Sada je: 07 kol 2026, 23:56.

iphone - aplikacije

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: iphone - aplikacije

PostPostao/la lillivanili » 04 lip 2012, 19:13

ej uspjela sam ,ma nisam stavila potvrdu za sve ringtonove , :ajme smoto ,thx
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 30 lip 2012, 21:18

ej curke ,instalirala sam Vtok app. za gtalk i nikako se logirat jel netko to probao
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mala Bornica » 05 kol 2012, 15:13

ponosna sam vlasnica bijelog iphona 4s, i proucavam ovaj topic i redom skidam predlozene aplikacije i uzivam :).
danas sam se ulovila muzike, i tu sam naisla na problem: pise na ekranu: neuspjelo spajanje na itunes store. i sta sad?

na kompu sam instalirala itunes, i pokrenula sinhronizaciju ali nis od toga jer se pojavila gore napisana poruka. nisam uspjela naci rjesenje, da li netko ovdje zna???
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Mala Bornica » 05 kol 2012, 17:16

uspjela sam bez obzira na tu poruku, i dalje mi to javlja ali sam krivo radila sinhronizaciju. znaci to sto se ne mogu spojiti na itunes store nema veze sa sinhronizacijom.

pitam: na audiko.net se spajate na iphonu ili na kompu? jer sa kompa sam bez problema skinula ringtonove, a sa iphona mi trazi broj mobitela i stoji obavijet o naplacivanju smsova (valjda bi mi naplatili muziku, ne znam).
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Dobri andjeo » 06 kol 2012, 22:19

pomoc molim-
dakle instalirala sam novi softver 5.1. na iphone sto mi je nudio itunes i nestalo sve , sve sve sto sam imala u iphoneu, sve aplikacije, za poluditi :ne
ima li tome pomoci. ranije sam radila redovite back upove no niceg nema, nema aplikacija, telefonskih brojeva, podsjetnika , niceg :ne
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la lillivanili » 07 kol 2012, 00:06

Andjela nemam pojma zbilja , meni na updatu sve normalno fnk. da mozda zovnes sluzbu pa pitas mozda oni znaju
Bornica ja damo skidam preko laptopa pa sinkam nisam ni pokusavala preko moba , i btw super
Pa si sama skuzila sta i kako :)
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Dobri andjeo » 07 kol 2012, 08:09

kojoj sluzbi? vip me u startu otkantao da nisu nadlezni na aple nema neku sluzbu samo kad se iphone pokvari :(
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la lillivanili » 07 kol 2012, 08:48

Pa kontam mozda ce biti dovoljno ljubazni da pomognu. Ajde zovnem frend sad pitam ga pa ti javim :)
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 07 kol 2012, 09:01

ejj culi smo se sad, rekao je da ce potraziti na netu je ima kakav back up za to ,ali rekao mi je da se sinkas i vidis dolje memoriju ,da ti se nisu spremile app i drugo na neki folder ili na icloud ,dakle ako ti je memorija prazna ,moguce da nis neces spasiti ,ali pogleda on na netu jel ima sto ,uglavnom saljem link ako sta nadje :)

evo ga http://www.youtube.com/watch?v=ZA7YAmBwCL8

nadam se da ces uspjeti ,sretno
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mala Bornica » 07 kol 2012, 12:38

lillivanili je napisao/la:Andjela nemam pojma zbilja , meni na updatu sve normalno fnk. da mozda zovnes sluzbu pa pitas mozda oni znaju
Bornica ja damo skidam preko laptopa pa sinkam nisam ni pokusavala preko moba , i btw super
Pa si sama skuzila sta i kako :)

Nije da sam bas sama skuzila, necakinja mi je pomogla :mrgreen . A ja sam njoj otkrila audiko :mrgreen .

DA , jesi uspjela rjesiti?
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Dobri andjeo » 07 kol 2012, 16:03

ne, uspjela sam samo sa sima prebaciti nesto starih kontakata, no ni jedna aplikacija, u memoriji ih nema uopce, pise da je mob prazan. najgore mi zbog kontakata :(
kom se da nek mi posalje svoj broj s potpisom :(
uglavnom povukla sam kontakte sa gmaila i sad tek imam kurslus :ajme a ne znam to zbrisat. a tako sam si super sve poslozila, ime, telefon, mob, email , slika i sad nema vise niceg :ajme
jos cu probat sa starog laptopa se spojiti veceras pa mozda od tamo povuce kontakte iako su male sanse za to :ajme
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Dobri andjeo » 07 kol 2012, 19:39

ja znam napraviti back up no meni treba usnimiti taj nestali back up na iphone..
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la lillivanili » 07 kol 2012, 22:40

A to mi je frend poslao link nisam ga gledala jer nije ni on tocno znao oce li uspjet ili ne .
Hebemu misa valjda ces skupit brojeve a zao mi je najvise radi slika ti i dr
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Dobri andjeo » 10 kol 2012, 07:41

hvala ti,i slike smo skupili.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Mala Bornica » 10 kol 2012, 08:28

Sve cesce mi se erkran ne okrene vodoravno. Ima neka caka?
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la lillivanili » 10 kol 2012, 10:57

D.A :)
Bornica cudno mi to, meni nekad zablokir moram ga promrdat i onda radi normalno, a da nisi u opcijama nes ucinila izgasila ili :dunno
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la marsovka » 10 kol 2012, 11:22

MB, nece se okrenuti niti kad ga prodrmas?
Jesi nedavo instalirala novi sistem? Ako te bas jako zeza morat ces napraviti restore http://cellphones.about.com/od/howtoguides/ss/restore_iphone.htm samo pazi da prije sejvas sve s njega na komp.
marsovka
celebrity

PostPostao/la Mala Bornica » 10 kol 2012, 14:43

Drmam tresem lupam, nekad upali nekad ne. Novi mi je iphone, nisam nis petljala. Uh, restore... Nakon ovog sto DA pise, imat cu tremu...
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la lillivanili » 11 kol 2012, 10:45

Ej B jesi li uspjela ?????
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mala Bornica » 11 kol 2012, 17:40

Nisam pokusala...
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Dobri andjeo » 11 kol 2012, 21:01

ja vise ne bih se u restore upustala. kontakte nitko nije mogao spasiti :ne najgore mi sto sam uz svaki kontakt imala i mail pridruzen .. mah...sigurno mi preko 100 brojeva bitnih nestalo ...ostali mi oni sto imam i na sim kartici a tamo imam brdo nebitnih starih brojeva. :ajme
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la teutonija » 13 kol 2012, 11:24

:ajme 21 stranica ,počela čitati pa se pogubila.
Može kratki sažetak na što paziti ,što uključiti ,isključiti i KAKO?
kak instalirati onaj Dateman? :plavusa
Uspjela sam ga upaliti i radi :rodj Za sad samo to. :nesvist

Imam za sad 512 MB znači moram pripaziti na promet.

Kak skidati aplikacije? Mogu bezmrežno ,preko Iphonea i kabelom dok je spojen s kompom. Koji promet se onda računa? :zub

Ukratko ne znam niš. :drink
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Mala Bornica » 13 kol 2012, 11:58

I ja jos ucim pa ti ne mogu puno pomoci, cekam i ja pametnije da se jave.

Mene zanima icloud, nisam na kompu nasla slike, a na iphonu je ukljucena pohrana.

Preporucam igricu riječalica, to je boogle, bas je fora.
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la lillivanili » 13 kol 2012, 18:25

ejjj Teutonija evo ovako
kad skidas aplikacije najbolje ti je preko wirelessa,ali iskljucis mobilne podatke u opcenito-postavke-mreza tako da netrosis svoje mgb i kad ti je 3G ukljucen brze internet radi ,al baterija se trosi brze ,pa ja ga palim samo kad je net slab.
I znaci mozes skidat app preko Itunesa s compa pa sinkroniziras s kablom ,ili ides direk App store na iphonu i search app koju zelis ,al isto idi preko wi-fi radi mgb .
Glazbu moras preko compa najbolje audiko.com pa sinkas mobitel
Sto se tice Iclouda ja ga nekoristim ,mene zamara iskreno ,tako da sve spremam na memoriju moba.
Prvi put sam ga imala upaljenog i sve to bude virtualno povezano (kao nis nema na mobu a kad udjem na icloud sve mi informacije tamo i mogu se bezicno prenosit na bilo koji I uredjaj) pa sam ga iskljucila ali linkam http://www.apple.com/hr/icloud/ i ovdje mozete procitat njegove prednosti ;)
Bitno ti je imati ukljuceno sljedece na porukama Imessage to ti je free dopisivanje medju Iphone korisnicima ,a to si mozda i znala ,drugo na postavkama pitaj jer je sve individualno
od aplikacija super su ti Google crome ,jer Safari pretrazivas je predosadan ,onda Viber ,brzo dopisivanje i zvanje preko neta ,Gmail app puno bolja od one ugradjene Iphonove ,Emoji free simpa smajlici koje kad skines dodas na tastaturu kao dodatak ,Power cam extra aplikacija za slikanje razlicitim podesavanjem uopce ne koristim kameru vise .

p.s. kliknite dva puta na gumbic okrugli i pokazu vas se sve aplikacije koje ste otvarali ,drzis duze na jednoj i na crvenom minusu ih izbrises ,jer to je kao na p.c usporavaju i trose bateriju :mah
drugo nis specijalno nemam :)
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la teutonija » 22 kol 2012, 11:28

OK ,dosta sam toga skužila ,čeprkanjem :znoj
I sad skinula dosta ringtonova, svi su na iTunes i ne mogu ih nikako prebaciti na mob. Spojim kabel i šta onda? :zub
Npr aplikacije koje sam skinula direktno s Iphona je automatski prebacilo i na iTunes ,ali ovo ne. :plavusa
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la lillivanili » 23 kol 2012, 20:37

pa kad ides na sinkronizaciju vidi da ti je štrihirano ringtonovi (na Itunesu mislim)i sve app koje zelis ,jer tako je i meni bilo sve app ukljucene za sink al to mi nije bilo i cim sam kliknula na kockicu sredilo se
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 24 kol 2012, 00:07

meni su dobre i aplikacije za parking, zgtraffic (pokazuje gdje su u Zg guzve), aplikacije za banke, aplikacija za postu (osim postanskih brojeva svih mjesta, pokazuje i gdje je najblizi postanski sanducic), sada sam skidala aplikaciju za starijeg sina da si u nju upisuje sto ima za zadacu i kada su mu testovi, a aplikacija alarmom obavijesti o testu :mrgreen , aplikacija za skolski raspored itd. Ima zbilja super besplatnih i korisnih aplikacija :up
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Mala Bornica » 24 kol 2012, 09:01

Ima neka dobra besplatna navigacija?
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Tinica » 24 kol 2012, 10:40

Pa dobro dajte te besplatne aplikacije...budem ih i ja skinula :liza
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la lillivanili » 24 kol 2012, 13:10

sta se navigacija tice nema nis specijalno free ,treba se platit ,ja imam samo osnovne gmail,google,viber,24sata,ebay,powercam.....,nes mi se neda skidat drugo :lebdi
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.