Elem, zamisao je ovakva:
da imate ovu pamet, što bi ponovo kupile (bilo u vidu konkretnog proizvoda i proizvođača, bilo u vidu "izuma" kao takvog. No, imajte malo i cost-benefit analizu na umu) i što nikako ne bi kupile s današnjim iskustvom. Sve od namještaja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata pa nadalje. Ajmo to nekako ograničiti na 3 "best buy" i 3 "worst buy".
Moji "best buy-evi" su:
1. staklokeramička ploča s digitalnim upravljanjem - milina za čišćenje i nikakva promjena u odnosu na dugogodišnje kuhanje na plin te nikakva promjena u vidu potrošnje/troška energije.
2. pegla s posudom za vodu tj. one parne postaje - peglanje više nikad nije bilo kao prije. Moja no name je bolja od bilo kakve standardne pegle na paru.
3. Tefalova Family oleoclean friteza - filtrira ulje, odnosno masnoću, pere se kompletna u suđerici i totalni je preporod za pohanje mesa npr. Vrijedi svake kune.
Moji "worst buy-evi":
1. kombinirana perilica-sušilica - upotrebljena valjda dvaput. Nikako mi ne sjeda to pere 5kg, suši polovicu. Sad bi uzela sušilicu, ali striktno odvojenu.
2. tuš kabina - katastrofa održavanje, taloženje gljivica i sveg ostalog. Čišćenje pomoću trikova. Izbacili je i ponovo uveli kadu.
3. kauč od eko kože - ocufao se u roku od dvije godine. Jest jeftinija varijanta od prave kože, ali dugoročno gledano je totalni promašaj.
A vaše?

(imamo kutnu od eko kože uskoro će biti 2 g i za sada je kao nova - postoje različite vrste i kvalitete eko kože mi smo uzeli kvalitetnu i platili je dosta (9000 kn -20% za gotovinu)
više je ne bi kupila 

koji gust kad zaurlice usred noci 
Nešto tako mekano, toplo i udobno nisam nikad nosila.
Ali dobro, znam da to nije bilo pitanje.

)
Čista nula u usporedbi sa starom Candycom od prije 11 god,koja je jedino bila mrvu bučnija,ali prala nezamislivo i nikad se ne kvarila...
..te s parnom postajom...može koje slovo o njima,koja firma,koliko love otprilike?

, ja i mm imamo skupa 130kg(nisam bila trudna)