Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

30 ožu 2011, 06:50

Cure, jel ima tko problema s budilicom? Naime, ajfon se sam prebacio na novo vrijeme, al budilica se ne da. :loce Uredno mi pise 6.30, ali on zvoni sat ranije tj. po starom vremenu. :roll Tako i MM-u i meni. Izbrisala sam alarm pa ga ponovo zadala, okrenula sve moguce postavke i nis. :dunno

30 ožu 2011, 08:04

Nadam se da me nece FP strest, al moja je budilica pripitomljena i dresirana ksk spada.
Probaj ga resetirati, zna s time rijesiti takve gluposti.

30 ožu 2011, 08:19

folne ista stvar kod mene!!
budilica uredno zvoni sat ranije. ne kužim. isto sam mijenjala, brisala, gasila ali ništa. :dunno

30 ožu 2011, 08:39

moja ne zvoni sat ranije

30 ožu 2011, 09:43

moja budilica je isto zvonila ranije prvi dan , onda sam ugasila mob ,pa ponovo upalila i sad budi i susjede :mrgreen

btw. ja i dalje nemrem slikati sa mobom , a vi ste me izignorirale :basnecu

30 ožu 2011, 10:12

stigao mi iphone 4...aktivirat ću ga u petak...
baš sam skeptična, čitajući vas...

a ja se ponadala da je fotić ok...

30 ožu 2011, 11:04

E, to jedino nisam probala -upaliti i ugasiti ga. To ću doma jer se više ne sjećam jesam mijenjala osnovni pin. :plavusa

Resetirati se nisam usudila :bidan , već sam jednom ostala bez podataka. :bidan

30 ožu 2011, 11:08

Fotkam normalno, ali ja imam veću djecu pa su statičnija. :lol

30 ožu 2011, 11:20

:p

01 tra 2011, 22:24

I ja razocarana s foticem na cetvorci! U zatvorenim prostorima slike su zrnate, ako zumiram su isto zrnate ( i na otvorenom i na zatvorenom), jedino su OK u idealnim uvjetima a to znaci: djecu posadim negdje vani i oni mirno odtrpe dok ih mama slika...jedino tada fotke valjaju! :ajme

Ali i dalje me odusevljavaju one aplikacije za uredjivanje fotki! :dada

I jedno pitanje: jel netko skuzio da li se onaj Album na camera roll moze nekako podijeliti u podalbume ili napraviti vise albuma? Ovako mi je sve uzasno nepregledno a to nikako ne mogu skuziti, jel ima neka opcija da si sve te slike posortiram u neke albume koje odna mogu imenovati ja za lakse znalazenje!?

I jos jedno pitanje...malo me frka instalirati najnoviji softver ...bojim se da mi se sve ne poremeti a kolko sam citala nista posebno zanimljivoga poboljasanoga ne donosi. Vasa iskustva sa novim softverom?

02 tra 2011, 17:40

ja imam software 4.3.1 - nije bilo nikakvih problema.
da, to za albume je i meni bed, pokušavala sam naći neku aplikaciju za sortiranje, ali ni s jednom nisam bila zadovoljna.

04 tra 2011, 07:39

novi softver uopce nisa uspjela instalirat.

04 tra 2011, 19:43

netko je spomenuo da cu sada na net moci s laptopom (npr na moru) pomocu iphonea, probala al ne spaja se/umjesto usb sticka za net ) . jel to moguce, jel itko to probao ? kako ?

04 tra 2011, 20:45

moras na iphone ukljuciti dijeljenje interneta i onda spojiti na lap. ostatak lap i iphone sami odrade ;)

04 tra 2011, 22:07

Da, može se. Al moraš u setinzima poslihtat dijeljenje interneta. Nije samo da spojiš i da radi.

05 tra 2011, 13:16

moram priznati da (ako zanemarim početne mane koje me još uvijek smetaju) se ne bih više odvajala od iphonea :luv

06 tra 2011, 19:27

jos da pocnes reagirat na poruke :p

06 tra 2011, 22:29

kaj si mi slala? :plavusa

07 tra 2011, 10:39

A jel razgovarate preko vibera? :yess Meni je jučer kolega instalirao i Bump ikonicu pa mi je prebacio sve pjesmice :luv
Stavila sam si i skype :yess

07 tra 2011, 14:30

razgovaram i bolji mi je viber od skajpa, a sada još ima i besplatni sms :yess

08 tra 2011, 18:58

je konacno je i nama proradio. slozili mi preko telefona vip sluzba thetering tj da mogu na net preko iphonea kad se spojim s iphoneom. no morali smo resetirati postavke mreze i sad opet nemrem na net s wifijom. idem kopat kako wifi upisat. :ajme

08 tra 2011, 20:12

jel ima netko vip iphone,da mi prepise sto treba pisati na wifi network stranici, ip adress i sl , ne znam kaj sve treba ukljuciti i upisati. mislim na dio koji se odnosi na vip postavke.

08 tra 2011, 20:29

franika je napisao/la:I ja razocarana s foticem na cetvorci!

I ja. Dobro dodje ako se npr. pravi fotic zaboravi ili mu se isprazni baterija ali inace, fotic je fotic :mrgreen

18 tra 2011, 09:06

curke jel netko imao problem sa gašenjem iphonea, iz čista mira se ugasio i više se neda upaliti :place :place ima li netko pametnu ideju šta bi mogla s njim probati da se upali :dunno

18 tra 2011, 09:13

Tit, ima na ovom topiku moj post o tome :)

18 tra 2011, 09:14

evo quotam, možda ti pomogne
Inače - došla sam napisati i opisati situaciju od prije par dana, čisto da znate ako vam se dogodi da ne paničarite.

Neki dan, ispraznio mi se ajfon i ugasio naravno. Kad sam ga stavila na punjač - ništa, ne reagira. Znam da mu treba par minuta da dodje do toga da se prikaže baterija koja se puni, i onda još par minuta da se upali, sve ok, al ništa se ne događa. Probala razne (skoro sve ) štekere u kući - ništa. Ostavila cijelu noć na punjaču - ništa.
Optužila punjač, al kratkom provjerom (prištekala na svoj punjač ajfon od kolege na poslu - i radio je uredno) vidim da niej problem u punjaču.

Mislila otići na servis da mi vide šta je (sva uspaničena naravno) al doslovno na putu prema servisu srela frenda, koji mi kaže da se to zna dogoditi, i da treba gornji gumb (di se pali i gasi) držati dugo. Al stvarno dugo. Dok se ne upali. Pa smo ga držali na tom gumbu nekih valjda pet minuta (osjećaš se glupo dok tak stojiš i držiš gumb na mrtvom telefonu ) i stvarno se upalio.
Jes da se odmah ugasio (jer je baterija bila prazna) ali kad sam ga nakon toga stavila na punjač, normalno se počeo puniti.

18 tra 2011, 09:21

hvala patkice , probat ću i to , iako sam u par navrata probala dugo držati taj gumb, ali ipak ne 5 min ...možda 1 min :dunno a i to mi se činilo dugo , evo idem si sad štopati 5 min , pa javim

18 tra 2011, 09:38

ajme patkiiiiceeeee , spasila si me ženo :joy :joy :joy , već sam i servis bila zvala, naručila se da ću doći danas iza 13 ..ajme kakva glupa fora , pa tko bi to znao :dunno
Hvala još jednom :kiss :kiss

18 tra 2011, 09:41

Fora je toliko glupa da je teško nekog uvjeriti da isproba :lol Al dobro da si probala. Meni je isto bilo jako blesavo tak stajat s prstom na gumbu i čekati :lol

10 svi 2011, 10:53

http://www.fashion.hr/vijesti/lifestyle ... e-iaugment

:lol možda nekome treba i to :mrgreen
Odgovori