Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
18 stu 2012, 21:05
pa to me zanima, jel se na ovom linku negdje vidi jel mu treba internet. Jer zasad koristim samo tel. i sms, a internet samo na wifi.
A valjda se može i deinstalirati, ako skužim da sam fulala
18 stu 2012, 22:41
Ako je aplikacija preteska onda ti sam kaze sa se nakacis na wifi. I ako na aplikaciji pise free, fakat je free.
Maknes ju tako da drzis prst par sekundi na bilo kojoj aplikaciji dok ti se ne pocnu mrduljati i ne pojavi im se iksic u gornjem desnom uglu. Onda samo stisnes iks i maknula si aplikaciju. Mrdanje prekines pritiskom na osnovnu okruglu tipku
19 stu 2012, 08:46
ko za plavušu
19 stu 2012, 09:24
ooo, jel to znači da je netko postao ajfonuša?
Sve što je free, je zbilja besplatno.
Mačka ne treba internet osim ako ne stisne da će nešto podijeliti na internetu. SToga, ako nemaš dobru tarifu, makni za početak inetrnet iz postavki tlf-a
19 stu 2012, 09:39
je, sve je pogašeno, WiFi palim kad imam mrežu (znači doma

)
19 stu 2012, 10:14
ako imaš wifi i ako paziš da downloadaš samo kada si na wifi-ju, onda sam mobitel ne troši puno interneta - provjereno.
Jer iphone bez interneta je samo običan telefon.
20 stu 2012, 10:38
uspjela, radi!
I uspjela još neku konjsku igricu, al teško je skužit kak radi, u stvari može malo bez wifija
23 stu 2012, 07:15
Nedavno smo pricali kako na fb vise se tekst ne prilagodjava okretanju moba,a neznam jel netko vec napisao za ovo ........skini app Messenger od fb i opla puno lakse pisati,a poruke dolaze odmah tonom
23 stu 2012, 13:00
Ima jakoooo puno free aplikacija, i zbilja su free. Aplikacije skidam iskljucivo doma na wifi flatu, prek app storea. Zasto bi prek itunesa skidala ? Al vjerojatno mozes no ne znam kak. Imas i aplikaciju app free koja na dnevnoj bazi sto je sve sada free od aplikacija iz svih podrucja a prije nije bilo ! Samo skidaj !
23 stu 2012, 13:59

umori me iphone

Muči me keyboard
Skinula (na wifiju of course) nekoliko speaking friends za klince, ali ja se igram
do drugog nisam još došla (bolje rečeno nisam skužila

) sad se spremam proučiti kak se skida mjuza
23 stu 2012, 17:01
imenik si sredila ? muziku skines s nekog free sajta pa na komp pa sa kompa na itunese i s itunesa na iphone. kako ? nemam pojma. cackas i uspijes
www.audiko. com tu si nadjes koju god pjesmu prek searcha i ono ti se samo nekako prebaci na itunes a i na iphone.
kaj te muci keyboard ? sve imas na
http://ipod.about.com/od/iphonehowtos/iPhone_HowTos.htm http://www.saznajkako.tv/photo/1842/Kak ... a+iPhone+4http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/ ... 88240.aspx
23 stu 2012, 17:36
ja se već dugo nisam pozabavila svojim telefončićem

neki dan idem skidati neku aplikaciju i kaže mi da imam stari softver nešto 4.1 ili tako nekako, a za tu ap mi treba 5.1 ili šta već

e sad predpostavljam da bi trebala napraviti prvo backup podataka ( ni to nisam nikad napravila) pa onda to nešto updejtat..jel tak ili krivo predpostavljam ?
...a kak da napravim taj backup ?
23 stu 2012, 20:43
Ne trebaš raditi back up za update softwera.
23 stu 2012, 20:56
netko mi je rekao da kad se radi update softvera vrlo često odu svi podaci ...toga sam se prepala
24 stu 2012, 13:35
tak se moras spajat na itunese ionak. dakle napravi prvo back up. ides na oznaku tvog telefona na itunesu pa desni mis i nudi ti back up, to napravis pa samo kad ti ponudiazuzuriras softver.
24 stu 2012, 21:43
napravila sam ovako kako kažeš ali neće ažurirati softver
24 stu 2012, 21:54
Ima jedna super igrica za klince- ili za vas. Ja je igram.

Hugo race, i free je. Totalno me zaludila.
A mozete naci i Old Fart Booth- da vidite kako cete izgledati kad ostarite
24 stu 2012, 23:14
meni je super rječalica i vješala. SKinula sam puno puzzli, memory, labirinta za djecu itd
24 stu 2012, 23:56
nadicab je napisao/la:meni je super rječalica i vješala. SKinula sam puno puzzli, memory, labirinta za djecu itd
Rječalica mi je odlicna!!!
25 stu 2012, 20:36
titrlice meni nije htio nikako nadograditi novi ios sve dok nisam kupila novi laptop. imala sam zastarjeli laptop i jednostavno je stalno skidao i skidao i pucala veza i nikako skinut dvije godine, a onda sam kupila novi laptop i skinuo se u sekundi. probac deinstalirati itunese s kompjutora pa ponovo instalirat.
25 stu 2012, 22:34
Rijecalica je super, idem traziti vjesala:).
25 stu 2012, 22:55
riječalicu igram i ja
26 stu 2012, 11:25
Dobri andjeo je napisao/la:titrlice meni nije htio nikako nadograditi novi ios sve dok nisam kupila novi laptop. imala sam zastarjeli laptop i jednostavno je stalno skidao i skidao i pucala veza i nikako skinut dvije godine, a onda sam kupila novi laptop i skinuo se u sekundi. probac deinstalirati itunese s kompjutora pa ponovo instalirat.
Novi mi je laptop , problem je bio što je mobitel imao popunjenu memoriju pa nije bilo mjesta za novi softwer...uglavnom uspjela sam nekako na jedvite jade to sve ažurirati

e sad morala sam sve slike i video zapise prebaciti na laptop tako da mi je sad mob prazan...probala sam naknado neke slike prebaciti sa laptopa na mob ali neće pa neće
26 stu 2012, 13:42
imenik mi je ok, jedino imam neke duple (skužila

da je to normalno) jer daje kontakte i s kartice i s telefona. Valjda
Keyboard me umori jer sam navikla sms-at na normalnom telefonu

i imam debele prste

pa često griješim
DA, do tog skidanja mjuze ja još nisam evoluirala, majko mila
Nisam uspjela prebacit folder "spremljene poruke", još proučavam kalendar, i gdje bih upisala neke obaveze, pa alarm i tak... i često "tražim"
back tipku i tak...
u stvari taman kad sam na starom telefonu znala sve napamet u svako doba dana i noći, promijenila na ovaj pa sad umirem
26 stu 2012, 13:44
niti ja ne mogu ažurirati software...stari pc ima premalo memorije, pa mi nije mogao back up uopće napraviti, imam neki stari laptop,..niti preko njega neće...sad sam nabavila noviji pa ću vidjeti...
27 stu 2012, 12:53
ha, da se malo pohvalim

imam i MaxTv to go - gledam TV u tramvaju i u čekaonici
27 stu 2012, 13:17
pa doma nemam vremena, a sto drugo da radim u tramvaju - ili da slisam radio ili po novome da blejim u mali ekran
28 stu 2012, 14:45
nije uz aplikacije vezano, ali pitam ovdje.
kako ću slike prebaciti iz jednog albuma u drugi?
29 stu 2012, 13:22
vipice, ides u album gdje su ti slike. pa na edit, selektiras one koje zelis prebaciti, onda kliknes "add to" , ponudit ce ti opciju "add to existing album" ili "add to new album" izaberi sta zelis i to je to