Uredno mi pise 6.30, ali on zvoni sat ranije tj. po starom vremenu. 
Sada je: 03 lis 2026, 20:58.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Uredno mi pise 6.30, ali on zvoni sat ranije tj. po starom vremenu. 

, već sam jednom ostala bez podataka. 

Meni je jučer kolega instalirao i Bump ikonicu pa mi je prebacio sve pjesmice

franika je napisao/la:I ja razocarana s foticem na cetvorci!

ima li netko pametnu ideju šta bi mogla s njim probati da se upali 

Inače - došla sam napisati i opisati situaciju od prije par dana, čisto da znate ako vam se dogodi da ne paničarite.
Neki dan, ispraznio mi se ajfon i ugasio naravno. Kad sam ga stavila na punjač - ništa, ne reagira. Znam da mu treba par minuta da dodje do toga da se prikaže baterija koja se puni, i onda još par minuta da se upali, sve ok, al ništa se ne događa. Probala razne (skoro sve ) štekere u kući - ništa. Ostavila cijelu noć na punjaču - ništa.
Optužila punjač, al kratkom provjerom (prištekala na svoj punjač ajfon od kolege na poslu - i radio je uredno) vidim da niej problem u punjaču.
Mislila otići na servis da mi vide šta je (sva uspaničena naravno) al doslovno na putu prema servisu srela frenda, koji mi kaže da se to zna dogoditi, i da treba gornji gumb (di se pali i gasi) držati dugo. Al stvarno dugo. Dok se ne upali. Pa smo ga držali na tom gumbu nekih valjda pet minuta (osjećaš se glupo dok tak stojiš i držiš gumb na mrtvom telefonu ) i stvarno se upalio.
Jes da se odmah ugasio (jer je baterija bila prazna) ali kad sam ga nakon toga stavila na punjač, normalno se počeo puniti.
a i to mi se činilo dugo , evo idem si sad štopati 5 min , pa javim
, već sam i servis bila zvala, naručila se da ću doći danas iza 13 ..ajme kakva glupa fora , pa tko bi to znao

Al dobro da si probala. Meni je isto bilo jako blesavo tak stajat s prstom na gumbu i čekati 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.