ejjj Teutonija evo ovako
kad skidas aplikacije najbolje ti je preko wirelessa,ali iskljucis mobilne podatke u opcenito-postavke-mreza tako da netrosis svoje mgb i kad ti je 3G ukljucen brze internet radi ,al baterija se trosi brze ,pa ja ga palim samo kad je net slab.
I znaci mozes skidat app preko Itunesa s compa pa sinkroniziras s kablom ,ili ides direk App store na iphonu i search app koju zelis ,al isto idi preko wi-fi radi mgb .
Glazbu moras preko compa najbolje audiko.com pa sinkas mobitel
Sto se tice Iclouda ja ga nekoristim ,mene zamara iskreno ,tako da sve spremam na memoriju moba.
Prvi put sam ga imala upaljenog i sve to bude virtualno povezano (kao nis nema na mobu a kad udjem na icloud sve mi informacije tamo i mogu se bezicno prenosit na bilo koji
I uredjaj) pa sam ga iskljucila ali linkam
http://www.apple.com/hr/icloud/ i ovdje mozete procitat njegove prednosti
Bitno ti je imati ukljuceno sljedece na porukama Imessage to ti je free dopisivanje medju Iphone korisnicima ,a to si mozda i znala ,drugo na postavkama pitaj jer je sve individualno
od aplikacija super su ti Google crome ,jer Safari pretrazivas je predosadan ,onda Viber ,brzo dopisivanje i zvanje preko neta ,Gmail app puno bolja od one ugradjene Iphonove ,Emoji free simpa smajlici koje kad skines dodas na tastaturu kao dodatak ,Power cam extra aplikacija za slikanje razlicitim podesavanjem uopce ne koristim kameru vise .
p.s. kliknite dva puta na gumbic okrugli i pokazu vas se sve aplikacije koje ste otvarali ,drzis duze na jednoj i na crvenom minusu ih izbrises ,jer to je kao na p.c usporavaju i trose bateriju
drugo nis specijalno nemam

Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!