko stoji i čeka iza vas dok se sparkirate, nemojte ni pokušavati.
Garaža će biti pakao po ljeti jer je zagušljiva i vruće je.
Moja ocjena centra: vizualno je ok, ali ići ako se baš mora.