Nakon određenog vremena (2 ili 3 godine korištenja usluge) korisnik ima pravo na umanjenje cijene najma bežičnog routera. Dakle, nakon proteka određenog vremena najam bežičnog routera (cca 24 kn +pdv ako se na varam) trebao bi iznositi 12,30 kn + pdv (kao i za žični router).
Prije koji mjesec razmišljao sam o nekim kombinacijama, vrtio papire i otkrio da je od potpisivanja mog ugovora prošlo više od 2 ili 3 godine, a da mi još uvijek obračunavaju punu cijenu najma bežičnog routera. Nazvao sam, rekli su da će provjeriti. Nakon nekog vremena dobio sam ćitabu u kojoj piše da je moja reklamacija opravdana i umanjili su mi sljedeći račun za preplaćeni iznos.
OK, mislim si ja, događa se...
I na tom bi ostalo da mi podstanari kad su izašli iz stana nisu zaboravili odjaviti Bnet (njihov, na njihovo ime). Kako su mi ostavili hrpu plaćenih računa i kojekakve papirologije, našao sam i taj njihov ugovor. I ista priča. Ni njima nisu umanjili nakanadu za najam bežičnog routera. I sad si mislim - koliko ima takvih ? Kao da je pravilo da muzu dok mogu...
Pa ako imate Bnet i bežični router u najmu neko dulje vrijeme, pogledajte si to...

ajde javi pliz, da im mogu poslati mail/pritužbu na što da se pozovem.