A valjda se može i deinstalirati, ako skužim da sam fulala

Sada je: 29 ruj 2026, 17:10.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

)

umori me iphone 
) sad se spremam proučiti kak se skida mjuza

www.audiko. com tu si nadjes koju god pjesmu prek searcha i ono ti se samo nekako prebaci na itunes a i na iphone. 
neki dan idem skidati neku aplikaciju i kaže mi da imam stari softver nešto 4.1 ili tako nekako, a za tu ap mi treba 5.1 ili šta već
e sad predpostavljam da bi trebala napraviti prvo backup podataka ( ni to nisam nikad napravila) pa onda to nešto updejtat..jel tak ili krivo predpostavljam ?

Hugo race, i free je. Totalno me zaludila.

nadicab je napisao/la:meni je super rječalica i vješala. SKinula sam puno puzzli, memory, labirinta za djecu itd

Dobri andjeo je napisao/la:titrlice meni nije htio nikako nadograditi novi ios sve dok nisam kupila novi laptop. imala sam zastarjeli laptop i jednostavno je stalno skidao i skidao i pucala veza i nikako skinut dvije godine, a onda sam kupila novi laptop i skinuo se u sekundi. probac deinstalirati itunese s kompjutora pa ponovo instalirat.
e sad morala sam sve slike i video zapise prebaciti na laptop tako da mi je sad mob prazan...probala sam naknado neke slike prebaciti sa laptopa na mob ali neće pa neće 

da je to normalno) jer daje kontakte i s kartice i s telefona. Valjda
i imam debele prste
pa često griješim

imam i MaxTv to go - gledam TV u tramvaju i u čekaonici

Zvijezdica
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.